- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- 158
Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin.Eşi aşağıda demişlerdi ondan olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin.Eşi aşağıda demişlerdi ondan olabilir
Bende aynı şeyleri hissediyorum. Bende 17. Haftamdayim. Hatta yemek yiyip uzandiktan sonra içim kımıl kımıl. O kadar merak ediyorum ki nasıl birşey olduğunu içimde kımıldayan şeyin nasıl birşey olduğunu kime benzediğini huyunu suyunu tipini. Herseyini. Ben onun tipini yerim ya.Kizlar selam 17 haftalik hamileyim sabahtan beri sol tarafta gobegimin altinda atmalar oluyo boyle kalp atisi gibi elimi koyunca sanki böyle tekme atiyo gibi sizce normal mi bu bebegin hareketlerimi bunlar..daha oncede ufak tefek biseyler hissetmistm ama bu kadar şiddetli ve
uzun sure hissetmemistim![]()
Bu arada cinsiyet belli mı bebisinKizlar selam 17 haftalik hamileyim sabahtan beri sol tarafta gobegimin altinda atmalar oluyo boyle kalp atisi gibi elimi koyunca sanki böyle tekme atiyo gibi sizce normal mi bu bebegin hareketlerimi bunlar..daha oncede ufak tefek biseyler hissetmistm ama bu kadar şiddetli ve
uzun sure hissetmemistim![]()
Evet kız sizinki belli mi..ben ara ara ufak tefek seyler hissediyordum ama bu kadar siddetli olmuyordu elimi koyuncada artik belli oluyor ayirt edemedim bebek mi degil miBu arada cinsiyet belli mı bebisin
Benimde bi oglusum olacak allah'ın izniyle. Evet annesi o hissettiğin tam olarak senin bebegin senin prensesin. Bir kaç hafta sonra daha çok hissedeceksin. Benim ikinci çocuğum kizimda fazla bilmiyordum ama bunda daha iyi hissediyorum hareketlerini filan.Evet kız sizinki belli mi..ben ara ara ufak tefek seyler hissediyordum ama bu kadar siddetli olmuyordu elimi koyuncada artik belli oluyor ayirt edemedim bebek mi degil mi
Ya cok ilginc sabahtan beri hic durmadi once inanamadim bebek olabilcegine gerci dun doktora gittigmde de ne kadar hareketli ya dedi cok sevindimm hayrlisyla kucağımiza aliriz insallahBenimde bi oglusum olacak allah'ın izniyle. Evet annesi o hissettiğin tam olarak senin bebegin senin prensesin. Bir kaç hafta sonra daha çok hissedeceksin. Benim ikinci çocuğum kizimda fazla bilmiyordum ama bunda daha iyi hissediyorum hareketlerini filan.
Canım benim de hamileliğimin başından beri kasılmalar ve ağrılarım var ama rahim ağzında açılma yok senin önceki kaybın bu yüzden miydi tekrar tekrar hatırlatıp seni üzmek istemem lütfen yanlış anlama inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ben de çok endişeliyim artık aklıma kötü şeyler geliyor sen neler yaşadın fikir almak için soruyorum canımYani erken kaybım sadece bundan olmamıştır herhalde ama dr lar buna da erken Doğum riski diyor benim lekelenmelerim vardı toplanmalarım vardı yumru olurdu karnımda ağrı verirdi
Bende temmuz hamilelerindenim ilk gebelik 16+4 bebeğimizin hareketlerini tam olarak ne zaman hissettinizMerhaba! Hanımlar öneriler sorunlar sorular herşeyi burada konuşabiliriz
Benim ilk hamileliğimde toplanırdı çıkıntı şeklinde nefesim kesilirdi sürekli lekelenmem vardı iğne hap şu bu bişeyle ilgilenmedi ki çok iyi de bir hastaneydi ama dr ihmali şimdi en ufak şeyde farklı farklı dr gidiyorum çok araştırıyorum haftalık iğnem günlük 3 doz 200mg progestan 1magnezyum 1demir haftada bi kaç gün balık hapı decavit im var bu hafta serklaj oldum inşallah şu mübarek gün Allah büyük bebeklerimizi sağlıklı alırız kucağımızaCanım benim de hamileliğimin başından beri kasılmalar ve ağrılarım var ama rahim ağzında açılma yok senin önceki kaybın bu yüzden miydi tekrar tekrar hatırlatıp seni üzmek istemem lütfen yanlış anlama inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ben de çok endişeliyim artık aklıma kötü şeyler geliyor sen neler yaşadın fikir almak için soruyorum canım
ben 18 haftada hissettim bebeğimiBende temmuz hamilelerindenim ilk gebelik 16+4 bebeğimizin hareketlerini tam olarak ne zaman hissettiniz
Babada birşey kalmadı o zaman 1 2 haftaya kadar hissederim herhaldeben 18 haftada hissettim bebeğimi![]()
Tetanoz aşısını yaptırdınız mıKizlar bisey soracağım ben tüp bebekle hamile kaldım .Aile hekimim tetanoz aşısı vurdurmami söyledi ama kadin dogum doktorum tüp bebekle hamile kalanlarda tetanoz aşısı vurulmaz diyor kafam karisti sizde durumlar nasıl
Ben yaptım 20 Mart’ta çok şükür zor bi hamilelik geçirdim ama 37. Hafta aldım kucağıma hamdolsun mucize gibiKızlar doğum yaptınız mi