- 2 Ağustos 2013
- 34.133
- 101.569
-
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #14.961
Ne güzel bugün güzel haberler alıyoruz hep gözün aydın canımKızlar biz de kalp atışını duyduk bugun cok şükür6+5 gibi görünüyor dedi 1 hafta geri yani yeni bir adet tarihi belirledi bundan sonra bunu diceksin dedi. Bulantı icin de ilac yazdı bakalım inşallah ise yarar
Geçmiş olsun canım. Ağrı nedenmiş peki?Kızlar az önce acilden geldim çok ciddi sağ kasık batması sebebiyle gittim.vajinal muayene yaptılar enfeksiyon yok dedi özellikle yumurtayı sordum gözüken bi yumurta yok dedi rahim duvarın kalın dedi demekki yumurta çatlamış degilmi catlamasa gozukurdu orada bence bı problem çıkmadı ama ciddi derecede sağ kasık batması yaşıyorum.gecen hafta doktorum yumurtan çatlamak üzere demişti testte pik olmadan çatladı yumurta demekki pik olmadan da çatlama oluyormuş
Bende sordum peki neden ağrı var dedim gözüken bı sorun yok dediGeçmiş olsun canım. Ağrı nedenmiş peki?
Belli boyuta ulaşmadığı zaman pik olmadan çatlıyormuș zaten.
Evet neyseki kist yokmus belki antibiyotik yapmıştır o ağrıyı bilemedim ama üşütme ayaklarını dikkat et canimİnşallah adet olmam canım daha on gün var çatlamasına çok sevindim ağrı çok olunca ben kist sandım ama şimdi icim rahatladı
Cok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallahNe güzel bugün güzel haberler alıyoruz hep gözün aydın canım
Ya ben bu midemden çok çektim gaz oluyor sürekli aferdersiniz geyirme şeklinde ve bu mide bulantısı yapıyor ama çıkarmıyorum sadece yemek yiyemiyorum 2 kilo vermişim son bir kaç gündür iyiyim bugün Dr a söyledim rennie Duo verdi bende korkuyorum ilaç kullanmayaAa öyle mi ben değiştirdiğine göre böyle devam eder diye düşünmüştüm sevindim1 haftadir benim de bulantim cok ve doktor bugun prilam yazdı bugun bir tane aldim o bile iyi geldi insallah erken biter, tavsiye ederim sana da
Tmm canım benim tşk ederimEvet neyseki kist yokmus belki antibiyotik yapmıştır o ağrıyı bilemedim ama üşütme ayaklarını dikkat et canim
Geçmiş olsun canim bende ilk aylarda öyle bir ağrı yaşayıp Dr a gitmiştim bana da yumurta çatlamış ve rahim kalınlaşmış demişti. Yumurta çatladıgında bir sıvı çıkıyor o karın içine sizabiliyor benim biraz fazla sızdığı için ağrı olduğunu söylemişti sonra da geçti zaten belki öyle bir şeydirKızlar az önce acilden geldim çok ciddi sağ kasık batması sebebiyle gittim.vajinal muayene yaptılar enfeksiyon yok dedi özellikle yumurtayı sordum gözüken bi yumurta yok dedi rahim duvarın kalın dedi demekki yumurta çatlamış degilmi catlamasa gozukurdu orada bence bı problem çıkmadı ama ciddi derecede sağ kasık batması yaşıyorum.gecen hafta doktorum yumurtan çatlamak üzere demişti testte pik olmadan çatladı yumurta demekki pik olmadan da çatlama oluyormuş
Allah Allah garip belki ayaklarını falan üşüttüysen ondan olmuşturBende sordum peki neden ağrı var dedim gözüken bı sorun yok dedi
Ayy cok zor yaa insallah hemen gecer .. ben de çıkarmıyorum ama midem hep sorunlu. Mide yanması vs ileriki haftalarda basliyo sanirim her asamada ayri bı sorun var ama level atlamamiz gereken bi oyun gibi düşünerek atlaticaz hayırlısıylaYa ben bu midemden çok çektim gaz oluyor sürekli aferdersiniz geyirme şeklinde ve bu mide bulantısı yapıyor ama çıkarmıyorum sadece yemek yiyemiyorum 2 kilo vermişim son bir kaç gündür iyiyim bugün Dr a söyledim rennie Duo verdi bende korkuyorum ilaç kullanmayabirde az da olsa vajinal enfeksiyon varmış vagi-hex fitil verdi bebeğe zararı olmaz dedi ama ilaçlara karşı hep bir onyargim oluştu bu süreçte ama kullanmamak daha zararlı olabilir
Aynen öyle her Dr kontrolü bir level sankiAyy cok zor yaa insallah hemen gecer .. ben de çıkarmıyorum ama midem hep sorunlu. Mide yanması vs ileriki haftalarda basliyo sanirim her asamada ayri bı sorun var ama level atlamamiz gereken bi oyun gibi düşünerek atlaticaz hayırlısıyla
İlaçlara ben de önyargıliyim ama mecburuz napalim
Olabilir hiç bilmiyorum ama Cidden çok rahatsız oluyorum.cok yavaş hareket ediyorum şu anda çok değişik bı kasılma sancı gibi geçer inşallah bikac güne sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik bulantı başladı sanırımGeçmiş olsun canim bende ilk aylarda öyle bir ağrı yaşayıp Dr a gitmiştim bana da yumurta çatlamış ve rahim kalınlaşmış demişti. Yumurta çatladıgında bir sıvı çıkıyor o karın içine sizabiliyor benim biraz fazla sızdığı için ağrı olduğunu söylemişti sonra da geçti zaten belki öyle bir şeydir
Yok canım usutmeyle alakalı bişey değil ona eminim keskin tek taraflı sancım var çünkü catlamadan sonraki sıvının etkisi olabilir geçer Bikac gün içinde inşallahAllah Allah garip belki ayaklarını falan üşüttüysen ondan olmuştur
Yaa çıkmaz çıkmaz merak etme sadece ihtimal bildiren bisey o zaten biliyosun stres yapma kendineAynen öyle her Dr kontrolü bir level sankictsi ikili test var büyük level inşallah bı sıkıntı çıkmaz
Evet canım benm de çatladığı gün wc ye bile gidemiyordum. iğne de olmustum biliyosun çatlama gününü doktor vermişti tam da o gün çatladı. Ve adetim de 14 gün sonra geldi. kesınlıkle çatlama ağrısı çok kötüydü benm geçen ay . Afedersin ıkınamıyordum bile. yataktan çıkamadım ben. coğu kişide oluyormusKızlar az önce acilden geldim çok ciddi sağ kasık batması sebebiyle gittim.vajinal muayene yaptılar enfeksiyon yok dedi özellikle yumurtayı sordum gözüken bi yumurta yok dedi rahim duvarın kalın dedi demekki yumurta çatlamış degilmi catlamasa gozukurdu orada bence bı problem çıkmadı ama ciddi derecede sağ kasık batması yaşıyorum.gecen hafta doktorum yumurtan çatlamak üzere demişti testte pik olmadan çatladı yumurta demekki pik olmadan da çatlama oluyormuş
Evet baya kötüydü geçti şimdi peki canım yumurta yeni çatlamış olsa doktor bunu anlarmiydi.yeni çatlamış demedi yumurta varmı dedim hayır yok dedi bence geçen hafta gittiğim doktor çatlamak üzere yumurtan var dediği zaman çatladı sanırımEvet canım benm de çatladığı gün wc ye bile gidemiyordum. iğne de olmustum biliyosun çatlama gününü doktor vermişti tam da o gün çatladı. Ve adetim de 14 gün sonra geldi. kesınlıkle çatlama ağrısı çok kötüydü benm geçen ay . Afedersin ıkınamıyordum bile. yataktan çıkamadım ben. coğu kişide oluyormus
Görebiliyor canım çatladığını . ultrasonda görülüyormus alttan ultrason ile baktıysa görebilirdi. Belki de söyleme gereğinde bulunmamıstırEvet baya kötüydü geçti şimdi peki canım yumurta yeni çatlamış olsa doktor bunu anlarmiydi.yeni çatlamış demedi yumurta varmı dedim hayır yok dedi bence geçen hafta gittiğim doktor çatlamak üzere yumurtan var dediği zaman çatladı sanırım
Evet alttan baktı.devlete gittim acilden giriş yaptım acaba söylemek mi istemedi ki.ozellikle sordum yumurtlama sebebiyle mi ağrım var diye hayır yumurta yok dedi peki enfeksiyon yada kistmi dedim hayır temizsin kist te yok dediGörebiliyor canım çatladığını . ultrasonda görülüyormus alttan ultrason ile baktıysa görebilirdi. Belki de söyleme gereğinde bulunmamıstır
Canım yumurtlama ağrısına cok benziyor seninkisi . Bilemiyorum tabii ama araştırdığımda aynı ağrıları anlatıp çatlama ağrısı yasayan cok var. 1 gün sürüyormus sadece. ben de 6 saat sürdüEvet alttan baktı.devlete gittim acilden giriş yaptım acaba söylemek mi istemedi ki.ozellikle sordum yumurtlama sebebiyle mi ağrım var diye hayır yumurta yok dedi peki enfeksiyon yada kistmi dedim hayır temizsin kist te yok dedivalla cildiricam o kadar sinir bozucu ki dün gece yumurta fln yok dedi diye eşimle yakınlaşma olmadı bı gün öncesi olmuştu.
Benim iki gün sürdü canım sağ tarafta rahimle kasık arasında kalan yerde.sanki orda bişey var otururken kalkarken ani bişey yapınca patlicakmis gibi bişey kramp gibi ben şu anda çok pişman oldum keşke dün gece dolu gecseydi bence söylemedi o acildeki doktor dün çatlama yaşadım kesinCanım yumurtlama ağrısına cok benziyor seninkisi . Bilemiyorum tabii ama araştırdığımda aynı ağrıları anlatıp çatlama ağrısı yasayan cok var. 1 gün sürüyormus sadece. ben de 6 saat sürdü