- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #15.061
Ovulasyonun gebeliği göstermesi gebelik biraz ilerleyince oluyo canım çünkü hcg ile lh beraber artıyor, hcg testte çıkacak hale gelmeden zor gösterir ovulasyon Caglunal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok o zaman benimki yumuttlama sanırım canım. Çünkü hcg çıkmadı test yaptımOvulasyonun gebeliği göstermesi gebelik biraz ilerleyince oluyo canım çünkü hcg ile lh beraber artıyor, hcg testte çıkacak hale gelmeden zor gösterir ovulasyon Caglunal
Hadi hayırlısı olsun canımDeğerlendir dik az önce bakalım hayırlısı olsun
Amin inşallah canımHadi hayırlısı olsun canım
Anaaa ben şok az uz da değil basbaya pik Acaba bu ikinci mi? Doktorun gördüğü tam büyümedi de çatladı. Bu da yeni belkideManyakPrenses Gereksiz06 @Vera06m Ballikko kızlar geçen hanı acile gitmiştim yumurta gözükmüyor demişti ben ovulasyon testine hergun yapmaya devam ediyordum az önce yaptım bu şekilde çıktı bunun açıklaması ne olabilir yenimi büyüdü yumurta gözükmeyen yumurta iki günde nasıl büyüyor kafam allak bullak oldu
Bilmiyorum ki canım anlamadım doktor yumurtlamayı görmedi bu günde pik olduAnaaa ben şok az uz da değil basbaya pik Acaba bu ikinci mi? Doktorun gördüğü tam büyümedi de çatladı. Bu da yeni belkide
Bide maşallah kopkoyu benim ki öyle değildi. Bu iyi bişey mi kiBilmiyorum ki canım anlamadım doktor yumurtlamayı görmedi bu günde pik oldu
Koyu olması kaliteli bir yumurta olduğu anlamına geliyormuş bende şaşırdım bu kadar koyu gorunceBide maşallah kopkoyu benim ki öyle değildi. Bu iyi bişey mi ki
Yaa öyle mi yeni bir şey daha öğrendim Hadi bakalım umutsuzken böyle bir durum oldu inşallah bebișin tutunurKoyu olması kaliteli bir yumurta olduğu anlamına geliyormuş bende şaşırdım bu kadar koyu gorunce
İnşallah canım hayırlısı olsunYaa öyle mi yeni bir şey daha öğrendim Hadi bakalım umutsuzken böyle bir durum oldu inşallah bebișin tutunur
Yok canım adet bitiminde hemen bikac gün içinde yapılıyor sonra korunulmasi gerektiğini bilmiyorum. Son ay Enfeksiyon icin bana ilac yazan dr ısrarla bu ilaçları kullan adet bitince gel hsg cekelim ama kesinlikle iliski olmasin o zamana kadar demişti ben gitmedim tabi o ayrıKızlar şimdi hsg yi araştırıyordum. Bi sitede doktor adet bitiminde çekildiğini ve o ay korunmanız gerektiğini oluşan gebeliğin sonlandırılabileceğini söylüyor.
Sanki siz adetliyken gidiliyor demiştiniz demi? Kafam karıştı benim
Ben yanlış hatırlıyorum o zaman Enfeksiyon için normal vajinal muayene yaptı demi?Yok canım adet bitiminde hemen bikac gün içinde yapılıyor sonra korunulmasi gerektiğini bilmiyorum. Son ay Enfeksiyon icin bana ilac yazan dr ısrarla bu ilaçları kullan adet bitince gel hsg cekelim ama kesinlikle iliski olmasin o zamana kadar demişti ben gitmedim tabi o ayrı
Evet vajinal muayene yapti. Adetliyken gitmek lazım hem hormon tahlilleri isteyebilir ben o yüzden adetin 3. Günü gitmistim. Hsg icin adet ve ilaclar bitince gel dedi bana ama gitmedim iste sonrasinda korun der miydi bilmiyorumBen yanlış hatırlıyorum o zaman Enfeksiyon için normal vajinal muayene yaptı demi?
İlişki olmadan adet bitiminden 2-5 gün sonra çekiliyor canım.Kızlar şimdi hsg yi araştırıyordum. Bi sitede doktor adet bitiminde çekildiğini ve o ay korunmanız gerektiğini oluşan gebeliğin sonlandırılabileceğini söylüyor.
Sanki siz adetliyken gidiliyor demiştiniz demi? Kafam karıştı benim
Tamam şimdi olduEvet vajinal muayene yapti. Adetliyken gitmek lazım hem hormon tahlilleri isteyebilir ben o yüzden adetin 3. Günü gitmistim. Hsg icin adet ve ilaclar bitince gel dedi bana ama gitmedim iste sonrasinda korun der miydi bilmiyorum
Evet öyleymiş sanırım ufak tıkanıklıklar açılıyormuş. Belli olmaz daha yeni yaptırdın dahaİlişki olmadan adet bitiminden 2-5 gün sonra çekiliyor canım.
Sonra ilişki olabiliyor. HSG den sonra gebe kalan çok kişi var. ben hariç :))
İnsallah canım benım hep beraber olur insallahTamam şimdi oldu
Evet öyleymiş sanırım ufak tıkanıklıklar açılıyormuş. Belli olmaz daha yeni yaptırdın daha
Tamam canım güncelliyorumManyakPrenses canım benim yeni bat 1 mart
Canım yeni adet tarihin neydi güncelliyelimİnsallah canım benım hep beraber olur insallah