Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben doktora gittim tutmamış dedi değere göre ama bi hafta daha olmazsan gel tekrar bakalım dedi daha da olmazsa söktürücü verecekmiş..

Ben doktora gittim tutmamış dedi değere göre ama bi hafta daha olmazsan gel tekrar bakalım dedi daha da olmazsa söktürücü verecekmiş..
İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor gerçekten bi yandan olumlu düşünüyosun bi yandaan da olumsuz böyle arada kalmak çok kötü..

Evet o ay ben klomen +ovitrelli kullanmıştım doktorum gebelik yok dedi 1.66 duyunca ama sonra adet olmam gereken gün tekrarladigimda 40 larda birsey çıkmıştı

Deli gibi benim gibi durumu olanı arıyordum. Çok mutlu oldum. İnş benimde yükselir yaa

Çok kötü etkıledi beni nasıl bu psıkolojiden çıkarım bılmıyorum kafaya takma dıyorlar bunu unutup da yaşayamıyorum ki
dün gece ben de hep bunu düşündüm o kadar cok ağladım ki içimdeki his olmadığını söylüyor cunku benim de bugün 15. Günüm yapmıyorum test biliyorum cunku yok olmadı. İnsan kafaya takmadan duramıyor

Evet o ay ben klomen +ovitrelli kullanmıştım doktorum gebelik yok dedi 1.66 duyunca ama sonra adet olmam gereken gün tekrarladigimda 40 larda birsey çıkmıştı
Bu doktorlari da almak mümkün değil insan bi daha sonra tekrar deneyelim der hicmi basina gelmemiş doktorun hemen hamilelik yok demek ne kolay oyle

Aynen içimde olmadığını hissederek yaptırdım testleri halâ çok ağlıyorum Allah affetsin ve ilk defa da adet olamıyorum onun korkusu da var ne zor bi yolmuş bu bilseydım ilk evlendıgım sene başlardım ;( belki yıne olmazdı zamanı var belkide ;( hepimiz için hayırlısı

Evet zamanımız var demek ki canım
Allahım görüyor bizleri zor bi sınavdan geçiyoruz
Tek isteğim bizi anlayan insanların yanımızda olması
Mallesef akrabalar komşular arkadaşlar yüzümüze gülse de arkamızdan çekiştiriyor
Bu yüzden sizleri tanımak çok güzel çünkü derdimiz bir.
Birbirimize destek olalım kötü düşünmeyelim. Dua edelim birbirimize.

Sonuna kadar katılıyorum canım sana sadece eşim annem ve ablalarımla paylaşıyorum onun dışında hemen cocuk olacağını sanarak salak gibi diğer yakın çevreme söyledim düşünüyoruz artık diye soruyolar cunku sürekli olmayınca çok pişman oldum söylediğime burda sizinle paylaşınca o kadar rahatlıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…