- 5 Temmuz 2014
- 1.629
- 1.985
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.081
Bence bir kaç gün sonra tekrar yap moralini hiç bozmanegatif gençler ben biraz ağlamaya gidiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bir kaç gün sonra tekrar yap moralini hiç bozmanegatif gençler ben biraz ağlamaya gidiyorum.
Ya neden ya kasığım da zaten regl olcakmış gibi ağrıyor. kesin bu ay tutmadıBence bir kaç gün sonra tekrar yap moralini hiç bozma
Emin misn cnam paylasana bi yanegatif gençler ben biraz ağlamaya gidiyorum.
Emin misn cnam paylasana bi ya
Hadi bakalım inşallah hamileyizdir öncesinde değerlendirmediniz mi peki sadece bi gün önce ve sonra mı. Çünkü yumurtlama bazen erken bazen geç olabiliyo yaEvet kuzum bakıyorum uygulamaya göre yumutlamamın üzerinde 6 gün geçti yumurtlamadan 1 gün önce ve 1 gün sonra değerlendirdik. Bat tarihimede 8 gün var tam
Canım sanki çook silik bi çizgi gördüm yanlış mı görüyorum ben
Canım eğer pik olduysa tekrar yumurtluyor olabilirsin değerlendir bugünü bozma moralinii
Kasıklarıma tekme yiyormuşum gibi bir ağrı var valla bugünü değerlendiremicem kuzum bu ağrı ile olmazCanım eğer pik olduysa tekrar yumurtluyor olabilirsin değerlendir bugünü bozma moralinii
Sanki bende hafiften gördm gibi ama gölge olms biraz net degil ondan anlayamadm cnm ya
Anladım canım yarın bakarsın o zaman duruma göre geçmiş olsunKasıklarıma tekme yiyormuşum gibi bir ağrı var valla bugünü değerlendiremicem kuzum bu ağrı ile olmaz
Kuzum adet bitiminden itibaren 2 günde 1 değerlendirdik her ihtimale karşı çünkü adetlerim pek düzenli sayılmazHadi bakalım inşallah hamileyizdir öncesinde değerlendirmediniz mi peki sadece bi gün önce ve sonra mı. Çünkü yumurtlama bazen erken bazen geç olabiliyo ya
Hoşgeldin kuzumm Benimde şuan itibari ile 7 gün var 23 temmuz benimde İnşallah tutmustur :)Kızlar benime bat 10 gün kaldı yarından itibaren 9gün..Bundan önceki iki gebeliğim de düşükle sonuçlandı kalp atışı olmadığı için.Onlari bata 4-5gün kala silik çizgi ile öğrendim.Bu yüzden haftaya batı beklemeden haftaya yaparım test İnşallah tutmuştur.. Hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum bir an önceBat 25.07
Ayy hadi bakalım canım test yapınca bu topikte haber vericem inşallah seninkiyle yakınmış bat tarihlerimizHoşgeldin kuzumm Benimde şuan itibari ile 7 gün var 23 temmuz benimde İnşallah tutmustur :)
Evet kuzum inşallah bu ay bayram hediyelerimizi böyle alırız Rabbim kimseye aratmasınAyy hadi bakalım canım test yapınca bu topikte haber vericem inşallah seninkiyle yakınmış bat tarihlerimiz ☺
Nası kist canm ne dedi doktorbende bebiş istiyorum ama kistim varmış
Nası kist canm ne dedi doktor
Hadi bakalm canm insallah güzel sonclar alırz bu ayKızlar benime bat 10 gün kaldı yarından itibaren 9gün..Bundan önceki iki gebeliğim de düşükle sonuçlandı kalp atışı olmadığı için.Onlari bata 4-5gün kala silik çizgi ile öğrendim.Bu yüzden haftaya batı beklemeden haftaya yaparım test İnşallah tutmuştur.. Hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum bir an önceBat 25.07