- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 31
- Konu Sahibi ManyakPrenses
valla sanki arada kasılma arada batma hissi bilemedimmm inşallah tutmuşturHahha bendee ya böyle daha yeni başladık ama bişeyler hissediyo musun içerde neler oluyor çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla sanki arada kasılma arada batma hissi bilemedimmm inşallah tutmuşturHahha bendee ya böyle daha yeni başladık ama bişeyler hissediyo musun içerde neler oluyor çok merak ediyorum
Ilk korumasiz ilişki 2 hafta once yaptık oda yumurtlama zamanima denk geldi. Ardindan 3 kere daha oldu ama onlar yumurtlama donemimde değildi. Dün de adet oldum. Su an adetim. Bitsin calismalara devamsen ne zamandır deniyorsun canımm yeni mi başladın sende çalışmalaraa
sonraki kirlenme olabilir regl olmaya bilir kuzumIlk korumasiz ilişki 2 hafta once yaptık oda yumurtlama zamanima denk geldi. Ardindan 3 kere daha oldu ama onlar yumurtlama donemimde değildi. Dün de adet oldum. Su an adetim. Bitsin calismalara devam
Siz ne zamandir deniyorsunuz . bide beslenmen nasil ben herzmaanki gibi besleniyorum kuruyemiş fln yiyenler varsen ne zamandır deniyorsun canımm yeni mi başladın sende çalışmalaraa
valla kirlenme degil gibi çünkü dolu dolu geçiyor bildiğimiz regl oluyorum. ama inşallah cok beklemem bebek yolunu. simdiden isim bakıyorum heyecan sarıyorsonraki kirlenme olabilir regl olmaya bilir kuzum
aynen banada batma oluyor bazen ama bilmiyorum sanki adetten hemen sonra yumurtlamışım gibi geldii. Yinede bilemem tabi ama normalde yumurtlama günüm 2-3 gün sonra hayırlısı artıkvalla sanki arada kasılma arada batma hissi bilemedimmm inşallah tutmuştur
işte benim bir tanıdığım regl olmuş sanmış canım ondan dedimSiz ne zamandir deniyorsunuz . bide beslenmen nasil ben herzmaanki gibi besleniyorum kuruyemiş fln yiyenler var
valla kirlenme degil gibi çünkü dolu dolu geçiyor bildiğimiz regl oluyorum. ama inşallah cok beklemem bebek yolunu. simdiden isim bakıyorum heyecan sarıyor
Ayy şimdiden bakmak mantıklı benim bi arkadaşım son aylarda zor karar verdiler isimine bebeğinSiz ne zamandir deniyorsunuz . bide beslenmen nasil ben herzmaanki gibi besleniyorum kuruyemiş fln yiyenler var
valla kirlenme degil gibi çünkü dolu dolu geçiyor bildiğimiz regl oluyorum. ama inşallah cok beklemem bebek yolunu. simdiden isim bakıyorum heyecan sarıyor
senin bat ne zaman canım?aynen banada batma oluyor bazen ama bilmiyorum sanki adetten hemen sonra yumurtlamışım gibi geldii. Yinede bilemem tabi ama normalde yumurtlama günüm 2-3 gün sonra hayırlısı artık☺
Ben temmuz 7 den beri deniyorum daha yolun başındayım canım arkadaşta öyleSiz ne zamandir deniyorsunuz . bide beslenmen nasil ben herzmaanki gibi besleniyorum kuruyemiş fln yiyenler var
Benim bat 31 temmuz gözüküyor ama 3 gün öncede olabilir yani 28 i çünkü bu ay 3 gün geri geldisenin bat ne zaman canım?
Hadi yaa . Adet bitsin de vucudumdan belirtilerden az cok tahmin ederim diye düşünüyorum.işte benim bir tanıdığım regl olmuş sanmış canım ondan dedim
benim 21i canım 10 gün sonra bakcaz durumlara =)Benim bat 31 temmuz gözüküyor ama 3 gün öncede olabilir yani 28 i çünkü bu ay 3 gün geri geldi
Insallah cok uzamadan zafere ulasiriz hepimiz kizlarrBen temmuz 7 den beri deniyorum daha yolun başındayım canım arkadaşta öyle
Valla bence döllenmeden itibaren hissederiz gibi geliyo hele ben çok hassas biriyim. Vücudumu çok iyi dinlerim bakalım hissedebilicekmiyimHadi yaa . Adet bitsin de vucudumdan belirtilerden az cok tahmin ederim diye düşünüyorum.
adet bitsin test yap kuzuHadi yaa . Adet bitsin de vucudumdan belirtilerden az cok tahmin ederim diye düşünüyorum.
Senin 10 gün benim 17 gün vaar oo çok beklerim ben çookbenim 21i canım 10 gün sonra bakcaz durumlara =)
Kiz ve erkek isimlerine karişik bakiyorum şimdiden . Daha cok zaman var tabiki ama yinede bu nile guzel bir heyecanmisAyy şimdiden bakmak mantıklı benim bi arkadaşım son aylarda zor karar verdiler isimine bebeğin
İnşallah Allah isteyen tüm herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallahInsallah cok uzamadan zafere ulasiriz hepimiz kizlarr
Tamam tesekkur ederim onerin icin yaparim.adet bitsin test yap kuzu
Yaa evet bende çok heyecanlıyım eşimde öyle kız olursa benim kızımın adı hazır kiiKiz ve erkek isimlerine karişik bakiyorum şimdiden . Daha cok zaman var tabiki ama yinede bu nile guzel bir heyecanmis