- 8 Temmuz 2020
- 246
- 264
- 53
- 32
Ben de kırmızıları görünce baştan başlayalım bakalım napalım artıkAğlama kuzum Allah büyük biz ümidimizi kaybetmeyelim yeter kii.
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kırmızıları görünce baştan başlayalım bakalım napalım artıkAğlama kuzum Allah büyük biz ümidimizi kaybetmeyelim yeter kii.
Bizzat yaşamadım ancak çatladığını anlamamız için değerin ortalama 10-20 arası olması gerektiğini biliyorum. Bence haftaya gebelik baktırabilirsiniz hayırlısı olsun inşallahSelam! Pco veya adet düzensizliğim yok, rahim filmi de sorunsuz ve eşimde de sıkıntı yok ancak 10 aydır hamilelik olmuyor. Bu ay doktorumun önerisiyle 5 gün 1 doz klomen ve 11 Temmuz 2020'de de ovitrelle çatlatma iğnesi uygulandı. Dongumun 19. gunu (iğneden 6 gün sonra) progesteron için tahlil yaptırdım. Değerim 74.6 çıktı. Acaba bu hamilelik göstergesi olabilir mi? Doktora sordum, bu kadar erken anlaşılmaz çatladığını gösterir yumurtanın dedi ama bu sınır 20 diye yazıyor eğer gebelik yoksa, o nedenle bu kadar yüksek olması beni umutlandırdı. Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Adet günün ne zamandı kuzu bu değer bildiğim kadarıyla negatif..Kızlar yok dimi ;(
Valla benim bildiğim yumurtanın çatladığının göstergesi ama referans değerlerinden yüksek çıkmasının anlamını bilmiyorum canımSelam! Pco veya adet düzensizliğim yok, rahim filmi de sorunsuz ve eşimde de sıkıntı yok ancak 10 aydır hamilelik olmuyor. Bu ay doktorumun önerisiyle 5 gün 1 doz klomen ve 11 Temmuz 2020'de de ovitrelle çatlatma iğnesi uygulandı. Dongumun 19. gunu (iğneden 6 gün sonra) progesteron için tahlil yaptırdım. Değerim 74.6 çıktı. Acaba bu hamilelik göstergesi olabilir mi? Doktora sordum, bu kadar erken anlaşılmaz çatladığını gösterir yumurtanın dedi ama bu sınır 20 diye yazıyor eğer gebelik yoksa, o nedenle bu kadar yüksek olması beni umutlandırdı. Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Kuzum benm bi kere ocakta falan 9 çıkmıştı doktor yumurtlamıssın ilişkiye girebilirsin demşti 19. günümde yumurtlamamış mıyım o zaman benBizzat yaşamadım ancak çatladığını anlamamız için değerin ortalama 10-20 arası olması gerektiğini biliyorum. Bence haftaya gebelik baktırabilirsiniz hayırlısı olsun inşallah![]()
Cumartesi gunuydu halâ olmadm moralım de çok bozuldu doktora gıtsem mi bilemedmAdet günün ne zamandı kuzu bu değer bildiğim kadarıyla negatif..
Bi kaç gün bekle adet olamazsan git kuzum hormonlarımız sapıttı iyiceCumartesi gunuydu halâ olmadm moralım de çok bozuldu doktora gıtsem mi bilemedm
Hayatımda hiç böyle olmadım ilk defa yaşıyorum bunu gercekten hormonlarda sapıttı iyice acaba bu değer yukselır mı halâ umutluyum inanamıyorum ya ;(( senin gecıkmen oluyor muydu hiç benım en sıkıntılı zamanlarımda bıle bu kadar gecikme olmamıştıBi kaç gün bekle adet olamazsan git kuzum hormonlarımız sapıttı iyiceBende adet olmadım ama iiçimden negatif geçiyo. Yarın sabah kan testi vericem.
Canım benim de bir kere 8,5 cıktı doktor iyi dedi ama biraz araştırdım kaliteli yumurta için 10 un üstü iyidir yazıyordu bir doktor 5-10 arası yumurtlama var ama şüpheli 10-15 arası çatlamış demek oluyor gibi bir şey yazmıştı. Ama bence 9 çatladığına işaret benim doktorum sonuç iyi demişti.Kuzum benm bi kere ocakta falan 9 çıkmıştı doktor yumurtlamıssın ilişkiye girebilirsin demşti 19. günümde yumurtlamamış mıyım o zaman ben
İğnedeki hormonlardan oldu belki de bu gecikme kızlarHayatımda hiç böyle olmadım ilk defa yaşıyorum bunu gercekten hormonlarda sapıttı iyice acaba bu değer yukselır mı halâ umutluyum inanamıyorum ya ;(( senin gecıkmen oluyor muydu hiç benım en sıkıntılı zamanlarımda bıle bu kadar gecikme olmamıştı
bi defa olmuştu 3 gün geçikme falan meditasyon videosu izlemiştim stresten arınmak için sonra duşa girdim adet oldum hemen.. Genelde gününden önce geliyodu adetim 25 26. günde oldugumu biliyorum.Hayatımda hiç böyle olmadım ilk defa yaşıyorum bunu gercekten hormonlarda sapıttı iyice acaba bu değer yukselır mı halâ umutluyum inanamıyorum ya ;(( senin gecıkmen oluyor muydu hiç benım en sıkıntılı zamanlarımda bıle bu kadar gecikme olmamıştı
Bende öyle düşünüyorum eşimle konuştum hatta dedi ki 1 2 gün geçikenler genelde hamile kalıyomuş dedi bende iğne düzenimi bozmuş olabilir dedimİğnedeki hormonlardan oldu belki de bu gecikme kızlarAysenurrrO
İnşallah yükselir kuuzummKızlar betam 3.43 çıktı. Çatlama dan sonra 11. Gündü yükselmez dimi
Valla yükselebilir cok arada bir sayı benceKızlar betam 3.43 çıktı. Çatlama dan sonra 11. Gündü yükselmez dimi
Bence yükselir bende ikinci gebeligimi 1.66 ile ogrendim sonradan yukselme olmustu bence iki gün sonra tekrarlaKızlar betam 3.43 çıktı. Çatlama dan sonra 11. Gündü yükselmez dimi
Bence yükselir bende ikinci gebeligimi 1.66 ile ogrendim sonradan yukselme olmustu bence iki gün sonra tekrarla![]()