- 5 Temmuz 2014
- 1.629
- 1.985
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #15.281
Insallah bebiştendir canımBenim bugün bat günüm normalde ama hala gelmedi adetim bekliyorum keşke gelmese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah bebiştendir canımBenim bugün bat günüm normalde ama hala gelmedi adetim bekliyorum keşke gelmese
Bulantıli geciyo ilac kullaniyorum ama aksam cok istahsiz oluyorum sadece corba icebiliyorum, bu haftasonu annemlere geldik burda biraz yiyebildim toparlandim insallah daha iyi olurum. Buna şükür tabiSağolasın canım benım. gebeliğin nasıl gidiyor günler nasıl geçiyor
Bekleme bekleme gelmesin inşallah bebek gelsin onun yerineBenim bugün bat günüm normalde ama hala gelmedi adetim bekliyorum keşke gelmese
O zaman vardır doktorun bil bildiği canım öle söylediyse sıkıntı yapma çünkü bazı doktorlar anestezi öneriyor kendisi bazısı önermiyor demekki kolay gecicek seninYa doktor muayeneden sonra sen dayanırsın dedi birsey diyemedm o yüzden. Rahmi dar olanlarda sanırım cok agri oluyormus
İnşallah ama sanmıyorum yumurtlamam geç oldu benim biliyorumInsallah bebiştendir canım
Keşke öle olsa bak içime kurt düştü pazar pazar eczane aricam şimdi test yapayım bari netlessin elimdede hiç yok testBekleme bekleme gelmesin inşallah bebek gelsin onun yerine
Insallah canimmO zaman vardır doktorun bil bildiği canım öle söylediyse sıkıntı yapma çünkü bazı doktorlar anestezi öneriyor kendisi bazısı önermiyor demekki kolay gecicek senin
Yapma yaa bekle bu sefer yarına kadarKeşke öle olsa bak içime kurt düştü pazar pazar eczane aricam şimdi test yapayım bari netlessin elimdede hiç yok test
Aldım bile biraz sonra evdeyimYapma yaa bekle bu sefer yarına kadar
İnşallah sıkıntı çıkarmazlar sağlık bu sonuçta hem çok uzun süren bi işlemde değil kiAy yaptiririm saglık ocagında tek sıkıntı iş yerinden izin almak olcak
Olmazmı canım ya 2 gün iyiysem bi gün kötüyüm. Ama çok şükür yinede her gün kötü olup hiç bişey yiyemeyenlerde var benim iştahım iyide yiyorum güzelce AllahtanAynen katılıyorum canım iyi oldu gerçekten hem çok düşünüp kafaya takcak vaktin pek olmuyor.sen nasılsın bulantı varmı hala
Bu sabırsızlığımız nolcak acaba Yaptın mı?Aldım bile biraz sonra evdeyim
İnşallah gecerOlmazmı canım ya 2 gün iyiysem bi gün kötüyüm. Ama çok şükür yinede her gün kötü olup hiç bişey yiyemeyenlerde var benim iştahım iyide yiyorum güzelce Allahtan
Kısa zaman sonra daha iyi olursun inşallah canımOlmazmı canım ya 2 gün iyiysem bi gün kötüyüm. Ama çok şükür yinede her gün kötü olup hiç bişey yiyemeyenlerde var benim iştahım iyide yiyorum güzelce Allahtan
Bu sabırsızlığımız nolcak acaba Yaptın mı?
İnşallah canım bakalımİnşallah gecer
Kısa zaman sonra daha iyi olursun inşallah canım
Ama geç yumurtladın sen. Onun üzerinden kaç gün geçti?Yaptım negatif ama üzülmedim hiç inanki.vardir bı hayır
keskeeee bebiş olsaaaBenim bugün bat günüm normalde ama hala gelmedi adetim bekliyorum keşke gelmese
Insallah canim bakalımİnşallah sıkıntı çıkarmazlar sağlık bu sonuçta hem çok uzun süren bi işlemde değil ki
Canım hayırlısı olsun tedavini oldun mart ayında pozitifi görürsün insallahYaptım negatif ama üzülmedim hiç inanki.vardir bı hayır