temmuz ayında dügünü olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altin her zaman altindir canim 2010 da 80.lira ama.millet altin takmauan yani 20 de aşmıştır 50 de ama 80 lira biri bana astiysa ben.borcumu odemeliyim sonuçta soz nisan düğün bunlari kistan duyariz tarihleri bellidir ki akrabalar bölünmesin ayni tarihi almasin diye bizde herkes her sene en az 10 kucuk altin yapar atar kenara soze düğüne takmayanlar utanmicakta ben mi arsizlik yaparkrn utancam hadi ordan enayi degilim farzet 2018 de altin 250 280 di o zamanda taktik ama millet 50 takti 100 takti asil senin gibi uyaniklardan allah korusun biri bana taksiysa o borcu oderim 6 ayda adamin nisani dugunu ne zaman belli yapican koyucan kenara
Ülke ekonomisine yön verecek bir insansınız. Yastık altı sizden soruluyor, her konunuzda ayrı bir hayranlık duyuyorum ben size , gerçekten hakkını veriyorsunuz bu hayatın

Cağıracağınız o 250 kişide Corona taşıyıcısı olma ihtimali çok yüksek.. Ve taşıyıcı iken insanlar hastalık belirtileri göstermiyor.
Sırf altın için değer mı?

250 kişiyi en az 4 5 saat bir salonda tutacaksınız..
Bir de imkan olsa daha fazla çağırırsınız gibi geldi..

Şimdiden size geçmiş olsun..:hasta:
Hemen kavgaya gelmissinizde benim.yazilarimi dikkatli okusaniz aslinda erteleme niyetli olduğumu anlardınız ben degil kardesim dinlemiyo banane 100 kisi gelsin ben evleniyim kafasinda keske ertelese agustoza ama nerdee

Altın hediyedir. Kimse kimseden borç diye almıyor. Zorla takmadınız ya zamanında.
Yaz bakalim buraya ben halama amcama teyzeme altin taktim yada kuzenime yada arkadasima ama.bana takmadi diye millet hen der aaa ayip etmis şöyle böyle eee benim.anam babam enayimi saymis takmis takicak tabi hee 3 5 kisi oda layigini buldu bana takmadide ne oldu yarin kizlarinin ogullarinin sunnet dugunleri var bu işler karsilikli gecin bu kafalari

Yapılsa da kimse gelmez ki düğüne.yine o altınlar toplanmaz yani.bizim yakının düğünü var altın götürmem gereken yakınlıkta ama gitmem yani.sonrasında eve tebriğe gidip altın takarım

Yaz bakalim buraya ben halama amcama teyzeme altin taktim yada kuzenime yada arkadasima ama.bana takmadi diye millet hen der aaa ayip etmis şöyle böyle eee benim.anam babam enayimi saymis takmis takicak tabi hee 3 5 kisi oda layigini buldu bana takmadide ne oldu yarin kizlarinin ogullarinin sunnet dugunleri var bu işler karsilikli gecin bu kafalari
Rahmetli babanemin kafası bu. Nur içinde yatsın rahmetli. Öleli 20 sene oldu :halay:

Yok babam düğünsüz evlenirmez zaten de nikah yapicanda kimi cagarcan yani simdi bi baba olarak düşün 30 sene en yakınlarına gidip altin takmisin demissin kizima ennguzel salonu tutup dugun yapicam ki kışın çevremizdeki en bilindik bi salonda dört başı mamur bi nişan yaptik hani milleti takmayiz ama düğünsüz evlenmek cok komik sonucta zaten salonun parasinida babam vericek cocuk tarafı baska ilde düğün var 3 gün sonra orasinin parasinida çocuğun babasi vericek bizde takilan altinlari babam zaten almiyo nisandada almadi 40 küçük altin düğündede almaz ama kardesim.laf dinlemiyo temmuz cok erken bende diyorum da
Millet tek bir düğün bile yapmıyor.
Sizde iki düğün olacak..
Vay be..

Corona sizinle sözleşme mi imzaladı ben size uğramayacağım söz siz yırttınız diye?:KK70::KK31:

Buralarida arkadasimin tum dugununde yaninda oldum altinn taktim.ev hediyesi aldim ama o benim dugunume bile gelmedi nagralariyla dolu arkadasliklarini kesenlerle dolu senin görmek işine gelmiyosa o senin sorunun 😍😍😍👌👌👌😁😁😁
Arkadaşlarımla çıkar ilişkileri kurmadığım için biten şeyler için üzülmem.
Çok sevdiğim bir arkadaşımın düğünü olacak ve ona taktığım takıyı ondan geri mi bekleyeceğim?
Ben onu sevdiğim için bir ihtiyacını karşılasın diye yaparım.
Kendisi vakti gelir azını takar, çoğunu takar, hiç takmaz. Kendi bilir.
İlişkilerimi maddi unsurlar belirleyemez.
Para için yaptığım çirkeflikten ancak utanç duyabilirim ben.

Hemen kavgaya gelmissinizde benim.yazilarimi dikkatli okusaniz aslinda erteleme niyetli olduğumu anlardınız ben degil kardesim dinlemiyo banane 100 kisi gelsin ben evleniyim kafasinda keske ertelese agustoza ama nerdee
Ağustos ayı da erken erteleme için.
Burada erteleyenler bile eylül ekim diyor.
Ben kavgaya gelmedim ama bir ailenin altın sevdasının ne boyutta olduğunu gördüm.:KK12:

Mazallah kardeşiniz o düğünde corona kaparsa o altınlar onu kurtarmaz. Kesin bilgi söyleyin bence..

Arkadaşlarımla çıkar ilişkileri kurmadığım için biten şeyler için üzülmem.
Çok sevdiğim bir arkadaşımın düğünü olacak ve ona taktığım takıyı ondan geri mi bekleyeceğim?
Ben onu sevdiğim için bir ihtiyacını karşılasın diye yaparım.
Kendisi vakti gelir azını takar, çoğunu takar, hiç takmaz. Kendi bilir.
İlişkilerimi maddi unsurlar belirleyemez.
Para için yaptığım çirkeflikten ancak utanç duyabilirim ben.
iste bazen arkadasin olur bazen kuzenin bazen hic beklemesigin biri sen ona deger verip ona göre onlemini aliyosun sende bilirsin millet gibi 100 lira takmayi gerci bizde cok.olmaz anca uzak.komsular akrabalar zaten hep.altin dayi amca teyze zaten bilezik 200 kisinin arasindan çıkan 3 çürük elmayida ayiklarim ben insan oglu nankör çünkü eşşek olursan valla ooooo

Ağustos ayı da erken erteleme için.
Burada erteleyenler bile eylül ekim diyor.
Ben kavgaya gelmedim ama bir ailenin altın sevdasının ne boyutta olduğunu gördüm.:KK12:

Mazallah kardeşiniz o düğünde corona kaparsa o altınlar onu kurtarmaz. Kesin bilgi söyleyin bence..
Hergun sayisa bakip bak bugun düşmüş diyo anlatamiyom ki annemle bir olmuslar babama diyorum bak desene kizim goruyosun erteleyelim ağustos falan der bana sen evlenmemi istemiyorsun falan diye cekiniyo 30 yaşında diyo bulasirsa markete giderkende bulaşır kafasinda

iste bazen arkadasin olur bazen kuzenin bazen hic beklemesigin biri sen ona deger verip ona göre onlemini aliyosun sende bilirsin millet gibi 100 lira takmayi gerci bizde cok.olmaz anca uzak.komsular akrabalar zaten hep.altin dayi amca teyze zaten bilezik 200 kisinin arasindan çıkan 3 çürük elmayida ayiklarim ben insan oglu nankör çünkü eşşek olursan valla ooooo
Maddi yönden övünen bir yapınız var.
Cimrisiniz bir de.
İçimde kalmasın.
İyi geceler.

arkadaslar aranızda vardır temmuz da dügün yapıcaklar iptal eden varmı

salonları arıyoruz kimisi temmuzda yapılcak kimisi eylülde 250 kisiyle anca yapılcak diyo ki salonun kapasıtedi 750 kisilik yanii

kardesimde kararsız kaldı 1 hafta daha bekleyip en azından temmuz sonu agustoz bası mı alsak diye konusuyoruz

sizin bu konuyla ilgili bilginiz varsa özellikle tekirdag ve istanbul arası

bide söyle bi düzenleme yapıyım kardesime kalsa cokta kimse umrunda degil 100 kisi gelsin banane kafasında ama babam herkese altın taktıgı icin dügün istiyo kardesimde temmuz basında evleniyim 1 ay daha beklemiyim diyo dedim maden 5 sene bekledin bi iliskide 30 yasındasın 1 ay daha bekle yani

Düğünlerle ilgili düzenlemeyi bilmiyorsunuz sanırım, takı töreni yasak, öpüşmek tokalaşmak yasak, takılar bir kutuya atılacak yani kimsenin ne taktığı görülmeyeceğinden düğünden altın beklentisi boş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X