- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.021
Ya seninde testin çok güzel çıkmıştı inşallah sende hamilesindir canımAa ben yorumu bana sandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya seninde testin çok güzel çıkmıştı inşallah sende hamilesindir canımAa ben yorumu bana sandim
Insallah kuzum. Erken gebelik testi yapana kadar aklimda soru isareti kalacak sanirim. Adete 4 gun kaldi. Adet olcakmis gibi kasiklarimda agri var. Bu ay ilk deneme ve yumurtlama gununu atladim. Yumurtlamaya 2 gun kala denemistik. Hani tutmasi zor diye dusunuyorum ama iste emin de olamiyorum.Ya seninde testin çok güzel çıkmıştı inşallah sende hamilesindir canım
Canım Allah bilir tutmuştur inşallah benimde kasık ve belde ağrım var hayırlısı benim için çok erken henüz bekliyorum bakalımInsallah kuzum. Erken gebelik testi yapana kadar aklimda soru isareti kalacak sanirim. Adete 4 gun kaldi. Adet olcakmis gibi kasiklarimda agri var. Bu ay ilk deneme ve yumurtlama gununu atladim. Yumurtlamaya 2 gun kala denemistik. Hani tutmasi zor diye dusunuyorum ama iste emin de olamiyorum.
Senin kac gunun var canimCanım Allah bilir tutmuştur inşallah benimde kasık ve belde ağrım var hayırlısı benim için çok erken henüz bekliyorum bakalım
Yaa hoşbuldum canim :) Var mi belirti sende. ❣
Canım benim bat a ya 12 gün yada 15 gün var çünkü geçen ay 3 gün geri geldi bu ay nolur bilemiyorum bakalımSenin kac gunun var canim
Ay hadi İnşallah kuzum güzel haberler alırızYok canım belirti. Göğüslerim çok ağrıyor ama adetimden bir hafta önce hep olan belirti bu bende. Bu çok beklenti içerisinde değilim, o yüzden belki psikolojik olarak da bir şey hissetmiyorum :) beklemiyorum bu ay yani ama olursa da sürpriz olacak.
Varmis baya. Nasipte varsa her turlu olur kuzumCanım benim bat a ya 12 gün yada 15 gün var çünkü geçen ay 3 gün geri geldi bu ay nolur bilemiyorum bakalım
Amin canım inşallah nasibimiz de vardırVarmis baya. Nasipte varsa her turlu olur kuzum
Normalde benimde göğüsler ağrır yumurtlama dönemimdw ama bu sefer ağrımıyor çok ilginç ama sadece kasık ve bel ağrım var bakalım canım inşallah hamileyizdirYok canım belirti. Göğüslerim çok ağrıyor ama adetimden bir hafta önce hep olan belirti bu bende. Bu çok beklenti içerisinde değilim, o yüzden belki psikolojik olarak da bir şey hissetmiyorum :) beklemiyorum bu ay yani ama olursa da sürpriz olacak.
Normalde benimde göğüsler ağrır yumurtlama dönemimdw ama bu sefer ağrımıyor çok ilginç ama sadece kasık ve bel ağrım var bakalım canım inşallah hamileyizdir❤
Ahahha vücutlarımız afalladıİnşallah canım:) benimde normalde bel ve kasık ağrısı olur. Bu sefer yok ama ilginç hangi belirtiyi neye yoracağımı şaşıyorum
Benim daha cok var yaa 11-12 gün
Öyle oluyo iştee bu testler yanıltıyo hafifte olsa cizgi cıkıyo bende geçen ay cok umutlanmıstm bu yuzden. Hayırlısı olsn canm belli olmaz daha erkenKızlar bu sabah test yaptım çizgi yoktu ben adet gecikmesine kadar bekleme kararı aldım. Test yapmayacağım
Off bende yaaa maalesef. Bide insanlarn su bebek yok mu niye yapmıyosn yap anne ol büyüt demesi delirticek benii Allah bilir nasip diyorm sen bırak korunmayı olur diyo. Zıplattılar sinirlerimi reesmen !Zaman geçmiyor cidden bu durumu düşününce. Ben de takvim gözümün önünde, ha bire dalıyorum kaç gün kaldı diye sayıp duruyorum
Aynen canım bekle bakalım en iyisi adete 1 gün kala ve adet gününde yapmakKızlar bu sabah test yaptım çizgi yoktu ben adet gecikmesine kadar bekleme kararı aldım. Test yapmayacağım
O soranlara sinir oluyorum bende sanane belki düşünmüyorum ya da sağlık problemim var yapamıyorum.. neyse şimdi diyenlere söylüyorum düşünüyoruz diye en azından takmıyorum ben sende takma canımOff bende yaaa maalesef. Bide insanlarn su bebek yok mu niye yapmıyosn yap anne ol büyüt demesi delirticek benii Allah bilir nasip diyorm sen bırak korunmayı olur diyo. Zıplattılar sinirlerimi reesmen !
İllallah geldi artk gerçekten yaa. Sanane kardesim benim mahremimden hayatımdan sanane ya. Kocanla hangi pozisyonlarda şeyediyosunz diye sorunda tam olsun! Yeter vallahi billhi.. hic bitmiyo soruları hiiicO soranlara sinir oluyorum bende sanane belki düşünmüyorum ya da sağlık problemim var yapamıyorum.. neyse şimdi diyenlere söylüyorum düşünüyoruz diye en azından takmıyorum ben sende takma canım