- Konu Sahibi ManyakPrenses
Bide bat diyorsunuz o neTamam tesekkur ederim onerin icin yaparim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide bat diyorsunuz o neTamam tesekkur ederim onerin icin yaparim.
Benim mesela var suan yumurtlama akıntılarm ve agrılarımmaynen banada batma oluyor bazen ama bilmiyorum sanki adetten hemen sonra yumurtlamışım gibi geldii. Yinede bilemem tabi ama normalde yumurtlama günüm 2-3 gün sonra hayırlısı artık☺
yok canım adetinden 6 gün önce erken gebelik yap kuzu. bir de benim eşimin ereksiyon ve ejekülasyon problemi vardı. şimdi şimdi geçti.Senin 10 gün benim 17 gün vaar oo çok beklerim ben çook
Bak işte sende adetten sonra yumurtladın demek kii. Ya bidaha yumurtlayıp ikiz oluyo mu hehe ne güzel olur hee bi kız bi erkek bideBenim mesela var suan yumurtlama akıntılarm ve agrılarımm
aynen ben şimdi kocama desem isim bakalım bana güler sonra da kızarKiz ve erkek isimlerine karişik bakiyorum şimdiden . Daha cok zaman var tabiki ama yinede bu nile guzel bir heyecanmis
Ne buldunuz ben daha hic bisey bulamadım. Sadece kizda Ezgi ismini seviyorum ama emin değilimYaa evet bende çok heyecanlıyım eşimde öyle kız olursa benim kızımın adı hazır kii
Eki Görüntüle 2660911
Adetin 7.günündeyim normal mi yani canım bu siliklik sanki hiç yumurtlayamıcakmısm gibi geliyo
Geçmiş olsun canım sevindim düzelmesineyok canım adetinden 6 gün önce erken gebelik yap kuzu. bir de benim eşimin ereksiyon ve ejekülasyon problemi vardı. şimdi şimdi geçti.
Ben kocama demeden bakıyorum.aynen ben şimdi kocama desem isim bakalım bana güler sonra da kızar
DefneNe buldunuz ben daha hic bisey bulamadım. Sadece kizda Ezgi ismini seviyorum ama emin değilim
Canım bence adetin son günlerinde yumurtlamışsın gibi geldi bana yarın da bak silikleşicek bence
Defne de güzel isim insallah nasip olur da adıyla yaşar .
Beklenen adet tarihinin kısaltılması bide kv var oda kayın valide görürsün illakiBide bat diyorsunuz o ne
Amin canım inşallah sağlıklı olsunda. Bana hep oğlum olcakmış gibi geliyo nedenseDefne de güzel isim insallah nasip olur da adıyla yaşar .
Canım adetimin 7.günündeyim zaten daha kanamam yeni bitti. Yeni yumurtlamamı baslıyo anlamadımCanım bence adetin son günlerinde yumurtlamışsın gibi geldi bana yarın da bak silikleşicek bence
Evet olabilir canım bende öyle hissettim çünkü kendimde yani. Göğüslerim ağrımazdı çünkü adet bitiminde ama ağrıdı kasık ağrım oldu ve birazcık sinirlilik. Bilemiyorum tabi ama bence hemen denemelere başla derim benCanım adetimin 7.günündeyim zaten daha kanamam yeni bitti. Yeni yumurtlamamı baslıyo anlamadım
Yaa ilk defa duyuyorumBeklenen adet tarihinin kısaltılması bide kv var oda kayın valide görürsün illaki
Bende burda öğrendim canımYaa ilk defa duyuyorum
Evet baslıcaz inşallah. Ama kafama takıldı şimdi yeni denemeye başladımya bu siliklik adet bitimine göre normalmi gittikçe koyulascakk dimi semiramis1990Evet olabilir canım bende öyle hissettim çünkü kendimde yani. Göğüslerim ağrımazdı çünkü adet bitiminde ama ağrıdı kasık ağrım oldu ve birazcık sinirlilik. Bilemiyorum tabi ama bence hemen denemelere başla derim ben