temmuz ayında dügünü olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülke ekonomisine yön verecek bir insansınız. Yastık altı sizden soruluyor, her konunuzda ayrı bir hayranlık duyuyorum ben size , gerçekten hakkını veriyorsunuz bu hayatın

Hemen kavgaya gelmissinizde benim.yazilarimi dikkatli okusaniz aslinda erteleme niyetli olduğumu anlardınız ben degil kardesim dinlemiyo banane 100 kisi gelsin ben evleniyim kafasinda keske ertelese agustoza ama nerdee

Altın hediyedir. Kimse kimseden borç diye almıyor. Zorla takmadınız ya zamanında.
Yaz bakalim buraya ben halama amcama teyzeme altin taktim yada kuzenime yada arkadasima ama.bana takmadi diye millet hen der aaa ayip etmis şöyle böyle eee benim.anam babam enayimi saymis takmis takicak tabi hee 3 5 kisi oda layigini buldu bana takmadide ne oldu yarin kizlarinin ogullarinin sunnet dugunleri var bu işler karsilikli gecin bu kafalari

Ne düğünü bu sene düğünler iptal herkes nihaka döndü
Şahsen en yakınımın düğünü olsa risk alıp gitmem

Yapılsa da kimse gelmez ki düğüne.yine o altınlar toplanmaz yani.bizim yakının düğünü var altın götürmem gereken yakınlıkta ama gitmem yani.sonrasında eve tebriğe gidip altın takarım

Rahmetli babanemin kafası bu. Nur içinde yatsın rahmetli. Öleli 20 sene oldu

Millet tek bir düğün bile yapmıyor.
Sizde iki düğün olacak..
Vay be..

Corona sizinle sözleşme mi imzaladı ben size uğramayacağım söz siz yırttınız diye?

Buralarida arkadasimin tum dugununde yaninda oldum altinn taktim.ev hediyesi aldim ama o benim dugunume bile gelmedi nagralariyla dolu arkadasliklarini kesenlerle dolu senin görmek işine gelmiyosa o senin sorunun
Arkadaşlarımla çıkar ilişkileri kurmadığım için biten şeyler için üzülmem.
Çok sevdiğim bir arkadaşımın düğünü olacak ve ona taktığım takıyı ondan geri mi bekleyeceğim?
Ben onu sevdiğim için bir ihtiyacını karşılasın diye yaparım.
Kendisi vakti gelir azını takar, çoğunu takar, hiç takmaz. Kendi bilir.
İlişkilerimi maddi unsurlar belirleyemez.
Para için yaptığım çirkeflikten ancak utanç duyabilirim ben.

Hemen kavgaya gelmissinizde benim.yazilarimi dikkatli okusaniz aslinda erteleme niyetli olduğumu anlardınız ben degil kardesim dinlemiyo banane 100 kisi gelsin ben evleniyim kafasinda keske ertelese agustoza ama nerdee
Ağustos ayı da erken erteleme için.
Burada erteleyenler bile eylül ekim diyor.
Ben kavgaya gelmedim ama bir ailenin altın sevdasının ne boyutta olduğunu gördüm.

Mazallah kardeşiniz o düğünde corona kaparsa o altınlar onu kurtarmaz. Kesin bilgi söyleyin bence..

iste bazen arkadasin olur bazen kuzenin bazen hic beklemesigin biri sen ona deger verip ona göre onlemini aliyosun sende bilirsin millet gibi 100 lira takmayi gerci bizde cok.olmaz anca uzak.komsular akrabalar zaten hep.altin dayi amca teyze zaten bilezik 200 kisinin arasindan çıkan 3 çürük elmayida ayiklarim ben insan oglu nankör çünkü eşşek olursan valla ooooo

Hergun sayisa bakip bak bugun düşmüş diyo anlatamiyom ki annemle bir olmuslar babama diyorum bak desene kizim goruyosun erteleyelim ağustos falan der bana sen evlenmemi istemiyorsun falan diye cekiniyo 30 yaşında diyo bulasirsa markete giderkende bulaşır kafasinda

Maddi yönden övünen bir yapınız var.
Cimrisiniz bir de.
İçimde kalmasın.
İyi geceler.

Düğünlerle ilgili düzenlemeyi bilmiyorsunuz sanırım, takı töreni yasak, öpüşmek tokalaşmak yasak, takılar bir kutuya atılacak yani kimsenin ne taktığı görülmeyeceğinden düğünden altın beklentisi boş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…