temmuz ayında dügünü olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Temmuz sonunda düğünüm var iptal etmedim ertelemedim de. Açık havada olacak. Sonuçta normalleşme sürecine girdik. 10 kişi ile aynı ofiste çalışıp 20 kişilik servisle işime gidiyorum ben. Virüs bitmediyse bunu da normallestirmeyeceklerdi. Sonsuza kadar hersey bu düzende devam edemez zaten. Ben çağırırım gelen gelir. Gelmeyene de kirilmam. Altınlar konusunda da konu sahibi haklı kimse kimsenin kara kaşı için takmıyor onları. Ailem şimdiye kadar kimlere neler neler taktı. Düğünsuz evlenirsem hic biri gelmez. Tabi kimseye niye getirmedin de demem o ayrı... Ama düğünü erteleyip sevdiğim insandan 1 yıl daha ayrı kalmak da istemiyorum. Ben yapıcam düğünümü isteyen riski göze alan buyursun gelsin. Davetiye verirken de gelmezlerse asla darılma olmayacagini da belirtecegiz ki kimse kendini mecbur hissetmesin

Takacak olan takar zaten, ben sizin tanıdığınız olsaydım annem kanser tedavisi gördüğü için düğününüze gelmezdim ancak sizinle ilk görüşmemde altınımı verirdim. Bir de bu dönem de ekonomisi çok bozulan aileler oldu, altın takamazlar ise canları sağolsun. Size şimdiden mutluluklar dilerim.

altın gelsin diye takılan bi seydir zaten bizde takılan geri geliyo he gelmeyen oldu mu bende oldu onu yerin dibini soktum korkudan yuzume bakamadılar takmayanlarda babamdan cekinip elden verdiler sahsen benim dügünümde böyle oldu yani dügünü altın icin degil babam dügünsüz evlendirmicegi icin zaten dügün yapıcaz he ben olsam agustoz yaparım ama keske devlet temmuz ayında dügün yasak dese sünnetler icin ne güzel 1 sene sünnet dügünü yapmak yok dediler
Agustozzzzzzzzzz 🙄

altın gelsin diye takılan bi seydir zaten bizde takılan geri geliyo he gelmeyen oldu mu bende oldu onu yerin dibini soktum korkudan yuzume bakamadılar takmayanlarda babamdan cekinip elden verdiler sahsen benim dügünümde böyle oldu yani dügünü altın icin degil babam dügünsüz evlendirmicegi icin zaten dügün yapıcaz he ben olsam agustoz yaparım ama keske devlet temmuz ayında dügün yasak dese sünnetler icin ne güzel 1 sene sünnet dügünü yapmak yok dediler
Hiç şaşırmadım bu mesaja :KK70:

Hiç şaşırmadım bu mesaja :KK70:
düğün yapmayan insan da ne biliyim, fakir herhalde :KK14::sus: hele Ağustos değil Ağustoz'da düğün yapmalı insan bu koronada.davetiyeyi başkası yazsa bari türkçeye daha hakim biri :KK70: ay ne biliyim bi de yapıklarını övünerek buraya yazmak falan garip , çok basit hareketler o yapılanlar.yapsın koronanın ortasında bu kadar meraklısı olduğu düğünü de insanların görüşmemek için bahanesi olsun.

düğün yapmayan insan da ne biliyim, fakir herhalde :KK14::sus: hele Ağustos değil Ağustoz'da düğün yapmalı insan bu koronada.davetiyeyi başkası yazsa bari türkçeye daha hakim biri :KK70: ay ne biliyim bi de yapıklarını övünerek buraya yazmak falan garip , çok basit hareketler o yapılanlar.yapsın koronanın ortasında bu kadar meraklısı olduğu düğünü de insanların görüşmemek için bahanesi olsun.
Hele bide altın takmayanları yerin dibine sokmak ve bunla övünmek 🙄 Allahım böylelerinden uzak tut yarabbi 🙏
Benim icin altın takmak çifte hediyedir yok ben taktım oda takacak ne çiğ hareketler belki o zaman durumun vardı taktın şimdi benim yok birde ta 10 yıl once 50 tl ye taktığı çeyrek simdi 600 tl :KK70:

Hele bide altın takmayanları yerin dibine sokmak ve bunla övünmek 🙄 Allahım böylelerinden uzak tut yarabbi 🙏
Benim icin altın takmak çifte hediyedir yok ben taktım oda takacak ne çiğ hareketler belki o zaman durumun vardı taktın şimdi benim yok birde ta 10 yıl once 50 tl ye taktığı çeyrek simdi 600 tl :KK70:
😂😂😂

Altin her zaman altindir canim 2010 da 80.lira ama.millet altin takmauan yani 20 de aşmıştır 50 de ama 80 lira biri bana astiysa ben.borcumu odemeliyim sonuçta soz nisan düğün bunlari kistan duyariz tarihleri bellidir ki akrabalar bölünmesin ayni tarihi almasin diye bizde herkes her sene en az 10 kucuk altin yapar atar kenara soze düğüne takmayanlar utanmicakta ben mi arsizlik yaparkrn utancam hadi ordan enayi degilim farzet 2018 de altin 250 280 di o zamanda taktik ama millet 50 takti 100 takti asil senin gibi uyaniklardan allah korusun biri bana taksiysa o borcu oderim 6 ayda adamin nisani dugunu ne zaman belli yapican koyucan kenara

Altin her zaman altindir canim 2010 da 80.lira ama.millet altin takmauan yani 20 de aşmıştır 50 de ama 80 lira biri bana astiysa ben.borcumu odemeliyim sonuçta soz nisan düğün bunlari kistan duyariz tarihleri bellidir ki akrabalar bölünmesin ayni tarihi almasin diye bizde herkes her sene en az 10 kucuk altin yapar atar kenara soze düğüne takmayanlar utanmicakta ben mi arsizlik yaparkrn utancam hadi ordan enayi degilim farzet 2018 de altin 250 280 di o zamanda taktik ama millet 50 takti 100 takti asil senin gibi uyaniklardan allah korusun biri bana taksiysa o borcu oderim 6 ayda adamin nisani dugunu ne zaman belli yapican koyucan kenara
Bu yıl iki tane daha küçük altın kenara atın ve ne olur biraz üslup ve davranış kursuna gidin 🤦

Altın hediyedir. Kimse kimseden borç diye almıyor. Zorla takmadınız ya zamanında.

Ben davet edilsem gitmem. Sanırım seneye kadar sosyal aktiviteler, gezme, düğün, bayram hiç bana göre değil. Ona göre düşünün. Bir çok kişi benim gibi düşünüyordur. Yani umarım 🙄

Cağıracağınız o 250 kişide Corona taşıyıcısı olma ihtimali çok yüksek.. Ve taşıyıcı iken insanlar hastalık belirtileri göstermiyor.
Sırf altın için değer mı?

250 kişiyi en az 4 5 saat bir salonda tutacaksınız..
Bir de imkan olsa daha fazla çağırırsınız gibi geldi..

Şimdiden size geçmiş olsun..:hasta:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X