Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

kizlar merhaba.. benimdenhic gecikmeyen adetim bubay 4 gun gecikti ve umutlandim ama bgun adet oldum bu 10. ay cok yoruldum beklemekten stresten yumurtlama yakip etmekten sonra adeti beklemekten vucudumda belirti aramaktan burada surekli belirti arastrmaktan kizlar ben cok yoruldum nasil bas edicem artk

kızlarr sanırım hamileyim sonuç çıktı 2 haftalık degerim 42 rabbim isteyen herkesin tez zamanda karnını doldursun saglıklı bir bebişle insallahh[/QUOTE
Hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. 2 haftalık dediğin yumurtlamadan sonra mı sayılıyor

amin inşallah canım bilmiyorum canım ki ama galiba öyle yumurtlamamdan 15 gün oldu çünkü doktor 2 haftalık dedi degere göre

Denedigimiz ilk ay adet olana kadar hamile zannettim kendimi :KK70::KK70: ikinci ay da hep bi belirti aradim kendi kendime buldum da aama yine husran iste psikolojik

Denedigimiz ilk ay adet olana kadar hamile zannettim kendimi :KK70::KK70: ikinci ay da hep bi belirti aradim kendi kendime buldum da aama yine husran iste psikolojik
çok bekleyince titiz davranınca insan daha zorlanıyo. Oluruna bırakabilsen keşke ama. Ben de 3 kere idrar testi yaptım sonunda 3.de çıktı

canım hayırlı olsun oncelıkle sag saglım kucagına alırsın ınsallah :)

belirtilerin nelerdi acabaa ?
kızlar hepinizden ilk önce bana duaa etmenizi istiyorum degerlerim yükselsın dış gebelik veya kimyasal gabelik olmasın insallah amin. belirtilerimi yazıyorum kızlar ilk önce kendinizi çok iyi dinleyin vucudunuzu tanıyın şimdi maddeler halinde yazıyorum:)
1: adetim bittikten sonra hergün birliktelik oldu özellikle yumurtlama tarihimi hesaplayarak tahmini olarak ve hergün birliktelik
2:kasıklarımda çok az sızı seklindee bir acı oluyordu bende bebegim tutunmaya çalısıyor diyordum kendıme
3:gaz sıkışması oluyordu resmen zor tutuyordum kendimi
4:agzım böyle sanki demir yalamış gibiydi degişik agzımın tadı degişmişti
5:koku konusunda dehset burnum kokuları ayırt ediyordu 4 aydır evimde kuş besliyorum hiç kuşun kokusu gelmezdi artık kuşun kokusunu duyuyordum odaya girer girmez
6:sıcak basıyoordu bunalıyordum resmen havalarda sıcak ama kocam böyle sarılsa hemen askım nefesim kesılıyor sarılma diyip bunalıyordum
7:gögüslerim şişti kahverengiler büyüdü ve gögsümde damarlanmalar oldu kılcal damarları görüyordum harita cizgileri gibi kıvrık uzun çizgiler
8: iştahım bi açılıyor bi kapanıyordu
9: sonuçalrı almama ragmen sanki hala adet olacakmışım gibi agrılarım var kızlar umarım size yardımcı olabilmişimdir aklıma gelen bunlar soru sorabilirsiniz

çok bekleyince titiz davranınca insan daha zorlanıyo. Oluruna bırakabilsen keşke ama. Ben de 3 kere idrar testi yaptım sonunda 3.de çıktı

Ay darisi basima:) bu ay cok rahat davrandim yumurtlamayi takip etmedim bile ani yasadim:KK66:) ama goguslerimdeki bu degisikligi farkedince kurt dustu icime:)

kızlar hepinizden ilk önce bana duaa etmenizi istiyorum degerlerim yükselsın dış gebelik veya kimyasal gabelik olmasın insallah amin. belirtilerimi yazıyorum kızlar ilk önce kendinizi çok iyi dinleyin vucudunuzu tanıyın şimdi maddeler halinde yazıyorum:)
1: adetim bittikten sonra hergün birliktelik oldu özellikle yumurtlama tarihimi hesaplayarak tahmini olarak ve hergün birliktelik
2:kasıklarımda çok az sızı seklindee bir acı oluyordu bende bebegim tutunmaya çalısıyor diyordum kendıme
3:gaz sıkışması oluyordu resmen zor tutuyordum kendimi
4:agzım böyle sanki demir yalamış gibiydi degişik agzımın tadı degişmişti
5:koku konusunda dehset burnum kokuları ayırt ediyordu 4 aydır evimde kuş besliyorum hiç kuşun kokusu gelmezdi artık kuşun kokusunu duyuyordum odaya girer girmez
6:sıcak basıyoordu bunalıyordum resmen havalarda sıcak ama kocam böyle sarılsa hemen askım nefesim kesılıyor sarılma diyip bunalıyordum
7:gögüslerim şişti kahverengiler büyüdü ve gögsümde damarlanmalar oldu kılcal damarları görüyordum harita cizgileri gibi kıvrık uzun çizgiler
8: iştahım bi açılıyor bi kapanıyordu
9: sonuçalrı almama ragmen sanki hala adet olacakmışım gibi agrılarım var kızlar umarım size yardımcı olabilmişimdir aklıma gelen bunlar soru sorabilirsiniz
Ay ben bu belirtileri her ay yasiyorum:KK70::KK70::KK70:

X