temmuz ayında dügünü olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
arkadaslar aranızda vardır temmuz da dügün yapıcaklar iptal eden varmı

salonları arıyoruz kimisi temmuzda yapılcak kimisi eylülde 250 kisiyle anca yapılcak diyo ki salonun kapasıtedi 750 kisilik yanii

kardesimde kararsız kaldı 1 hafta daha bekleyip en azından temmuz sonu agustoz bası mı alsak diye konusuyoruz

sizin bu konuyla ilgili bilginiz varsa özellikle tekirdag ve istanbul arası

bide söyle bi düzenleme yapıyım kardesime kalsa cokta kimse umrunda degil 100 kisi gelsin banane kafasında ama babam herkese altın taktıgı icin dügün istiyo kardesimde temmuz basında evleniyim 1 ay daha beklemiyim diyo dedim maden 5 sene bekledin bi iliskide 30 yasındasın 1 ay daha bekle yani

Son düzenleme:
ooo eylül nerdeeee bizimkini zor tutuyoruz banane 100 kisi gelsin kafasında temmuz sonunu alsak gene iyide bakalım

Bi akrabamız ;
1000 kişilik salon tutulmuştu ,
Salon sahibi 250 kişiye kadar alıyoruz dedi.
Ama düğün yine de olacak.

Tabi biz gitmeyeceğiz , o ayrı.

3-5 ay sonra tebrik etmeye gideriz.

temmuz çok erken bi tarih.yapan olursa da gitmem.en yakın ekime erteleyecek olan var ona bile gitmeyi düşünmüyorum.

Haziranda olan düğün için bir tanıdığıma salon, açık alanlara izin olcak demiş ve eylüle açık mekan olarak ertelemişler

Bu zamanda çok kişi altın almaz, çeyrek 600 mü neydi. Gelen kişide çok olmaz. Bence bu yaz altınlar geri gelsin diye düğün yapmak pek doğru bir karar değil. Ayrıca düğün olsa da maske ve sosyal mesafe ile olacakmış. Ben gelin olsam insanlar maskeyle halaya kalksa ki halayda da aralarda sopa olacakmış, çok gülerim. Ben olsam seneye ertelerim

Nikah yapip evlensinler. Takıyi dert ediyorsaniz dugun daha sonra da yapilir. Kuzenim eşinin işinden dolayi ve yurtdisina gidecekleri için direk nikah kiydilar ve yurtdisina gittiler 6 ay sonra da geldiler dugun yapildi ve herkes geldi takisini takti.

altın gelsin diye takılan bi seydir zaten bizde takılan geri geliyo he gelmeyen oldu mu bende oldu onu yerin dibini soktum korkudan yuzume bakamadılar takmayanlarda babamdan cekinip elden verdiler sahsen benim dügünümde böyle oldu yani dügünü altın icin degil babam dügünsüz evlendirmicegi icin zaten dügün yapıcaz he ben olsam agustoz yaparım ama keske devlet temmuz ayında dügün yasak dese sünnetler icin ne güzel 1 sene sünnet dügünü yapmak yok dediler

nikahla evlenmek bize göre cok komık o zaten konu dısı
dügünsüz evlenmek yanii :))) merkur retro galiba bende :)))))

Valla ekimde dugunu olan arkadasim taa subata erteledi.
Bu yaz anca sadece nikah falan olacaksa olur bence, dugun olmaz.

Bence çok görgüsüzce bir davranış "hani benim altınımmmm" diye kavga çıkartmak.

Size katılıyorum. Maalesef hem kendi kardeşim hem eşimin kardeşi düğün yapacak. Keşke gitmek zorunda olmasam bunlara bile ama mecburuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…