- 9 Ağustos 2017
- 815
- 526
- 53
Evet ilk tecrübesizim cok korkuyorumSizin ilk çocuk mu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk tecrübesizim cok korkuyorumSizin ilk çocuk mu.
Korkmayın allah'ın izni ile Her şey güzel olur inşallah. Ben kızı mi 23 yaşında kucağıma almıştım ailemden 18 saat uzak bir yerde yanımda kimse yoktu annem sadece 3 gün kalabildi. Ama rabbim öyle bir yardım ediyor ki. Zaten normal doğum olduğu için hemen ayağa kalktım. Kızım da maşallah çok usluydu. Sutum de bol du. Hersey tikir tikir ilerledi. Cok guzel bir bebeklugi oldu. Insallah bu cocugumda da oyle olur. Yine normal olursa sutum de olursa tabu her ikimizde sağlıklı olursak evelallah her şeyin üstesinden geliriz. Doğum tam okul zamanı kıza kim bakacak diye korkmuyor değilim ama o zaman gelsin bi çare bulunur.Evet ilk tecrübesizim cok korkuyorum
Amin insallah rabbim gonlumuze gore versin...cinsiyeti belli mi peki birsey dedi mi doktorKorkmayın allah'ın izni ile Her şey güzel olur inşallah. Ben kızı mi 23 yaşında kucağıma almıştım ailemden 18 saat uzak bir yerde yanımda kimse yoktu annem sadece 3 gün kalabildi. Ama rabbim öyle bir yardım ediyor ki. Zaten normal doğum olduğu için hemen ayağa kalktım. Kızım da maşallah çok usluydu. Sutum de bol du. Hersey tikir tikir ilerledi. Cok guzel bir bebeklugi oldu. Insallah bu cocugumda da oyle olur. Yine normal olursa sutum de olursa tabu her ikimizde sağlıklı olursak evelallah her şeyin üstesinden geliriz. Doğum tam okul zamanı kıza kim bakacak diye korkmuyor değilim ama o zaman gelsin bi çare bulunur.
Yok henüz birşey demedi. Ben 15. Haftada tekrar gideceğim bakalım belki o zaman şöyler 1 kızım var zaten bakalım bu ne olacakAmin insallah rabbim gonlumuze gore versin...cinsiyeti belli mi peki birsey dedi mi doktor
Bana neden soyledi ki acabaYok henüz birşey demedi. Ben 15. Haftada tekrar gideceğim bakalım belki o zaman şöyler 1 kızım var zaten bakalım bu ne olacak
Ozel hastanedir iyi bir doktordur bebegin pozisyonu iyi denk gelmistir vs... zaten ilk cocukmus kiz erkek ne farkeder. 2. De sanki insan farkli birsey olsun istiyor. Hele de cocuk sqyisi 2 olacaksa bir kiz bir erkek olsa fic fena olmazBana neden soyledi ki acaba
Tabi yine de her şeyin hayırlısı. Sağlıklı olsunlar da. Bu arada ilk çocuğun kız olması çok güzel bir duyguOzel hastanedir iyi bir doktordur bebegin pozisyonu iyi denk gelmistir vs... zaten ilk cocukmus kiz erkek ne farkeder. 2. De sanki insan farkli birsey olsun istiyor. Hele de cocuk sqyisi 2 olacaksa bir kiz bir erkek olsa fic fena olmaz
Evet benim icinde farketmez hatta kiz olabikir diyince daha mutlu oldum sanki sadece herkesle ayni haftalardayiz hemen hemen kimseye bahsetmemisler bana neden soyledi diye dusundum..evet ozel hastaneydi doktorda alaninda iyi biriOzel hastanedir iyi bir doktordur bebegin pozisyonu iyi denk gelmistir vs... zaten ilk cocukmus kiz erkek ne farkeder. 2. De sanki insan farkli birsey olsun istiyor. Hele de cocuk sqyisi 2 olacaksa bir kiz bir erkek olsa fic fena olmaz
Allah gönlünuze gore sağlıklı evlatlar versin insallahBana da kız dendi 11+5 haftalıkken vajinal usg ile inşallah değişmez
Sabahları peynir yumurta süt 5-6 zeytin biraz ekmek yeşillik ama maydonoz değil 2 saat sonra ara öğün öğlen sebze bi tabak yoğurt 2 saat sonra ara öğün 2 saat sonra bir ara öğün daha akşama 100 gram et yada bakliyat salata 2 saat sonra ara öğün ve yatış :) tabi insan buna uyamıyor hamur işi tatlı mümkün olduğunca yeme dedi ara öğünler meyve ceviz fındık fıstık gibiD
Diyetisyen ne yemenizi onerdi. Benim de ilk baslarda canim hic birsey yemek istemiyordu ama simdi yiyorum. Hatta öğünlerin arasi 3-4 saati gecerse baya hi kötü oluyorum. Kan şekerim düşüyor galiba sık sık yersem sorun yok.
Ben maydanoz yiyorum hatta daha bu akşam yedim bi zararı olur mu acaba yarın 14 hafta 1 gün olacakSabahları peynir yumurta süt 5-6 zeytin biraz ekmek yeşillik ama maydonoz değil 2 saat sonra ara öğün öğlen sebze bi tabak yoğurt 2 saat sonra ara öğün 2 saat sonra bir ara öğün daha akşama 100 gram et yada bakliyat salata 2 saat sonra ara öğün ve yatış :) tabi insan buna uyamıyor hamur işi tatlı mümkün olduğunca yeme dedi ara öğünler meyve ceviz fındık fıstık gibi
Geçmiş olsun allah şifalar versin. Dikkat edin kendinize. Kanama sebebi ne düşük tehlikesi mi varNe durumdasınız arkadaşlar iyimisiniz ben Cuma günü aşırı kanamayla hastaneye yattım serum iğne ilaç tedavisi gördüm şuan yatıyorum eve çıktım inşallah tekrarlamaz dr değişikliği yaptım Yüksel riskli gebelik doktoruna geçtim alanında Prof kendisi bide o görsün ona devam edeyim dedim dua edelim birbirimize allah bir önce ki acı mı unutturacak acı yaşatmasın
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel olacak her şey, her şeyin başı moral. Bol dua et, Rabbim sağlık verir inşallah.Ne durumdasınız arkadaşlar iyimisiniz ben Cuma günü aşırı kanamayla hastaneye yattım serum iğne ilaç tedavisi gördüm şuan yatıyorum eve çıktım inşallah tekrarlamaz dr değişikliği yaptım Yüksel riskli gebelik doktoruna geçtim alanında Prof kendisi bide o görsün ona devam edeyim dedim dua edelim birbirimize allah bir önce ki acı mı unutturacak acı yaşatmasın
Geçmiş olsun canım bende 9. haftada kanama geçirdim iğne vuruldum haftada bir birde hapa başladı doktorum 1 ayda rapor verildi evde istirahat ediyorum. Ama cok'şükür iyiyim. Umarım tekrarlamaz seninde kanaman. Allah hepimizi esirgesin sağ salim bebisleeimizi kucagimiza alırız inşallah.Ne durumdasınız arkadaşlar iyimisiniz ben Cuma günü aşırı kanamayla hastaneye yattım serum iğne ilaç tedavisi gördüm şuan yatıyorum eve çıktım inşallah tekrarlamaz dr değişikliği yaptım Yüksel riskli gebelik doktoruna geçtim alanında Prof kendisi bide o görsün ona devam edeyim dedim dua edelim birbirimize allah bir önce ki acı mı unutturacak acı yaşatmasın