Kızlar merhaba. Ben 1,5 yıllık evliyim. Ve yaklaşık 10 aydır bebek istiyordum. Doktora gittik ve doktor hem bende hem de eşimde hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi çok şükür. Ama yine de hamile kalamıyordum bir türlü. Sonra internette bir yerde yakı ile hamile kalınabildiğini duydum. Denemek istedim. Daha önce kür ya da herhangi bi şey kullanmamıştım. Adetim bitti ve 4 gün sonra belime tam popomun üzerine yakı yapıştırdım. Her biri 3’er gün duran 4 yakı yapıştırdım. Yani 12 gün yakı durdu. Banyo yapıp yeniledim yakıyı. Yakının altı pişik oldu bebek pişik kreminden sürdüm yine de yapıştırdım yakı. Yani 5 gün adetim sürdü, 4 gün bittikten sonra yapıştırdım, 12 gün yakıyla durdum. Adetimin 21.günü yakıyı çıkardım. Yani yumurtlama dönemim tam yakının olduğu zamana denk geldi. Ben 28 günde bir adet oluyorum. Adetim kurban bayramına denk geldi ve ben hastalanmadım. Test yaptığımda inanamadım. Çünkü hamileydim :) şu an 6 haftalık hamileyim. Ben bebek istediğim dönemde internetteki her sayfayı okuyordum resmen. Ben de bunu paylaşmak istedim. Tabi ki önce Allah’ın nasip etmesi ama ben yakı yapıştırdığın ay hamile kaldım. Darısı tüm isteyenlerin başına..