- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 31
- Konu Sahibi ManyakPrenses
teşekkür ederim canım. manyak benim eş. terler yorulur bişey olur kıl uçar tüy düşer bu kıllanırGeçmiş olsun canım sevindim düzelmesine☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım. manyak benim eş. terler yorulur bişey olur kıl uçar tüy düşer bu kıllanırGeçmiş olsun canım sevindim düzelmesine☺
Canım benm eşim çocuk istemediğimiz zaman bile isimine karar verdi sosyal medyasını bile açmıştı hahhahaaynen ben şimdi kocama desem isim bakalım bana güler sonra da kızar
süper ya bu kafadan istiyorum bende =) eşin aşırı komikmişCanım benm eşim çocuk istemediğimiz zaman bile isimine karar verdi sosyal medyasını bile açmıştı hahhaha
Sormaaa bide güya istemiyorum diyordusüper ya bu kafadan istiyorum bende =) eşin aşırı komikmiş
çok istemiyor aman amanSormaaa bide güya istemiyorum diyordu
Ay ben pek ovü testinden anlamıyorum ama bildiğim kadar pik i gördükten sonra silikleşince yumurtlama dönemi başlıyorEvet baslıcaz inşallah. Ama kafama takıldı şimdi yeni denemeye başladımya bu siliklik adet bitimine göre normalmi gittikçe koyulascakk dimi @semiramis1990
Hahahha sorma ben zor tutuyorum kendimi ya. Bende toplu test var bi yumurtlama dönemim geçsin hergün yapacam hergünnGeçen dayanamadım test yaptım idrar. silik bir çizgi gördüm sandım. doktora gittim acile gece 1. negatif =) meğerse çok zorlamışım testi çizgi mizgi yokmuş
anlıyorum seni gerçektenteşekkür ederim canım. manyak benim eş. terler yorulur bişey olur kıl uçar tüy düşer bu kıllanır
ahahahaha hergün yapppp =) aferin bize olmayanı olduracağız bu gidişle süper =)Hahahha sorma ben zor tutuyorum kendimi ya. Bende toplu test var bi yumurtlama dönemim geçsin hergün yapacam hergünn
Ben işimi riske atmadan bugün baslayayımAy ben pek ovü testinden anlamıyorum ama bildiğim kadar pik i gördükten sonra silikleşince yumurtlama dönemi başlıyor
kızlar size benden süper bir şarkı gelsin bugün taktım buna
Ahahah olsun test yapmak çok zevkliahahahaha hergün yapppp =) aferin bize olmayanı olduracağız bu gidişle süper =)
Rusça çok beğendiğim bir dil =) ama bende sadece ingilizce ve fransızca var maalesef =(Çok beğendimm süpeer
Aynen bencede başla ovü testi stresli kız bırak şunu 3 günde bir ilişki yapsan bile olur 2 günde bir istemezsenBen işimi riske atmadan bugün baslayayım
bence de kızzAhahah olsun test yapmak çok zevkli
Dil mi okudun canım üni deRusça çok beğendiğim bir dil =) ama bende sadece ingilizce ve fransızca var maalesef =(
Lise ve üniversitede dil okudum canım. Lisede dil bölümünde ing. fran. almanca gördüm. ama almanca kalmadı sevmedim çünkü. Ünide fransızca öğretmenliği okudum. sonra turizm işletmeciliği ve kültürel miras ve turizm okudumDil mi okudun canım üni de
Çok güzel ya bende hep fransızca öğrenmek istemiştim çok seksi geliyor bana nedenseLise ve üniversitede dil okudum canım. Lisede dil bölümünde ing. fran. almanca gördüm. ama almanca kalmadı sevmedim çünkü. Ünide fransızca öğretmenliği okudum. sonra turizm işletmeciliği ve kültürel miras ve turizm okudum