• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuna kadar katılıyorum canım sana sadece eşim annem ve ablalarımla paylaşıyorum onun dışında hemen cocuk olacağını sanarak salak gibi diğer yakın çevreme söyledim düşünüyoruz artık diye soruyolar cunku sürekli olmayınca çok pişman oldum söylediğime burda sizinle paylaşınca o kadar rahatlıyorum ki
Sanırım hepimiz o yanılgıya düştük. Ben ilk ilişkide olur sanıyodum çünkü adetlerim çok düzenliydi. Ama alakası yokmuş malesef.

Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır forumdaki başlıkları takip ediyorum ve ancak üye oldum.
2 yıldır evliyim yaklaşık 1 yıl 2 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. 1 yıl normal yolla gebe kalmayı denedim ancak olmadı. Tüm tahlillerim yapıldı, rahim filmi çekildi, eşimin sperm testi yapıldı hepsi normal. FSH-LH oranı iyi çıkmasına rağmen ultrasonda polikistik görünüm çıktı. Adet düzensizliğim pek yok en fazla 10 gün gecikme yaşadım. Yalnız 1 kez yumurtamın 8 mm de kaldığını ve gelişmediğini öğrendim. Gebelik süreci ile ilgili hikayem bu:)
Geçtiğimiz ay adetin 3. Gününden itibaren 5 gün 2x1 femara kullandım, 14. Gün 4 adet yumurtam oldu. (17-18-19-20 mm) 6 temmuzda çatlatma iğnesi oldum şu an beklemedeyim. İnanılmaz gaz, kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oldu şu ana kadar.
Temmuz ayında çatlatma iğnesi olanlar durumlarımızı birlikte takip edelim, inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır❤❤❤
Ben de varım her topige atlıyorum ama 😂 8 temmuzda adet oldum 10 temmuzda klomene başladım 17 temmuzda çatlatma iğnesini yaptım yarın da duphaston başlıyorum. Igneyi yaptirali 3 gün oluyor ama hiçbir belirti hissetmedim sadece ignenin yapıldığı gün kasik ağrım oldu o kadar. Bu ay belirti falan da aramayacağım zaten hamilelik konusunu unutmak için kore dizilerine sardım iyice 😂

Evet zamanımız var demek ki canım
Allahım görüyor bizleri zor bi sınavdan geçiyoruz
Tek isteğim bizi anlayan insanların yanımızda olması
Mallesef akrabalar komşular arkadaşlar yüzümüze gülse de arkamızdan çekiştiriyor
Bu yüzden sizleri tanımak çok güzel çünkü derdimiz bir.
Birbirimize destek olalım kötü düşünmeyelim. Dua edelim birbirimize. :KK200:
Kesinlikle kuzum biliyorum ki konuşuyorlar.. Birbirimizi anlıyoruz çok şükür elımızden geldıkce cevaplıyoruz konuşuyoruz bu bıle çok iyi gelıyor❤️

Sonuna kadar katılıyorum canım sana sadece eşim annem ve ablalarımla paylaşıyorum onun dışında hemen cocuk olacağını sanarak salak gibi diğer yakın çevreme söyledim düşünüyoruz artık diye soruyolar cunku sürekli olmayınca çok pişman oldum söylediğime burda sizinle paylaşınca o kadar rahatlıyorum ki
Bnde böyle zor olacağını düşünmezdm ,düşününce olur sanıyordum bnde kimseyle paylaşmıyorum gören soruyor illaki çok üzülüyorum buraya yazınca rahatlıyorum bende herşey gönlümüzce olsun inşaAllah

Ben de varım her topige atlıyorum ama 😂 8 temmuzda adet oldum 10 temmuzda klomene başladım 17 temmuzda çatlatma iğnesini yaptım yarın da duphaston başlıyorum. Igneyi yaptirali 3 gün oluyor ama hiçbir belirti hissetmedim sadece ignenin yapıldığı gün kasik ağrım oldu o kadar. Bu ay belirti falan da aramayacağım zaten hamilelik konusunu unutmak için kore dizilerine sardım iyice 😂
Hadi bakalım biz koca negatiflerle bu ayı tamamladık şimdi sende sıra😂 hayırlısı olsun inşallah

Kızlar verdim kan hayırlısı bakalm..
HEycanla bekliyorum. Bende iğne olalı 10. Gün cumartesi gittiğimde sağdaki yumurtam 5cm kist olmuş soldakilerse görünmüyor çatlamış olabilir dedi doktor . Umudum yok hamileliğe dair hiç test yapmadımda bugüne kadar

HEycanla bekliyorum. Bende iğne olalı 10. Gün cumartesi gittiğimde sağdaki yumurtam 5cm kist olmuş soldakilerse görünmüyor çatlamış olabilir dedi doktor . Umudum yok hamileliğe dair hiç test yapmadımda bugüne kadar
Hayırlı olsun. Test yapmamakla iyi yapmışsınız test iinsanın psikolojisini etkiliyo gerçekten.

Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonucunu bekliyorum canım. Ben de randevu almak için hastaneyi aradım doktorum 3 ay izne ayrılmış çok canım sıkıldı mecbur baska doktora aldım randevu
Hayırlısı olsun kuzum. Hayda şansa bak özele mi gidiyosun devlete mi?

Kaç yumurtanız vardı ? 5 cm kist büyük değil mi :KK57:
DOktor çok ilgisiz bana. 2/3 tane sağda 2/3 tanede solda büyüyor demişti iite en son saolda 18 mm sağdada 20mm li bişey vardı . Sağdaki 5cm kist olmuş evet büyük daha öncede 5cm yakın kistim olmuştu kendiliğinden yumurtalamama rağmen çatlamayıp kisti oldu

DOktor çok ilgisiz bana. 2/3 tane sağda 2/3 tanede solda büyüyor demişti iite en son saolda 18 mm sağdada 20mm li bişey vardı . Sağdaki 5cm kist olmuş evet büyük daha öncede 5cm yakın kistim olmuştu kendiliğinden yumurtalamama rağmen çatlamayıp kisti oldu
peki adetle sökülüyo mu kist ?

Kızlar iğnenin üzerinden 4 gün geçti adet olacakmışım gibi sancım var. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Adetime daha 10 gün var.

Back