- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 31
- Konu Sahibi ManyakPrenses
Le français n'est pas une langue érotique, mais une langue romantique.Çok güzel ya bende hep fransızca öğrenmek istemiştim çok seksi geliyor bana nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Le français n'est pas une langue érotique, mais une langue romantique.Çok güzel ya bende hep fransızca öğrenmek istemiştim çok seksi geliyor bana nedense
Doğru valla aslında nası olsa 2 günde bir olcak 3 günde kaçırırz gibime geliyoAynen bencede başla ovü testi stresli kız bırak şunu 3 günde bir ilişki yapsan bile olur 2 günde bir istemezsen
Au revoir mon amie =) görüşürüz kuzumKızlaar ben dizi izlicem sonra görüşürüzz
Bak gör sen bu ay hamile kalıcanAhhahah aynen seni çok iyi anlıyorum
Evet canm normal koyulasıcsk gittikce bazen bi bakıyosn cok silik ertesi gün koyu olmus degisiyo yani tatlm benmde öyle oluyo genelde. Geçen ay bi önceki gün silik görüp ertesi günü pik gördüm düsünEvet baslıcaz inşallah. Ama kafama takıldı şimdi yeni denemeye başladımya bu siliklik adet bitimine göre normalmi gittikçe koyulascakk dimi semiramis1990
Yok canm pik görünce yumrtlama günün oluyo ertesi gün catlamıs oluyo canm.özellikle pik günü ve öncesi önemli yaniAy ben pek ovü testinden anlamıyorum ama bildiğim kadar pik i gördükten sonra silikleşince yumurtlama dönemi başlıyor
aaa çok sağol canım yaa ben de sandım ki günden güne koyulaşıcak. Hatta dedim ki kendi kendime 2-3 gün yapmıyım sonra yapıyım anca koyulasır tamam normalse süperEvet canm normal koyulasıcsk gittikce bazen bi bakıyosn cok silik ertesi gün koyu olmus degisiyo yani tatlm benmde öyle oluyo genelde. Geçen ay bi önceki gün silik görüp ertesi günü pik gördüm düsün
Valla kuzum ben Antalya’da yaşıyorum istemesem de sıcağım cozur cozurYa kızlar, belimizi ayaklarımızı sıcak tutmalıymısızki yumurtamız gelişsin çatlasın. Ben bu yaz sıcağnda battaniye sarıyorum belime bacaklarıma çorap giyiyorum siz dikkat ediyo musunuz
Ayy tahmn edebiliyorum İstanbul'dayım bende. Aksamları yada camları açınca esiyor. Pimpirikli ben de sarıyorum heryerimi bu sefer terlemekten hasta olcamValla kuzum ben Antalya’da yaşıyorum istemesem de sıcağım cozur cozur
Ben bikere sıcaksu torbası koydumm bu sıcakta hahaahhYa kızlar, belimizi ayaklarımızı sıcak tutmalıymısızki yumurtamız gelişsin çatlasın. Ben bu yaz sıcağnda battaniye sarıyorum belime bacaklarıma çorap giyiyorum siz dikkat ediyo musunuz
Ayy inşallah canımm ne güzel konuştunnnBak gör sen bu ay hamile kalıcan
Sorma bende öyleyim ahhahaAyy tahmn edebiliyorum İstanbul'dayım bende. Aksamları yada camları açınca esiyor. Pimpirikli ben de sarıyorum heryerimi bu sefer terlemekten hasta olcam
O zaman sen=ben demektiiiirBen sıcağı aşırı seven biri olarak yazın dahi asla taviz vermiyorum çoraplarımdan
Bana kalırsa yarını değerlendirin. Sperm de sorun varsa tabii. Sorun yoksa hergun diyor doktorlarKızlaaar bugün pik oldu dün geceyi değerlendirmistk bu geceyide değerlendirelim mi yoksa günaşırı mı devam edeyim kafamda deli sorular
Ayy bilmiyormki ya doktor sorun yok dedi spermde ama.. geçen ay pik günü yapmamıstm bi önceki gün ve bi sonraki gün sabah yapmstm simdi pespese mi yapsam kafammdw deli sorular bide niye 11.gün yumurtladm acaba benim hep 12 14 olurduBana kalırsa yarını değerlendirin. Sperm de sorun varsa tabii. Sorun yoksa hergun diyor doktorlar