İnşallah canım ama ben kese görünmez diye daha gitmedim hastaneyeAyy çok şükür darısı biz tüm isteyenlere Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah çok moral oldu bu bana
Ve kızlar kendinize bu dönemde dikkat edin birşeylere uzanıp etmeyin ağır sakın kaldırmayın elinizden geldiğince dinlenin ve çok düşünüp stress yapmayinAyy çok şükür darısı biz tüm isteyenlere Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah çok moral oldu bu bana
Her konu da dikkat ediyorum am düşünme konusuna çözüm bulamadım sürekli aklım orda iyi ki sizler varsınız içimi çok rahatlattınızVe kızlar kendinize bu dönemde dikkat edin birşeylere uzanıp etmeyin ağır sakın kaldırmayın elinizden geldiğince dinlenin ve çok düşünüp stress yapmayin
Yaaa cok sevindim umut oldu valla hayırlı uğurlu olsun inşallah birini bulmuşken hemen sorularımı sıralamam lazım gebelik belirtisi oldu mu ilk iğneniz miydi daha önce bi tedavi denediniz mi:)Bende famera kullandım 1 hafta geçen ayın 26. Ovitrella çatlatma iğnesi yapmıştı göbekten 2 gün kahverengi lekelenme şeklinde geldi ve şuan 10 gün gecikmem var ve kan testi yaptım 451 çıktı aradan 5 gün geçti yine yaptım 2170 çıktı
İlk tedavim bı belirtisi olmadı sadece 2 gün kahverengi lekelenme şeklinde geldiYaaa cok sevindim umut oldu valla hayırlı uğurlu olsun inşallah birini bulmuşken hemen sorularımı sıralamam lazım gebelik belirtisi oldu mu ilk iğneniz miydi daha önce bi tedavi denediniz mi:)
Benimde hiç belirtim yok ama sevinemedimm inşallah Perşembe yeİlk tedavim bı belirtisi olmadı sadece 2 gün kahverengi lekelenme şeklinde geldi
Ayy inşallah sağlıkla yükselir canım değerinAyy inşallah çok istiyoruz onun için de dayanamadım buradaki yorumlar beni bu kadar tuttu ama bilmedim az olması üzdü 10un üstünde olsaydı çok rahatlayacaktımyapmıştım idrarda çok silik çıkmıştı onun için acele ettim kan için
İlacın vurulduğu günle 12 gündü pkoluyum onun için glukofaj ve inofolic başlamıştım onlara devam ettim sadece inşallah yükselir günler geçmiyor resmen. sizde mi çatlatma vuruldunuz?Ayy inşallah sağlıkla yükselir canım değerinkan testini 12. gün mü yaptırdın bir de iğneden sonra herhangi bir ilaç kullandım mı?
Evet 5 gün oldu iğnenin yapıldığı günle duphaston kullanıyorum. O kadar çok ilaç kullandım ki bu ay antibiyotiği fitili kan sulandisirici üstüne klomen iğne duphaston... Önceden bebek var mı diye bekliyordum şimdi ilaçlar bitsin de kurtulayım diye bakıyorumİlacın vurulduğu günle 12 gündü pkoluyum onun için glukofaj ve inofolic başlamıştım onlara devam ettim sadece inşallah yükselir günler geçmiyor resmen. sizde mi çatlatma vuruldunuz?
İnşallah bu son bekleyiş olur hayırlısıyla alırız hepimiz kucağımıza ve sizi daha yormadan biter bu ilaçlarEvet 5 gün oldu iğnenin yapıldığı günle duphaston kullanıyorum. O kadar çok ilaç kullandım ki bu ay antibiyotiği fitili kan sulandisirici üstüne klomen iğne duphaston... Önceden bebek var mı diye bekliyordum şimdi ilaçlar bitsin de kurtulayım diye bakıyorum
İnşallah iyi haberlerini bekliyoruzBenimde hiç belirtim yok ama sevinemedimm inşallah Perşembe ye
Benim de Cumartesiydi halâ yok galiba stress sıcaklar falan etkiledi hayırlısı olsun hakkında İnşaAllah önümüzdeki ay olurPazar olmam gerekiyodu canım ama suan agrılarım arttı..
Olabilir canım hayırlısı ben yarın doktoru arayacağim bakalım ona göre bi gidişat ayarlıcam kendimeBenim de Cumartesiydi halâ yok galiba stress sıcaklar falan etkiledi hayırlısı olsun hakkında İnşaAllah önümüzdeki ay olur
Benim pembeler başladı gelmeyeOlabilir canım hayırlısı ben yarın doktoru arayacağim bakalım ona göre bi gidişat ayarlıcam kendime
Benim 9.31 çıktı şimdi ise 2170Lütfen beni de rahatladın 10unda çatlatma iğnesi yaptırdım doktorum 12.gün kan ver dedi ama kan 7.41 iki gün sonra tekrarlayalım kanı dedi ama içimde huzursuzluk var bu şekilde olumlu sonuçlanan var mı morale çok ihtiyacım var
Ayy çok şükür çok sevindim hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah yarını da bekleyeceğim bakalım nasıl geçecekse günBenim 9.31 çıktı şimdi ise 2170inşallah sendede vardır
Ayy çok şükür çok sevindim hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah yarını da bekleyeceğim bakalım nasıl geçecekse gün
[/Ayy çok şükür çok sevindim hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah yarınıBekle canım hakkında hayırlısı olsun inşallahAyy çok şükür çok sevindim hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah yarını da bekleyeceğim bakalım nasıl geçecekse gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?