Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sadece o saatlerde oldu oda birkaç saat şu an hiçbir sancı yok sancı döllenme işareti olabılır dıyorlar hayırlısı olsun bakalım

Merhaba bende hikayemi yazmak istedim .2 yıllık evliyim ve yaklaşık olarak 1 yıldırda bebek için uğraşıyorum .ilk klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım fakat 9+6 da gelişim 6+2 kaldıgı ve kalp atımı olmadığindan kürtaj oldum ardından 2 ay sonra yine klomen ve çatlatma ignesiyle hamile kaldım fakat oda dış gebelik oldu ve tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım.genetik testler falan derken 4 ayın sonunda bende pıhtılaşmaya yatkınlık olduğu çıktı düşüklerimin sebebi buymuş.4 ay sonraki klomen ve çatlatma iğnesiyle yine hamile kaldım fakat oda kimyasal oldu .Şimdi bu ayda femera ve çatlatma ignesi deniyorum bende 6 temmuzda çatlatma iğnesi oldum fakat artık vücudum ilaclara diren gosterdi ve 16 mmde kaldi hep yumurtalarim ama doktorum yinede şans oldugunu soyledi bakalim bu ay bendr sizlerle beklemedeyim.Fazlaca uzun yoldu ama tüm bunlar bir yılın hikayesi

Merhaba
Gerçekten olmaması zor, olup daha sonra kaybetmek çok çok zor. İnşallah yine gebelik elde edebilirsiniz. Benimde bi arkadaşımda pıhtılaşma problemi vardı. 9 ay boyunca kan sulandırıcı bi iğne vuruldu sanırım. Çok şükür yavrusuna kavuştu. Umarım sizinde öyle olur

Diğer gebe kaldıklarında yumurtan kaç mm olmuştu? Bir de bu ay femaradan sonra çatlatma iğnesi oldun mu?

İnşallah benimde kucağım boş kalmaz

Suan yok.. ama test negatif di sabah malesef hic ümitli degilim bi iki güne gelir..

Bugün iğnenin 7. Günü ilk kez ovulasyon testi yaptım

Eklentiler

• BC6E4F7C-7107-40E0-A003-DD2B3889FC01.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 43
Canim insallah hayirli haberlerin vardır bende beklemedeyim bu ay asilamam yapıldı tek yumurtayla allah büyük bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…