- 8 Temmuz 2020
- 276
- 122
- 33
- 31
En iyisi yarını beklemek.. Hiç o duyguyu yaşayamadığım için bilemicemBenim de hiç ağrım yoktu şimdi başladı gerçi hiç şaşmaz benim adetim günü bırak saati bile şaşmaz benimki de yarın gelecek demek ki bı gün önce ağrısı olur inşallah olmayız negatif testlere rağmen hala umutlanmali miyiz onh da bilmiyorum da
Canım adet olmazsan 2 gün sonra tekrarla testiEn iyisi yarını beklemek.. Hiç o duyguyu yaşayamadığım için bilemicem
Tamam canım eğer pazartesiye kadar olmazsam kan testi vercem bakalım. Hiç değilse soru isareti kalmaz aklımdaCanım adet olmazsan 2 gün sonra tekrarla testi
Aynen öyle bir de bence iğne gününden sonra değil ilk ilişkiden sonraki günleri saymak lazım. O yüzden 17.-18. Günden sonra da pozitife dönme ihtimali var benceTamam canım eğer pazartesiye kadar olmazsam kan testi vercem bakalım. Hiç değilse soru isareti kalmaz aklımda
Kızlar bende halâ olmadım benimde günüm pek şaşmazdı aslında arada hafif bir ağrı gelıyor gbi somra geçiyor belkide ben psıkolojık korkuyla öyle yaşıyorum iğnenın etkısıyle gecikme yaşanır mı acaba olmazsam bende Pazartesi kan vericem negatife rağmen bende pek umutlanmak istemıyorum aslında ama ;( bakalımBenim de hiç ağrım yoktu şimdi başladı gerçi hiç şaşmaz benim adetim günü bırak saati bile şaşmaz benimki de yarın gelecek demek ki bı gün önce ağrısı olur inşallah olmayız negatif testlere rağmen hala umutlanmali miyiz onh da bilmiyorum da
İlk iaAynen öyle bir de bence iğne gününden sonra değil ilk ilişkiden sonraki günleri saymak lazım. O yüzden 17.-18. Günden sonra da pozitife dönme ihtimali var bence
İlk iliskidwn sonra sayarsak benim bugün 15.gunum oluyo aynı zamanda da adet gunum neye inanacagimizi şaşırdık herşeyden bı umut çıkarmaya çalışıyoruz hakkımızda hayırlısı inşallahAynen öyle bir de bence iğne gününden sonra değil ilk ilişkiden sonraki günleri saymak lazım. O yüzden 17.-18. Günden sonra da pozitife dönme ihtimali var bence
Kızlar bende halâ olmadım benimde günüm pek şaşmazdı aslında arada hafif bir ağrı gelıyor gbi somra geçiyor belkide ben psıkolojık korkuyla öyle yaşıyorum iğnenın etkısıyle gecikme yaşanır mı acaba olmazsam bende Pazartesi kan vericem negatife rağmen bende pek umutlanmak istemıyorum aslında ama ;( bakalım
İlk ia
İlk iliskidwn sonra sayarsak benim bugün 15.gunum oluyo aynı zamanda da adet gunum neye inanacagimizi şaşırdık herşeyden bı umut çıkarmaya çalışıyoruz hakkımızda hayırlısı inşallah
Doğru diyosun benm 14. günüm bugün pazar gecesiydi. Geçen ay pazar öğleyin adet oldum bakalm öğleyi bekleyelim..Aynen öyle bir de bence iğne gününden sonra değil ilk ilişkiden sonraki günleri saymak lazım. O yüzden 17.-18. Günden sonra da pozitife dönme ihtimali var bence
Kuzum ben kendi tecrübemi söyliyim 11. güne kadar vardı silik çizgi sonra kayboldu bazen azıcık belirdi ama testler bazen yanıltabiliyo yinne de içini ferah tut..Kızlar günaydın bugün iğneden sonra 10. Günüm. Adetede 5 gün var. Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Olma ihtimali varmıdır yaa
Anladım canım 2 gün sonra tekrar yapayım OzamanKuzum ben kendi tecrübemi söyliyim 11. güne kadar vardı silik çizgi sonra kayboldu bazen azıcık belirdi ama testler bazen yanıltabiliyo yinne de içini ferah tut..
Benimde ağrım çoğaldı iyice geldi gelicek negatif teste rağmen hala umut etmeme de şaşırıyorumbütün gece kasık ağrısı oldu hep uyandım adet oldum sandım
Benimde dün 14.gundu negatif çıktı sen bilirsin canım benim ağrım çok sanırım adet olucam daha olmadı ama
Yap bakalım kuzum benm ağrılar geçti adet olmadım daha
Nöbetçi eczane kapalıydıYaptın mı ?
Neyse yarın yap o zaman garanti olsunNöbetçi eczane kapalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?