Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En iyisi yarını beklemek.. Hiç o duyguyu yaşayamadığım için bilemicem

Tamam canım eğer pazartesiye kadar olmazsam kan testi vercem bakalım. Hiç değilse soru isareti kalmaz aklımda
Aynen öyle bir de bence iğne gününden sonra değil ilk ilişkiden sonraki günleri saymak lazım. O yüzden 17.-18. Günden sonra da pozitife dönme ihtimali var bence

Kızlar bende halâ olmadım benimde günüm pek şaşmazdı aslında arada hafif bir ağrı gelıyor gbi somra geçiyor belkide ben psıkolojık korkuyla öyle yaşıyorum iğnenın etkısıyle gecikme yaşanır mı acaba olmazsam bende Pazartesi kan vericem negatife rağmen bende pek umutlanmak istemıyorum aslında ama ;( bakalım

Aynen öyle bir de bence iğne gününden sonra değil ilk ilişkiden sonraki günleri saymak lazım. O yüzden 17.-18. Günden sonra da pozitife dönme ihtimali var bence
İlk ia
İlk iliskidwn sonra sayarsak benim bugün 15.gunum oluyo aynı zamanda da adet gunum neye inanacagimizi şaşırdık herşeyden bı umut çıkarmaya çalışıyoruz hakkımızda hayırlısı inşallah

Aynı seyleri yaşamak

Doğru diyosun benm 14. günüm bugün pazar gecesiydi. Geçen ay pazar öğleyin adet oldum bakalm öğleyi bekleyelim..

Kızlar günaydın bugün iğneden sonra 10. Günüm. Adetede 5 gün var. Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Olma ihtimali varmıdır yaa

Kızlar günaydın bugün iğneden sonra 10. Günüm. Adetede 5 gün var. Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Olma ihtimali varmıdır yaa
Kuzum ben kendi tecrübemi söyliyim 11. güne kadar vardı silik çizgi sonra kayboldu bazen azıcık belirdi ama testler bazen yanıltabiliyo yinne de içini ferah tut..

Kuzum ben kendi tecrübemi söyliyim 11. güne kadar vardı silik çizgi sonra kayboldu bazen azıcık belirdi ama testler bazen yanıltabiliyo yinne de içini ferah tut..
Anladım canım 2 gün sonra tekrar yapayım Ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…