- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
-
- Konu Sahibi ManyakPrenses
canım senin temmuz adet tarihin neMerhaba kızlar ben de geçen ay dış gebelikten ameliyat oldum. Sağ tüpüm alındı. Pcos'um var aynı zamanda. Doktorum 1 ay sonra hemen gebe kalmalısın dedi. Temmuz adetimde bende başlayacağım çörekotu kürüne bakalım neler olacak. Yanında klomende kullananda var ama bu seferde kist olur diye korkuyorum
canım senin temmuz adet tarihin ne ? benim bat 4 temmuz
İnşallah hepimiz temmuz ayında hamile kalırızzzBugün (24 Haziran) adet oldum.Biiirr sürü ağladıktan sonra Temmuz başlığına geldimm.İlk ay denememiz de olmadı. Zaten o verimli günler de yatılı misafirlikte olmak zorunda kaldığımız için bi oldu bi olmadı ben WC ye gittim vs vs. Kuzular bana bir yardım. Yumurtlama günlerinden anlayan el atıversin. Ovulasyon testlerinden kullananlarda nasıl ve kaç adet kullanılacağını söylerse çok minnettar kalırım. Son periyotlarım 8 Mayıs 2 Haziran 24 Haziran (bu ay çok çok erken oldu ilk defa böyle şaştı tarih)
Canım benim bat tarihim 4 temmuz. Sen adet bitiminden 17 gün sonra adet olmuşsun. benim şöyle oluyor; Adet bitimi ve başlangıcı arası 24-25 gün. Toplam döngüm 30 oluyorBende 1 senedir PC yi kullanıyorum ona göre takip ediyorum sizin gibi 24-25 günde bir oluyorum. Ama sadece takvime bakmak çok garanti gelmiyor. Vallahi şöyle söylim dediğiniz gibi yumurtalama takvimine göre o günlerde ağrılarım ve akıntılarım oldu değerlendirebildiğimiz kadar değerlendirdik ama yine de testlerle takip etmek te istiyorum. Hatta Haziran ayının takvimini ekleyeyim büyük ihtimalle sizinki ile aynıdır❤
Bu ay çok şaştı evet. Çok çok erken başladı sinirlerimide bozduCanım benim bat tarihim 4 temmuz. Sen adet bitiminden 17 gün sonra adet olmuşsun. benim şöyle oluyor; Adet bitimi ve başlangıcı arası 24-25 gün. Toplam döngüm 30 oluyoryaa bence yumurtlama testini alırken eczacıya sorsan çok güzel anlatır sana hem bilgili bir kişiden öğrenmekte çok iyi olur senin için. Birde buradaki eski konulara bakmalısın çok konuşulmuş daha önce Hıı unutmadan internette daha uygun o testler toplu alındığında haberin olsun
Ayy hadi inşallah canım yaBu ay çok şaştı evet. Çok çok erken başladı sinirlerimide bozdu
Bugün sağlık ocağına gittim. Folikasit başlayalım dedi. Yarından itibaren başlayacağım ona da. Herşeyi nizami ve kuralına uygun yapalım bakalım bu sefer O testleri de alıp
canım senin temmuz adet tarihin ne
Geçmiş olsun canım inşallah 14 Temmuzda olursun adeti.. Yaa şu bayram bize hediye olarak inş bebeklerimizi verir Allahta çifte bayram yaparızzzCanım ameliyat olalı 1 ay olcak daha.
Kanamalar hala düzensiz. İnşallah düzenli olursam şaşmaz ise 14 temmuzda olmalıyım adetimi. Çünkü ameliyattan 40 gün sonra olursun dedi doktorum 16. Günde adet oldum.
Bakalım inşallah temmuzda adet olduğum gibi kür'e başlamak istiyorum. İlk denememizde tutar inşallah
Aa döngümüz aynı 30 günde bir bendeOvulasyon testi de aldım toplu şekilde internetten. Onlarla takip edicem yumurtlamamı. Çünkü polikistik var bende geç yumurtlayabilirim takvime pek güvenemiyorum. 30 günde bir oluyorum bende
Sipariş verdim dün. Gelsinler bakalım da başlayalım biAa döngümüz aynı 30 günde bir bendeYa benim düzenli oluyor ve yumurtladığımı anlayabiliyorum çünkü afedersiniz memeler alarm veriyor ve anlayabiliyorum bir de akıntı takibiyle ama burada bi arkadaşta yumurtlama testiyle takibi yapıcak onun pek bilgisi yokmuşta Cokkafein bak Ballikko da yumurtlama takibi yapıcakmış kaynaşın
Hadi hayırlı olsun heheSipariş verdim dün. Gelsinler bakalım da başlayalım bi
Allah iyiliğini versin.Hadi hayırlı olsun heheTüm silahları kuşanmış bir savaşçı gibi hissediyorum kendimi. Folik Asitler, ballı çörek otları, tabii ki A101 den aldığım avakadolarr Ben savaşmaya da sevişmeye de hazırımm kızlaar kjhsadlk
Bence ekle ben 2 aydır esime keciboynuzu kürü içiriyorm birde pekmezini veriyorum. Hamile degilsem bu ayda çakşır suyu ve coban cökertene baslıcamAllah iyiliğini versin.bende savaşmaya ya da sevişmeye de (5 gün sonra ) hazırım. Var mı arttıran ? Keçiboynuzuda eklesekmi listeye
Aa döngümüz aynı 30 günde bir bendeYa benim düzenli oluyor ve yumurtladığımı anlayabiliyorum çünkü afedersiniz memeler alarm veriyor ve anlayabiliyorum bir de akıntı takibiyle ama burada bi arkadaşta yumurtlama testiyle takibi yapıcak onun pek bilgisi yokmuşta Cokkafein bak Ballikko da yumurtlama takibi yapıcakmış kaynaşın