- 2 Ağustos 2013
- 34.154
- 101.689
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #15.361
Geçirmiş olsan rahatlardın aslında şimdi 2 kat dikkatli olman lazımGecirmemişim hic, o kadar da yabanci kedilerle haşır neşir olmustum hasta kedilere evde bakiyodum kendi kedimin dışında, dalından veya topraktan bicok kez meyve sebze koparıp yikamadan yerdim ona rağmen gecirmemisim, simdi yine bakıldı hala gecirmemişim
Yaa iyi ki gitmişsin valla çok sevindim hadi inşallah bu ay bebiș gelirKızlar, doktora gittim bugun. Hatırladınızmı perşembe günü gittiğimde doktor hiç yumurtan yok demişti.
Kontrole gel demişti ben gitmemiştim nasılsa yumurta yok diye.
2 gündür sol kasıgımda ağrı olunca annemlerdeydim baska doktora göründüm. ÇAtlamak üzere olan yumurtam varmıs bugun iğne vurdum ağrının sebebi yumuşummuş :))
Tam zamanında çatlıcak rabbim izin verirse.
Nolur dua edin kızlar bu ay olur insallah .
Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip et
Hep kedinin kılından tüyünden derler ama aslında kedinin dışkısı ağız yolu ile vücuda girdiği zaman oluyormuş. Hamile kalmadan geçirince bebeğe sıkıntı olmuyor. Ama hamileyken pozitif olursa bebekte sıkıntı oluyor. Hamile olmadan geçirmiş olmak daha iyi yaniGereksiz06 ben bu toksoplazmayı anlamıyorum. Kızım kedi istiyor, ben de istiyorum. Ama ya hamile kalırsam da toksoplazma olur diye endişe ediyorum. Yani geçirmiş olmak mı iyi geçirmemek mi, geçirince noluyo geçirmeyince noluyo. Valla anlamadım