- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.756
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #15.081
Ay canım benm sölemeyi unuttum. 2 mart oldu :)Canım yeni adet tarihin neydi güncelliyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım benm sölemeyi unuttum. 2 mart oldu :)Canım yeni adet tarihin neydi güncelliyelim
Olsun canım benim güncelliyorum hemenAy canım benm sölemeyi unuttum. 2 mart oldu :)
Merhabalar, fitili adetliykenmi kullandınızBende de krem vardi dr bana fitilin üzerine kremi sür ve iceri yolla dedi. Ayrica parmak ucunla hafif içeri dogru da sürebilirsin ben kremi pek kullanmadim
Ben tüm ilaçları adetken kullanıp bitirdim bi daha da adet olmadım iste
Evet adetliyken kullandim 2 taneydi zaten adetin başında ve sonunda kanamam cok azken kullandım gecedenMerhabalar, fitili adetliykenmi kullandınız
Banada bugün dr azitro ve gynomax xl fitil verdi azitro 3 tane var fitilds içinde 3 tane var bakalım inşallah şifa olurEvet adetliyken kullandim 2 taneydi zaten adetin başında ve sonunda kanamam cok azken kullandım geceden
İnsallah yogun enfeksiyon engel olabiliyor gebeliğeBanada bugün dr azitro ve gynomax xl fitil verdi azitro 3 tane var fitilds içinde 3 tane var bakalım inşallah şifa olur
Adete 5 gün kaldı bekliyorum bende doktora gidicem adetin üçüncü günü gel dedi hormonlara bakicakKızlar napıyorsunuz nasılsınız?
Bende adetin gelmemesini bekliyorum doktora kontrol için mi gideceksin?Adetimin bitmesini bekliyorum ben ovülasyona başlayacağim cumartesi de doktora gidicem siz nasılsınız neler yapıyorsunuz
Canım sanırsam rüyamda seni gördüm yani tam hatırlayamıyorum ama pik bir ovülasyon hatırlıyorum bak gördün mü oldu falan diyordum benimde uygulamaya göre adet bugün başlıyor. Yumurtlamadan 14 gün sonraya göre de 2 gün sonra başlıyor bakalım artık gelecek mi gelmeyecek mibende mi bu ay hormonlara baktırsam acaba martta gideyim topluca her şeye baktırayım diyordum amaAdete 5 gün kaldı bekliyorum bende doktora gidicem adetin üçüncü günü gel dedi hormonlara bakicak
Aynen canım tekrar baktirayim iyi bir doktora bakalım ne dicekBende adetin gelmemesini bekliyorum doktora kontrol için mi gideceksin?
Insallah gelmez senin canımm test yaptin miBende adetin gelmemesini bekliyorum doktora kontrol için mi gideceksin?
Cumartesi yaptım hiç bir şey yoktu. Bugün yapacaktım vazgeçtim 1 2 gün geçsin dedim ama şu an oluyo olabilirim bilemedim ama 2 gündür feci akıntım var adet oldum sanıyorumInsallah gelmez senin canımm test yaptin mi
Nerde o günler az önce test yaptım koskoca negatif gördüm bu ayda yok malesef ovulasyon testlerinde silik çıkıyor sanırım adete bir hafta kala yumurtladim ben.sende git bı muayene olmuş olursun horminlarinada baktır hem iyi olur senin içinCanım sanırsam rüyamda seni gördüm yani tam hatırlayamıyorum ama pik bir ovülasyon hatırlıyorum bak gördün mü oldu falan diyordum benimde uygulamaya göre adet bugün başlıyor. Yumurtlamadan 14 gün sonraya göre de 2 gün sonra başlıyor bakalım artık gelecek mi gelmeyecek mibende mi bu ay hormonlara baktırsam acaba martta gideyim topluca her şeye baktırayım diyordum ama
Aaa akıntı belirti olabilir belki canım merak ettimm belki geç döllenmedir. Benim de gecen ay az gelmesinin bedeli bu ay pıhtılı geliyor sürekliCumartesi yaptım hiç bir şey yoktu. Bugün yapacaktım vazgeçtim 1 2 gün geçsin dedim ama şu an oluyo olabilirim bilemedim ama 2 gündür feci akıntım var adet oldum sanıyorum
Canım, senin test yapman için öyle erken ki daha. Varsa bile çıkmaz şuanNerde o günler az önce test yaptım koskoca negatif gördüm bu ayda yok malesef ovulasyon testlerinde silik çıkıyor sanırım adete bir hafta kala yumurtladim ben.sende git bı muayene olmuş olursun horminlarinada baktır hem iyi olur senin için
Gebelik testi negatif çıktı ovulasyon yaptım aticam resmini baksana bı canım oda böle çıktıCanım, senin test yapman için öyle erken ki daha. Varsa bile çıkmaz şuan
Evet baya koyu çıkmış. Senin bat ve pik günü ne zaman?Gebelik testi negatif çıktı ovulasyon yaptım aticam resmini baksana bı canım oda böle çıktı