- 19 Mayıs 2020
- 279
- 218
- 53
- 32
Benim sadece o saatlerde oldu oda birkaç saat şu an hiçbir sancı yok sancı döllenme işareti olabılır dıyorlar hayırlısı olsun bakalımEvet doktor çatladığında ağrı olur demişti hayırlısı olsun inşallah ben o ağrıyı 30-32.saat civarı batma ve sancı şeklinde yaşadım ama çatlatma iğnesinden beri hala kasık ağrılarım var
Şu an nasılsın bi belırtı var mı kaçıncı gunundu iğnedeBenimde aynı şekil sancım olmuştu
Merhaba bende hikayemi yazmak istedim .2 yıllık evliyim ve yaklaşık olarak 1 yıldırda bebek için uğraşıyorum .ilk klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım fakat 9+6 da gelişim 6+2 kaldıgı ve kalp atımı olmadığindan kürtaj oldum ardından 2 ay sonra yine klomen ve çatlatma ignesiyle hamile kaldım fakat oda dış gebelik oldu ve tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım.genetik testler falan derken 4 ayın sonunda bende pıhtılaşmaya yatkınlık olduğu çıktı düşüklerimin sebebi buymuş.4 ay sonraki klomen ve çatlatma iğnesiyle yine hamile kaldım fakat oda kimyasal oldu .Şimdi bu ayda femera ve çatlatma ignesi deniyorum bende 6 temmuzda çatlatma iğnesi oldum fakat artık vücudum ilaclara diren gosterdi ve 16 mmde kaldi hep yumurtalarim ama doktorum yinede şans oldugunu soyledi bakalim bu ay bendr sizlerle beklemedeyim.Fazlaca uzun yoldu ama tüm bunlar bir yılın hikayesi
Diğer gebe kaldıklarında yumurtan kaç mm olmuştu? Bir de bu ay femaradan sonra çatlatma iğnesi oldun mu?Merhaba bende hikayemi yazmak istedim .2 yıllık evliyim ve yaklaşık olarak 1 yıldırda bebek için uğraşıyorum .ilk klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım fakat 9+6 da gelişim 6+2 kaldıgı ve kalp atımı olmadığindan kürtaj oldum ardından 2 ay sonra yine klomen ve çatlatma ignesiyle hamile kaldım fakat oda dış gebelik oldu ve tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım.genetik testler falan derken 4 ayın sonunda bende pıhtılaşmaya yatkınlık olduğu çıktı düşüklerimin sebebi buymuş.4 ay sonraki klomen ve çatlatma iğnesiyle yine hamile kaldım fakat oda kimyasal oldu .Şimdi bu ayda femera ve çatlatma ignesi deniyorum bende 6 temmuzda çatlatma iğnesi oldum fakat artık vücudum ilaclara diren gosterdi ve 16 mmde kaldi hep yumurtalarim ama doktorum yinede şans oldugunu soyledi bakalim bu ay bendr sizlerle beklemedeyim.Fazlaca uzun yoldu ama tüm bunlar bir yılın hikayesi
İnşallah benimde kucağım boş kalmazMerhaba
Gerçekten olmaması zor, olup daha sonra kaybetmek çok çok zor. İnşallah yine gebelik elde edebilirsiniz. Benimde bi arkadaşımda pıhtılaşma problemi vardı. 9 ay boyunca kan sulandırıcı bi iğne vuruldu sanırım. Çok şükür yavrusuna kavuştu. Umarım sizinde öyle olur
Dıger gebeliklerimde hep 18mm 19mm olmuştu ve hepsinde ovitrelli vuruldumDiğer gebe kaldıklarında yumurtan kaç mm olmuştu? Bir de bu ay femaradan sonra çatlatma iğnesi oldun mu?
Evet vuruldum 6 temmuzda bakalım gün sagıyorum bende.Diğer gebe kaldıklarında yumurtan kaç mm olmuştu? Bir de bu ay femaradan sonra çatlatma iğnesi oldun mu?
Hadi bakalm hayırlısıı hellobrc ile aynı gün umarım hiçbirimizin kucağı boş kalmazzEvet vuruldum 6 temmuzda bakalım gün sagıyorum bende.
Var mı gelen giden ?2
Insallah canim, ama bugün cok kasiklarim agriyo adet olcakmisim gibi yakinda..
Kaçıncı gün bugün 12 miydiSuan yok.. ama test negatif di sabahmalesef hic ümitli degilim bi iki güne gelir..
Evet ignenin 12 günü yumurtlamanin 11. Günü. Gögüslerim cok aciyo kac gündür sanirim adet belirtisi dir. Hic bi sekilde cizgi yok yani bi gölge bile yokKaçıncı gün bugün 12 miydi
Ahhh inşallah ❤Hadi bakalm hayırlısıı hellobrc ile aynı gün umarım hiçbirimizin kucağı boş kalmazz
Bakalım nasip
Progestan kullanıyormusun acaba?Bugün iğnenin 7. Günü ilk kez ovulasyon testi yaptım
Canim insallah hayirli haberlerin vardır bende beklemedeyim bu ay asilamam yapıldı tek yumurtayla allah büyük bakalımMerhaba hanımlar,
Uzun zamandır forumdaki başlıkları takip ediyorum ve ancak üye oldum.
2 yıldır evliyim yaklaşık 1 yıl 2 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. 1 yıl normal yolla gebe kalmayı denedim ancak olmadı. Tüm tahlillerim yapıldı, rahim filmi çekildi, eşimin sperm testi yapıldı hepsi normal. FSH-LH oranı iyi çıkmasına rağmen ultrasonda polikistik görünüm çıktı. Adet düzensizliğim pek yok en fazla 10 gün gecikme yaşadım. Yalnız 1 kez yumurtamın 8 mm de kaldığını ve gelişmediğini öğrendim. Gebelik süreci ile ilgili hikayem bu:)
Geçtiğimiz ay adetin 3. Gününden itibaren 5 gün 2x1 femara kullandım, 14. Gün 4 adet yumurtam oldu. (17-18-19-20 mm) 6 temmuzda çatlatma iğnesi oldum şu an beklemedeyim. İnanılmaz gaz, kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oldu şu ana kadar.
Temmuz ayında çatlatma iğnesi olanlar durumlarımızı birlikte takip edelim, inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır❤❤❤
Yok hayır kullanmıyorum gerekir mi acabaProgestan kullanıyormusun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?