Bekliyorum bakalım 1 hafta sonra belli olur, sizin de inşallah tutar mutlu haberi verirsiniz 1 yumurta gebelik için yeter zatenCanim insallah hayirli haberlerin vardır bende beklemedeyim bu ay asilamam yapıldı tek yumurtayla allah büyük bakalım
Insallqh canim benim 22 temmuz da benim belli olacak inşallah 12 sene oldu evlat hasreti denilince ciğerim sızlıyorBekliyorum bakalım 1 hafta sonra belli olur, sizin de inşallah tutar mutlu haberi verirsiniz 1 yumurta gebelik için yeter zaten❤
Merhaba bende bu ay olmazsa rahim filmi daha sonra ki aylarda aşıılamaya gececegim aşılama nasıl oluyor pek araştırmadım daCanim insallah hayirli haberlerin vardır bende beklemedeyim bu ay asilamam yapıldı tek yumurtayla allah büyük bakalım
Bugün durum ne acaba adetin geldi mi ?Evet ignenin 12 günü yumurtlamanin 11. Günü. Gögüslerim cok aciyo kac gündür sanirim adet belirtisi dir. Hic bi sekilde cizgi yok yani bi gölge bile yok
senin 4 tane yumurta vardı düşünsene hepsinin döllendiği çok garip :) Bende de 3 tane idi 20 18 17mm olmak üzere. Allahm dualarımızı geri cevirmesin inşallah o kadar çok istiyorum ki doktor ilerde düzgün yumurtan kalmayablir dedi 27 yasındayım daha hiç böyle olacağını tahmin etmezdimBekliyorum bakalım 1 hafta sonra belli olur, sizin de inşallah tutar mutlu haberi verirsiniz 1 yumurta gebelik için yeter zaten❤
Canim simdi test yaptim bi umut. Ama bembeyaz. Adet olurum her an zaten gögüslerim cok agriyo adet belirtisi ..Bugün durum ne acaba adetin geldi mi ?
Hayılısı olsun canım bi dahaki aya inşallahCanim simdi test yaptim bi umut. Ama bembeyaz. Adet olurum her an zaten gögüslerim cok agriyo adet belirtisi ..
MerhabaBende aynı senin gibi 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazladır cocuk istiyorum. Bu ay ilk defa klomen + catlatma iğnesi vurdum. 4 temmuzda. Hayırlısı olsun inşallah..
Hayırlısı olur inşallah ya heepimizin tarihleri yakın birbirine umarum peşpeşe güzel haberler veririrzMerhaba
Bende 4yillik evliyim bı kez dış gebelik geçirdim geçen yıl temmuzda sonrasında rahim filmi cekindim şimdi bu ay da klomen +çatlatma iğnesi vuruldum 3temmuzda inşallah bu kez olmuştur hakkımızda hayırlısı inşallah
Boşa umitlenmek istemiyorum herşeyi belirti gibi hissetmeye başladım galiba kasıklarımda çok hafif bı agri var onu dışında biseyim yok göğüs ağrısı falan hicbise hissetmiyorum inşallah isteyen herkese versin Rabbim umutla bekliyorum cumartesi adet günüm daha 6gun var nasıl beklicem bilmiyorum adetten önce test yapsam çıkar mı acabaHayırlısı olur inşallah ya heepimizin tarihleri yakın birbirine umarum peşpeşe güzel haberler veririrzNasıl hissediyosun peki ağrı faalan var mı benim kasıklar ağrımaya devam ediyo belkide üşüttüm bilemiyorum.
Valla iğneden sonra 13 14 gün bekleyin diyolar genelde iğnenin etkisi devam ediyomuş çünkü ama bende ilk defa tecrübe ettiğim için net bişey diyemem. Bende baya gebelik testi var o yüzden yapıyorum iki gündür çok silik ikinci bi cizgi var ama dediğim gibi iğnenin etkisinden büyük ihtimal. 9. günüm henüz.Boşa umitlenmek istemiyorum herşeyi belirti gibi hissetmeye başladım galiba kasıklarımda çok hafif bı agri var onu dışında biseyim yok göğüs ağrısı falan hicbise hissetmiyorum inşallah isteyen herkese versin Rabbim umutla bekliyorum cumartesi adet günüm daha 6gun var nasıl beklicem bilmiyorum adetten önce test yapsam çıkar mı acaba
Dayanamadım az önce test yaptım ama malesef negatif ikinci çizgi yok silik bile yok hayırlısı artık kısmet bakalım adetim geçerse o zaman bı daha yaparımValla iğneden sonra 13 14 gün bekleyin diyolar genelde iğnenin etkisi devam ediyomuş çünkü ama bende ilk defa tecrübe ettiğim için net bişey diyemem. Bende baya gebelik testi var o yüzden yapıyorum iki gündür çok silik ikinci bi cizgi var ama dediğim gibi iğnenin etkisinden büyük ihtimal. 9. günüm henüz.
Var mı fotosu bazen buradaki arkadaşlar yorumlayabiliyor çünkü.. Doktor ayın 20sinde kan ver dedi ben o zamana kadar nötr kalıcam inşallah testlere güvenemiyorumDayanamadım az önce test yaptım ama malesef negatif ikinci çizgi yok silik bile yok hayırlısı artık kısmet bakalım adetim geçerse o zaman bı daha yaparım
Yok ya resmini çekmedim direk attım bişe çıkmayınca bakalım kısmet adet olmazsam test yaparım incir yumurtaliklara iyi onu duymuştum hiç sevmem incir de zamanımız geçti zaten ilk üç gün önemliydi adete kalmış 6gun ne yersem yeyim değişen olmazBu arada doktor bol bol incir ye dedi nedenini bilmiyorumm.. Yeni çıkıyolar malum bulursanız sizde ek gıda niyetine yiyin. Belki bilmediğimiz bi faydası vardır
Ben özel bi doktor muayene hanesinde gerçekleşti tüm işlemlerim canim ne git gel yaptım surekli nede başka bisey 2 ay oluyor bu doktora gideli uzun yıllardır tedavi görüyorum hiç asilama aşamasına gelememistik doktorların elinde deneme tahtası oluyorsun her doktor ayrı bi deniyor allah razi olsun bu gittigim doktordan cokkkkk memnunum oyle bir rahim filmi çekti ki hiç birsey hissetmedim ve bununla birlikte malesef polip ve kistlerim varmisti hepsiyle ayni anda ilgilendi bir önceki rahim filminde masada kalırım kalkamam birdaha diye düşünmüştüm neyseki geçip gitti bu ay sadece klomen verdi ve sadece sabah yarım aksam yarim şeklinde bu ayda adetimin 10. Gunu gittim sıkışık bir şekilde önce yumurtaliklarima baktı ultrasonda 1 adet 21 cm yumurtam oluşmuştu ve bu benim için bir ilkti daha sonrasında rahim ağzımdan almış olduğu bir örnekle mikroskoptan baktı yumurtam dol tutabilecek kıvamdaydi minicik toplu iğne basi kadar bir sivi cekip kolumdan vurdu catlatma ignesini yarjn gel asilama olacak dedi tekrar sıkışık gittim ve sonuc catlama olmuştu hemen eşimden sperm örneklerini alıp yattığım yerde bana bana uyguladı 1 saat yattım ve evime geldim hepsi buMerhaba bende bu ay olmazsa rahim filmi daha sonra ki aylarda aşıılamaya gececegim aşılama nasıl oluyor pek araştırmadım dabu arada inşallah tutar aşılamanız
Her sey Allah’tan demekten başka çare yok inan bu konuda teselli yok biliyorum ama çevreme baktığımda herkeste aynı durum var iki arkadaşımın 4 yıldır olmuyor bazıları düşük yapıyor vsInsallqh canim benim 22 temmuz da benim belli olacak inşallah 12 sene oldu evlat hasreti denilince ciğerim sızlıyor
Biz de onun esprisini yapmıştık düşünsene 4üz oluyormuş falan diye hahaha rabbim hayırlısını versin ama bu aydan benim ümidim sıfır cunku çatlatma iğnesinden önceki 2 günü ve sonraki sadece 1 günü değerlendirdik doktor 32-36 saat sonra ilk ilişki ondan sonra gün aşırı devam demişti sadece 33. Saat ilişki oldu bir daha ilişki olmadı gelenim gidenim bitmedi iyi değerlendirmedik boşa gitti büyük ihtimalsenin 4 tane yumurta vardı düşünsene hepsinin döllendiği çok garip :) Bende de 3 tane idi 20 18 17mm olmak üzere. Allahm dualarımızı geri cevirmesin inşallah o kadar çok istiyorum ki doktor ilerde düzgün yumurtan kalmayablir dedi 27 yasındayım daha hiç böyle olacağını tahmin etmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?