temmuz ayında dügünü olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
altın gelsin diye takılan bi seydir zaten bizde takılan geri geliyo he gelmeyen oldu mu bende oldu onu yerin dibini soktum korkudan yuzume bakamadılar takmayanlarda babamdan cekinip elden verdiler sahsen benim dügünümde böyle oldu yani dügünü altın icin degil babam dügünsüz evlendirmicegi icin zaten dügün yapıcaz he ben olsam agustoz yaparım ama keske devlet temmuz ayında dügün yasak dese sünnetler icin ne güzel 1 sene sünnet dügünü yapmak yok dediler
Siz demişsiniz ya babanız altınlar geri gelsin diye düğün istiyormuş ilk mesajınızda öyle yazıyordu. Ben olsam ağustoZ düğünü de yapmam seneye bırakırım her türlü. Onun dışında altın takmayan insanları yerin dibine sokmanız da takdire şayan. Sizi önceki konularınızdan biliyorum biraz, gerçekten sizden yaşam koçluğu alsam iyi olur , beni çok üzüyorlar bu hayatta

Bence çok görgüsüzce bir davranış "hani benim altınımmmm" diye kavga çıkartmak. :kusmuk:
Kimsenin kara kaşına kara gözüne altin takilmiyo her anne baba yakin akrabalara takiyoki oda cocuguna taksin diye bizde kimse altinlari cocuklarin elinden almadığı için coxuklara kalir 100 altin bu zamanda harika para

Benim de mayısın sonunda düğünüm vardı. Açık alanda olacaktı.eylül ekim gibi yapmayı düşünüyoruz. Çevremde temmuzda ağustosta yapacak olanlar ertelemedi iptal etmedi. Ama sizinki kapalı alansa o sıkıntı galiba.

Kimsenin kara kaşına kara gözüne altin takilmiyo her anne baba yakin akrabalara takiyoki oda cocuguna taksin diye bizde kimse altinlari cocuklarin elinden almadığı için coxuklara kalir 100 altin bu zamanda harika para

E olması gereken zaten almamak. Ben bundan bahsetmiyorum ki. Gelen ya da gelemeyen davetlinin yakasına yapışıp da "yerin dibine soktuğunuzu" zannetmeniz kötü. Bana göre çok basit bir davranış. Şahsen 3 kuruş için kendimi ezdirmem, rezil de etmem açgözlü gibi.

arkadaslar aranızda vardır temmuz da dügün yapıcaklar iptal eden varmı

salonları arıyoruz kimisi temmuzda yapılcak kimisi eylülde 250 kisiyle anca yapılcak diyo ki salonun kapasıtedi 750 kisilik yanii

kardesimde kararsız kaldı 1 hafta daha bekleyip en azından temmuz sonu agustoz bası mı alsak diye konusuyoruz

sizin bu konuyla ilgili bilginiz varsa özellikle tekirdag ve istanbul arası

bide söyle bi düzenleme yapıyım kardesime kalsa cokta kimse umrunda degil 100 kisi gelsin banane kafasında ama babam herkese altın taktıgı icin dügün istiyo kardesimde temmuz basında evleniyim 1 ay daha beklemiyim diyo dedim maden 5 sene bekledin bi iliskide 30 yasındasın 1 ay daha bekle yani
Eylülde düğünü olanlar gelecek sene hazirana erteledi. Salonlar açılsa bile 500 kişilik yere 250 kişi gidebilecek.

nikahla evlenmek bize göre cok komık o zaten konu dısı
dügünsüz evlenmek yanii :))) merkur retro galiba bende :)))))
E madem sizin şerrinizden korkup her türlü altınları geri getiriyorlar, siz de ilk fırsatta az kişiyle düğün yapın. Nasılsa yerin dibine sokarsınız siz onları, altınlar her türlü cepte.

Siz demişsiniz ya babanız altınlar geri gelsin diye düğün istiyormuş ilk mesajınızda öyle yazıyordu. Ben olsam ağustoZ düğünü de yapmam seneye bırakırım her türlü. Onun dışında altın takmayan insanları yerin dibine sokmanız da takdire şayan. Sizi önceki konularınızdan biliyorum biraz gerçekten sizden yaşam koçluğu alsam iyi olur , beni çok üzüyorlar bu hayatta
Yok babam düğünsüz evlenirmez zaten de nikah yapicanda kimi cagarcan yani simdi bi baba olarak düşün 30 sene en yakınlarına gidip altin takmisin demissin kizima ennguzel salonu tutup dugun yapicam ki kışın çevremizdeki en bilindik bi salonda dört başı mamur bi nişan yaptik hani milleti takmayiz ama düğünsüz evlenmek cok komik sonucta zaten salonun parasinida babam vericek cocuk tarafı baska ilde düğün var 3 gün sonra orasinin parasinida çocuğun babasi vericek bizde takilan altinlari babam zaten almiyo nisandada almadi 40 küçük altin düğündede almaz ama kardesim.laf dinlemiyo temmuz cok erken bende diyorum da

Yok babam düğünsüz evlenirmez zaten de nikah yapicanda kimi cagarcan yani simdi bi baba olarak düşün 30 sene en yakınlarına gidip altin takmisin demissin kizima ennguzel salonu tutup dugun yapicam ki kışın çevremizdeki en bilindik bi salonda dört başı mamur bi nişan yaptik hani milleti takmayiz ama düğünsüz evlenmek cok komik sonucta zaten salonun parasinida babam vericek cocuk tarafı baska ilde düğün var 3 gün sonra orasinin parasinida çocuğun babasi vericek bizde takilan altinlari babam zaten almiyo nisandada almadi 40 küçük altin düğündede almaz ama kardesim.laf dinlemiyo temmuz cok erken bende diyorum da
Benim başıma hiç böyle şeyler gelmiyo, pişmiş tavuğun başına gelmeyenlerle uğraşıyorum genelde :110: ben de böyle dertlerden istiyorum artık:mad:

Ben de evlenecek olmama rağmen virüsten dolayı düğünlerin yapılmaması taraftarıyım ama sadece düğünlerin değil birçok yasak da devam etmeli, etmeliydi. sadece düğünler niye yasak? plajlar doldu buralarda, tatilciler geldi.Avm'lere giriş çıkış hak getire. Çarşı pazar dolu...bunları niye hiç konuşan yok.ekonomi diyeceksiniz biliyorum düğün sektörü de ekonominin parçalarından o işten de ekmek yiyen milyonlarca çalışan var.her sektörde adamakıllı yasak olacaksa olsun, olmayacaksa saldık çayıra modundaysak düğünler de sayı sınırlamasıyla tedbirlerle yapılsın isteyen katılır zorla davetli getirilecek değil.

Siz demişsiniz ya babanız altınlar geri gelsin diye düğün istiyormuş ilk mesajınızda öyle yazıyordu. Ben olsam ağustoZ düğünü de yapmam seneye bırakırım her türlü. Onun dışında altın takmayan insanları yerin dibine sokmanız da takdire şayan. Sizi önceki konularınızdan biliyorum biraz, gerçekten sizden yaşam koçluğu alsam iyi olur , beni çok üzüyorlar bu hayatta
Ayrica sana bi tavsiye seni üzeni sen 2 kere üz unutma senden bi tane daha yok ben kücükkende boyleydim hep en iyisini ben yemeliyim en guzel yerde ben tatil yapmaliyin en şık en tasarim kiyafeti ben.almaliyim biri bana baktimi 2 kere bakip vay be demeli kendime deger vermeyi fazlasiyla severim parayi tutmayi severim ama parayi iyi yere harcamayi iki kere severim valla canim sagolsun derim simdi yazarlar digerleri çalışmiyo koca baba parasi harcamak kolay diye ama yoo calistigimda oldu o zamanda ayniydim manzarali bi yere para kiymayida bilirim sirf marka diye degil onun kumas kalitesini ve vücuda oturup şık bi tasarım oldugu için bi elbiseye para vermeyide

Ayrica sana bi tavsiye seni üzeni sen 2 kere üz unutma senden bi tane daha yok ben kücükkende boyleydim hep en iyisini ben yemeliyim en guzel yerde ben tatil yapmaliyin en şık en tasarim kiyafeti ben.almaliyim biri bana baktimi 2 kere bakip vay be demeli kendime deger vermeyi fazlasiyla severim parayi tutmayi severim ama parayi iyi yere harcamayi iki kere severim valla canim sagolsun derim simdi yazarlar digerleri çalışmiyo koca baba parasi harcamak kolay diye ama yoo calistigimda oldu o zamanda ayniydim manzarali bi yere para kiymayida bilirim sirf marka diye degil onun kumas kalitesini ve vücuda oturup şık bi tasarım oldugu için bi elbiseye para vermeyide
Helal olsun şöyle bi hayat yaşayamadım daha

Temmuz sonunda düğünüm var iptal etmedim ertelemedim de. Açık havada olacak. Sonuçta normalleşme sürecine girdik. 10 kişi ile aynı ofiste çalışıp 20 kişilik servisle işime gidiyorum ben. Virüs bitmediyse bunu da normallestirmeyeceklerdi. Sonsuza kadar hersey bu düzende devam edemez zaten. Ben çağırırım gelen gelir. Gelmeyene de kirilmam. Altınlar konusunda da konu sahibi haklı kimse kimsenin kara kaşı için takmıyor onları. Ailem şimdiye kadar kimlere neler neler taktı. Düğünsuz evlenirsem hic biri gelmez. Tabi kimseye niye getirmedin de demem o ayrı... Ama düğünü erteleyip sevdiğim insandan 1 yıl daha ayrı kalmak da istemiyorum. Ben yapıcam düğünümü isteyen riski göze alan buyursun gelsin. Davetiye verirken de gelmezlerse asla darılma olmayacagini da belirtecegiz ki kimse kendini mecbur hissetmesin

Bence en azından ay sonuna kadar beklesin çünkü her gün yeni bir açıklama yapılıyor ne olacağı belli olmaz. Benim düğünüm 29 mayısta idi iptal oldu onu çok iyi anlıyorummmm😊

Merhaba benim de düğünüm var..Çok kararsız kaldık ama eylülde kır düğününe karar verdik..Şuan için en mantıklısı bu gibi geldi.O zamana kadar bi umut belki salgın biter ya da ciddi anlamda azalır diye düşünmüştük ama görülen o ki bu normalleşme süreciyle daha da vahim bir hal aldı..Erteleme yada bi nikahla evlenmek istemiyorsa kır düğünü en mantıklısı bence

salonları arıyoruz kimisi temmuzda yapılcak kimisi eylülde 250 kisiyle anca yapılcak diyo ki salonun kapasıtedi 750 kisilik yanii

kardesimde kararsız kaldı 1 hafta daha bekleyip en azından temmuz sonu agustoz bası mı alsak diye konusuyoruz

bide söyle bi düzenleme yapıyım kardesime kalsa cokta kimse umrunda degil 100 kisi gelsin banane kafasında ama babam herkese altın taktıgı icin dügün istiyo kardesimde temmuz basında evleniyim 1 ay daha beklemiyim diyo dedim maden 5 sene bekledin bi iliskide 30 yasındasın 1 ay daha bekle yani
Benim temmuz sonunda henüz bir erteleme yapmadık hala açıklama bekliyoruz. Ayrı şehirlerde olduğumuz için sürekli bir araya gelemediğimiz için eğer temmuzda düğünlere izin verirseler 100 kişi de olsa yapmayı düşünüyorum gelen de sağolsun gelmeyen de sağolsun gelmeyene de gücenmem. Ona bakılırsa eylül ekim gibi 2.dalga gelecek diyorlar hiçbir şeyin garantisi yok yani maalesef.

isterse 1 sene beklesin yine o takılar zor gelir çünkü bu virüsten dolayı çoğu insan bi yere gitmeye korkuyor hele ki kalabalık ortamlara..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X