Temmuz ayında hamile kalanlar...

Merhaba canim bugün benim tam 7. haftam şimdi kontrolden çıktım çok şükür duyduk kalp atışını. darısı tüm bekleyenlerin başına. Yalnız benim Dr karından değil direk alttan ultrasondan baktı bundan sonra karından devam ederiz dedi.

Canim bugün doktora gittik yine kalp atışı duyamadik dolpre sokarız birde öyle bakalım dedi ama benim hesaplamama gore 7 inci hafta bitti ama doktor bugün dedi ki daha 6 inci haftadasin erken kalp atışını duymak sabret biraz zaman geçsin dedi geçen hafta bebeği gormemistik ultrasyonda bugün gördük yavaş yavaş gelişiyor dedi doktor kalp atışını duymadan içim rahat etmicek sen 7 inci haftada duydun kalp atışını değil mi insallah bnde o zaman duyarım eşimde bende sinir olmaya başladık 3 sefer gidiyoruz kalp atışı yok sanırım bende herşey geç ilerliyor keseyi gördükten 1 hafta sonra yolk kesesini görmüştük aradan 4 gün geçti bebeği öyle gördük sanırım kalp atışı içinde 1 hafta beklemem lazım bakalım hayırlısı olur inşallah senin adına sevindim rabbim sagsalimde kucağına almayı nasip eder inşallah allaha emanet olun hepinizi öpüyorum

Canim bugün doktora gittik yine kalp atışı duyamadik dolpre sokarız birde öyle bakalım dedi ama benim hesaplamama gore 7 inci hafta bitti ama doktor bugün dedi ki daha 6 inci haftadasin erken kalp atışını duymak sabret biraz zaman geçsin dedi geçen hafta bebeği gormemistik ultrasyonda bugün gördük yavaş yavaş gelişiyor dedi doktor kalp atışını duymadan içim rahat etmicek sen 7 inci haftada duydun kalp atışını değil mi insallah bnde o zaman duyarım eşimde bende sinir olmaya başladık 3 sefer gidiyoruz kalp atışı yok sanırım bende herşey geç ilerliyor keseyi gördükten 1 hafta sonra yolk kesesini görmüştük aradan 4 gün geçti bebeği öyle gördük sanırım kalp atışı içinde 1 hafta beklemem lazım bakalım hayırlısı olur inşallah senin adına sevindim rabbim sagsalimde kucağına almayı nasip eder inşallah allaha emanet olun hepinizi öpüyorum
Merhaba canim içini ferah tut. Sen Dr dediği gibi haftani yanlış hesaplamis olabilirsin. Ben yedinci haftanın bitiminde duydum kalp atışını. Alttan ultrasonla. Sabret canım sende duyarsın inşallah. Biliyorum zaman hiç geçmiyor. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebislerimizi :))

Merhaba canim içini ferah tut. Sen Dr dediği gibi haftani yanlış hesaplamis olabilirsin. Ben yedinci haftanın bitiminde duydum kalp atışını. Alttan ultrasonla. Sabret canım sende duyarsın inşallah. Biliyorum zaman hiç geçmiyor. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebislerimizi :))

Amin inşallah canim

Selam Anne adaylari bende temmuz da hamile kaldim.simdi 9 hafta 5 gunluguz bel agrisi basladi arada bir kasigimda agriyor siddetli .sizde neler var?

İyi günler. Benim ilk gebeliğim. Sat 9 temmuz. Şuan 8+6 günlük hamileyim. Kalp atışlarını 6+5 de duyduk çok şükür. Ay sonuna tekrar randevum var. Hiç bulantım yok. Yorgunum ve sürekli uykum var. Kasıklarımda ara ara ağrı oluyor, bol su içiyorum ve çok sık idrara çıkıyorumve göğüs ağrısı çekiyorum. Geri kalan herşey normal hayatımdaki gibi. BU ufak ağrılar da olmasa hamile olduğumu hissetmeyeceğim neredeyse. İnşallah hepinizin hamileliği güzel geçer. Rabbim hepimize sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

En son adeti 9 temmuzda olup şuan hamile olan var mı aramız da kızlar

Benim 8 temmuz cnm.suan 9 haftalik hamileyim.18 eylül e randevum var ve 2 .bebeğim hosgeldin aramıza. Bu arada temmuz anneleri cok az ve pek yazan yok..
Ya benim de 9 temmuz adetim ama doktor ultrasyonda baktı 6 haftadasin dedi nasıl oluyor anlamadim

Ben varım 9 temmuz sat. Ay sonuna randevum var benimde. Geçen hafta cumartesi gittim doktora 7+5 di. Ultrason da uyumluydu. İnşallah gittiğimde tekrar sağlıklı görürüm.

Benimde sat a göre bir hafta geri kalp atışını duyduk ama geç duyduk 1 önceki hamileliğimde 6. Haftada bunda 7. Hafta biterken duyduk

Arkadaşlar bugün göbeğim çok seyriyor diğer gebeliklerimde hiç yaşamadım ama bunda ilk öğrendiğim haftada vardı bugün yine başladı yoruldum biraz ondan mı acaba. Bir de elim kolum kalkmıyor aşırı sinir var hiç tahammülüm YÖK kimseye genelde bu huyum lohusalıkta oluyordu ama şimdi hamilelikte oldu sizde durumlar nedir

Merhaba bende geldim 26 temmuz sat. Benimki de 6 hafta şu an halsizlik ve değişken ruh halleri dışında Bi belirtim yok tabi kasık ağrılarım da oluyor hafif hafif.

Merhaba bende geldim 26 temmuz sat. Benimki de 6 hafta şu an halsizlik ve değişken ruh halleri dışında Bi belirtim yok tabi kasık ağrılarım da oluyor hafif hafif.
Hoş geldin aramıza halsizlik bende de hat safhadaydı allahtan 2 gündür havalar serinledi biraz iyim elim kalkmıyordu ki bakmam ilgilenmem gereken bir oğlum var çok zor oluyor

Hoş geldin aramıza halsizlik bende de hat safhadaydı allahtan 2 gündür havalar serinledi biraz iyim elim kalkmıyordu ki bakmam ilgilenmem gereken bir oğlum var çok zor oluyor
Teşekkür ederim insan devamlı dinlenmek istiyor zor oluyordur eminim. Bebeklerinizin boyutuna doktorlar ne kadar dediler. Benim son adet tarihime göre 6 hafta ama boyutu 1.7 mm dedi internetteki bilgilerde 6 hafta daha büyük boyutları neden olabilir acaba

Mrb benimde son adet tarihim 20 temmuz şu an 7hafta+6 oldu inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız yalnız bu hafta doktor bana karaciğer enzimimin yüksek olduğunu söyledi böyle bir sorunu olan bilgisi olan varmı arkadaslar

Selam Anne adaylari bende temmuz da hamile kaldim.simdi 9 hafta 5 gunluguz bel agrisi basladi arada bir kasigimda agriyor siddetli .sizde neler var?
Merhaba canım. Ben de bugün 9 hafta 5 günlük oldum. İki gün önce mide yanması için doktora gittim. Benim de sol kasıkta batmslar oluyor doktora sordum, bir problem olmadığını söyledi. Rahmin büyümesinden kaynaklanıyormuş. Tabi üşütmemeye dikkat etmemi, gaz yapan yiyeceklere dikkat etmemi söyledi. Ondan da olabilirmiş. Ben sancı olunca yatıyorum genelde, geçiyor. İnşallah faydası olur

Bu arada meraktan soruyorum bebeğiniz rahmin neresinde? Yani ben normalde ortada falan oluyor zannediyordum. Ağrım da sol kasıkta oluyor ama doktor dedi ki bebeğin sağ kasıkta.

Merhaba canım. Ben de bugün 9 hafta 5 günlük oldum. İki gün önce mide yanması için doktora gittim. Benim de sol kasıkta batmslar oluyor doktora sordum, bir problem olmadığını söyledi. Rahmin büyümesinden kaynaklanıyormuş. Tabi üşütmemeye dikkat etmemi, gaz yapan yiyeceklere dikkat etmemi söyledi. Ondan da olabilirmiş. Ben sancı olunca yatıyorum genelde, geçiyor. İnşallah faydası olur
Cok tesekkur ederim evet asiri qazim var ve karnim davul gibi oluyor.mide yanmasi siskinlik geceleri oluyor ve mide bulanmasi tum gun malesef :( bulanmadigi saat yok. Simdi 10 hafta 3 gunluguz.bakalim nelee var onumuzde

Cok tesekkur ederim evet asiri qazim var ve karnim davul gibi oluyor.mide yanmasi siskinlik geceleri oluyor ve mide bulanmasi tum gun malesef :KK43: bulanmadigi saat yok. Simdi 10 hafta 3 gunluguz.bakalim nelee var onumuzde
Ne olursa olsun üstesinden geliriz bebişlerimiz için canım :) benim bulantım yok ama mide yanması çok oluyor. Asit genzimi yakıyor. Rennie şurup yazmış doktor onun da faydası az oldu ama inşallah geçer:dua:

Back
X