temmuz ayında dügünü olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doguluyla evlende ömür boyu hizmet ett o gelsin bu gitsin teyzesi halasi danasi hayatta uğraşmam 😁😁😁 ben evi işini bulsam hepsini eşime yaptircam millete cay hizmeti yapamam valla
Ama altınlar😜😜 Altın takmayana cemkiriyon anasına danasina da cemkirirsin n'olacak da 😂

Ama altınlar😜😜 Altın takmayana cemkiriyon anasına danasina da cemkirirsin n'olacak da 😂
Ben ilkinde yaşadım zaten yabanci bulunca euro yu tl ye cevir alirsin istediğini nolcak😁😁😁😁 ben yine konforunu ve rahatimi dusunmek zorundayim.cunki kendimi taniyorim gidipte cıbılın birini napiyi takilirim babamda beri aldigim tazminatı yerim eşimden 😁😁😁 o sirada allah büyük ♥️♥️♥️♥️😁😁😁👌👌👌

Sünnet düğünleri 1 sene yapilması yasak mı arkadaslar. Biri yazmis bu konuda ama bulamadim inu alintilayacaktım. Bilen varsa .açıklama linki varsa atabilirmi rica etsem. Yada nereden duymus bunu.
dünyadaki tüm dertlerin arasında aşırı önemli olan , bol korona bulaştırmalı , yapılması şart ,oğluşunuzun pipi kesme töreniyle alakalı içinde 1 sene duyurusu olan bahsi geçen haber google'da en üst sırada halbuki.buyrun amme hizmeti yaptım;
Son dakika I Sünnet düğünleri 1 yıl erteleniyor

Aytaç ile Meltem barışmak töreni gibi konu. Her yer altın, her yer bilezik...

Madem altınlar gelinde kalıyor ve kız kardeşinizin umurunda değil, sizi ve babanızı ilgilendiren nedir? Altın vermek isteyen nikahta da verir, ev ziyaretinde de. Bu da kardeşinizin problemi.
Konu zaten altin degil temmuz erken kardesimi ileri bi tarihe nasil ikna ederim

Özür dilerim kibar insanları tenzih ederim lakin lafa gelince görgülü, kültürlü olduğunu söyleyenlerin içinden eteğini beline dolamış mahalle kavgası yapanlar çıkıyor.
Bundan sonra düğünlerde altın takılma sırasında bir akrabayı görevlendirin, sahte mi diye dişiyle kontrol etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X