- 22 Haziran 2018
- 84
- 56
- 3
- 33
Merhaba canim bugün benim tam 7. haftam şimdi kontrolden çıktım çok şükür duyduk kalp atışını. darısı tüm bekleyenlerin başına. Yalnız benim Dr karından değil direk alttan ultrasondan baktı bundan sonra karından devam ederiz dedi.
Canim bugün doktora gittik yine kalp atışı duyamadik dolpre sokarız birde öyle bakalım dedi ama benim hesaplamama gore 7 inci hafta bitti ama doktor bugün dedi ki daha 6 inci haftadasin erken kalp atışını duymak sabret biraz zaman geçsin dedi geçen hafta bebeği gormemistik ultrasyonda bugün gördük yavaş yavaş gelişiyor dedi doktor kalp atışını duymadan içim rahat etmicek sen 7 inci haftada duydun kalp atışını değil mi insallah bnde o zaman duyarım eşimde bende sinir olmaya başladık 3 sefer gidiyoruz kalp atışı yok sanırım bende herşey geç ilerliyor keseyi gördükten 1 hafta sonra yolk kesesini görmüştük aradan 4 gün geçti bebeği öyle gördük sanırım kalp atışı içinde 1 hafta beklemem lazım bakalım hayırlısı olur inşallah senin adına sevindim rabbim sagsalimde kucağına almayı nasip eder inşallah allaha emanet olun hepinizi öpüyorum