- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 31
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.061
Kızlar evde ovü testi buldum bir tane yaptım böyle çıktı. Ama bugün pik olması imkansıZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hiç belli olmuyor işte bende şansa birakmayayim dedim bı de üşendim açıkçası her gün yapmaya inşallah denk gelmiştir ve tutmuştur hepimizinki2 ay biz de öyle yaptık bu sefer böyle deneyeyim belki geç yumurtluyorumdur diye düşünüyordum erken yumurtluyormuşum
Pik olması genellde hamileliği göstereir aslndaKızlar evde ovü testi buldum bir tane yaptım böyle çıktı. Ama bugün pik olması imkansıZ
Eki Görüntüle 2662906
Yaaa sen tatlış mısınnnnPik olması genellde hamileliği göstereir aslnda
Kızlar evde ovü testi buldum bir tane yaptım böyle çıktı. Ama bugün pik olması imkansıZ
Eki Görüntüle 2662906
Yok kuzum bu ovülasyon testi. Gebelik testi yapmadım. Evde bulunca yapayım dedimHani bekliyordun adet gecikmesine kadar
İnşallah hamilesindir canım, öyle görünüyor. Ama yine de adet gününü bekle kesin emin olmak için,.
Değerlendirmişsindir canım. Spermler 3-5 güne kadar yaşıyorlar vücutta illaki denk gelir yumurtanla yani. Yalnız uygulama kullanıyosan oradanda takip edebilirsin yumurtlama günlerini. O gün , bigün öncesi ve bigün sonrası çok önemli o yüzden o ara her gün tavsiye ediliyor ilişkiKizlar ben bu ovulasyon testi kullanmayı akıl edemedim gerçi ilk denememizdi 2 günde 1 denedik adet bitiminden itibaren sizce değerlendirmiş miyimdir ?
Genelde öyle oluyorr canmm insallah hadi bakalm yakında ögreniriizzzYaaa sen tatlış mısınnnn
Evet kuzum bakıyorum uygulamaya göre yumutlamamın üzerinde 6 gün geçti yumurtlamadan 1 gün önce ve 1 gün sonra değerlendirdik. Bat tarihimede 8 gün var tamDeğerlendirmişsindir canım. Spermler 3-5 güne kadar yaşıyorlar vücutta illaki denk gelir yumurtanla yani. Yalnız uygulama kullanıyosan oradanda takip edebilirsin yumurtlama günlerini. O gün , bigün öncesi ve bigün sonrası çok önemli o yüzden o ara her gün tavsiye ediliyor ilişki
Kız beklemek cok zorHani bekliyordun adet gecikmesine kadar
İnşallah hamilesindir canım, öyle görünüyor. Ama yine de adet gününü bekle kesin emin olmak için,.
Aynen kızKız beklemek cok zor
İstiyosan al yap canm. Ama erken gebelik al onda çıkar artıkKızlar benim kafam karıştı sizce bir gebelik testi alıyım mı yoksa bekleyim mi?
Aynen kuzum aldım şimdiİstiyosan al yap canm. Ama erken gebelik al onda çıkar artık
İnşallah pozitif çıkarAynen kuzum aldım şimdi
Hadi yap bakalm ne cıkıcakAynen kuzum aldım şimdi
Yaptn mı canımm sonucu At bakalmAynen kuzum aldım şimdi
İnşallahİnşallah pozitif çıkar