- 19 Mayıs 2020
- 279
- 218
- 53
- 32
İnşaAllah yukselir canımKızlar betam 3.43 çıktı. Çatlama dan sonra 11. Gündü yükselmez dimi
Ben doktora gittim tutmamış dedi değere göre ama bi hafta daha olmazsan gel tekrar bakalım dedi daha da olmazsa söktürücü verecekmiş..bi defa olmuştu 3 gün geçikme falan meditasyon videosu izlemiştim stresten arınmak için sonra duşa girdim adet oldum hemen.. Genelde gününden önce geliyodu adetim 25 26. günde oldugumu biliyorum.
Bende öyle düşünüyorum eşimle konuştum hatta dedi ki 1 2 gün geçikenler genelde hamile kalıyomuş dedi bende iğne düzenimi bozmuş olabilir dedim
İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor gerçekten bi yandan olumlu düşünüyosun bi yandaan da olumsuz böyle arada kalmak çok kötü..Ben doktora gittim tutmamış dedi değere göre ama bi hafta daha olmazsan gel tekrar bakalım dedi daha da olmazsa söktürücü verecekmiş..
Çok kötü etkıledi beni nasıl bu psıkolojiden çıkarım bılmıyorum kafaya takma dıyorlar bunu unutup da yaşayamıyorum kiİnsan ne düşüneceğini şaşırıyor gerçekten bi yandan olumlu düşünüyosun bi yandaan da olumsuz böyle arada kalmak çok kötü..
Evet o ay ben klomen +ovitrelli kullanmıştım doktorum gebelik yok dedi 1.66 duyunca ama sonra adet olmam gereken gün tekrarladigimda 40 larda birsey çıkmıştıSizde mi çatlatma iğnesi kullanmıştınız. Kaçıncı gününüzdü sizin peki
Evet o ay ben klomen +ovitrelli kullanmıştım doktorum gebelik yok dedi 1.66 duyunca ama sonra adet olmam gereken gün tekrarladigimda 40 larda birsey çıkmıştı
dün gece ben de hep bunu düşündüm o kadar cok ağladım ki içimdeki his olmadığını söylüyor cunku benim de bugün 15. Günüm yapmıyorum test biliyorum cunku yok olmadı. İnsan kafaya takmadan duramıyorÇok kötü etkıledi beni nasıl bu psıkolojiden çıkarım bılmıyorum kafaya takma dıyorlar bunu unutup da yaşayamıyorum ki
11. Günüm ama tek çizgi daha bilmiyorum herkes cok umutlu ben umudum yok yillardir nasil saldiysam kendimi simdi de tutuyorum qdetw kadar bekliycem 6 gun var adete
Bu doktorlari da almak mümkün değil insan bi daha sonra tekrar deneyelim der hicmi basina gelmemiş doktorun hemen hamilelik yok demek ne kolay oyleEvet o ay ben klomen +ovitrelli kullanmıştım doktorum gebelik yok dedi 1.66 duyunca ama sonra adet olmam gereken gün tekrarladigimda 40 larda birsey çıkmıştı
O ay yumurtlama gunumu kacirdigimizi dusundugumuzden yok demişti aslında bide deger gercekten dusuk onada hak vermek lazım şimdiBu doktorlari da almak mümkün değil insan bi daha sonra tekrar deneyelim der hicmi basina gelmemiş doktorun hemen hamilelik yok demek ne kolay oyle
Kimyasaldı dimi bu gebeliğiniz ?
Olmayacak düşüncesinden kurtulmak zor gerçekten.11. Günüm ama tek çizgi daha bilmiyorum herkes cok umutlu ben umudum yok yillardir nasil saldiysam kendimi simdi de tutuyorum qdetw kadar bekliycem 6 gun var adete
Aynen içimde olmadığını hissederek yaptırdım testleri halâ çok ağlıyorum Allah affetsin ve ilk defa da adet olamıyorum onun korkusu da var ne zor bi yolmuş bu bilseydım ilk evlendıgım sene başlardım ;( belki yıne olmazdı zamanı var belkide ;( hepimiz için hayırlısıdün gece ben de hep bunu düşündüm o kadar cok ağladım ki içimdeki his olmadığını söylüyor cunku benim de bugün 15. Günüm yapmıyorum test biliyorum cunku yok olmadı. İnsan kafaya takmadan duramıyor
Evet zamanımız var demek ki canımAynen içimde olmadığını hissederek yaptırdım testleri halâ çok ağlıyorum Allah affetsin ve ilk defa da adet olamıyorum onun korkusu da var ne zor bi yolmuş bu bilseydım ilk evlendıgım sene başlardım ;( belki yıne olmazdı zamanı var belkide ;( hepimiz için hayırlısı
Sonuna kadar katılıyorum canım sana sadece eşim annem ve ablalarımla paylaşıyorum onun dışında hemen cocuk olacağını sanarak salak gibi diğer yakın çevreme söyledim düşünüyoruz artık diye soruyolar cunku sürekli olmayınca çok pişman oldum söylediğime burda sizinle paylaşınca o kadar rahatlıyorum kiEvet zamanımız var demek ki canım
Allahım görüyor bizleri zor bi sınavdan geçiyoruz
Tek isteğim bizi anlayan insanların yanımızda olması
Mallesef akrabalar komşular arkadaşlar yüzümüze gülse de arkamızdan çekiştiriyor
Bu yüzden sizleri tanımak çok güzel çünkü derdimiz bir.
Birbirimize destek olalım kötü düşünmeyelim. Dua edelim birbirimize.
Hayır bu gebeligim normal ilerledi betam iki kati artti hep ama sonunda kese goremeyince sonlandırildi dış gebelik ihtimalindenKimyasaldı dimi bu gebeliğiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?