- 10 Mayıs 2020
- 320
- 225
- 28
- Konu Sahibi ManyakPrenses
İnşallah canımbat günü gelmiş canım ikinci yumurtlama değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımbat günü gelmiş canım ikinci yumurtlama değildir
Tamam canım inşallah hamilesindirr Şimdi ben yine ekliyim haber verirsin yarın durumunu eğer adet olursan da sonraki bat tarihini yazarsın ekleriz tabloyamerhabalar..
benim bat tarihi 6 temmuz ama sabah test yaptım negatif çıktı ve bu aydan pek umudum yok açıkçası.
olmazsa yeni tarihi yazarım tekrar
ovülasyon bu kadar koyu çıktıysa hamile olabilirsssinnn ay hadi yap testt çatlıcaz burda meraktancanım inşalalh yerleşmedir yaa hayır devam etmiyor sadece o gün öyle oldu. Bugün arkadaşımın ovülasyon testini yaptım az önce baya koyu çıktı ekliyorum. Bat dündü.
Canım bi kaç gün bekleyip öyle yapmak istiyorum acele etmiyim diyorum bu sefer sonra çok kafama takıyorumovülasyon bu kadar koyu çıktıysa hamile olabilirsssinnn ay hadi yap testt çatlıcaz burda meraktan
Tamam canım mutlaka haber ver içimden bi his hamilesin diyor inşallah doğru diyordurCanım bi kaç gün bekleyip öyle yapmak istiyorum acele etmiyim diyorum bu sefer sonra çok kafama takıyorum
Ayy keske siizn gibi olabilsem , ben olsaydım kaç kere gidip almıstım eczaneden hcg testini bu arada birde şöyle düşünün; bu geç yumurtlamaysa bunu değerlendirin bence. Eğer hamilelik ise ilişki sakıncalı olabilir. ikinci yumurtlamayıda değerlendirin derimCanım bi kaç gün bekleyip öyle yapmak istiyorum acele etmiyim diyorum bu sefer sonra çok kafama takıyorum
Aynen ben de dayanamaz hemen test yapardım yaaAyy keske siizn gibi olabilsem , ben olsaydım kaç kere gidip almıstım eczaneden hcg testini bu arada birde şöyle düşünün; bu geç yumurtlamaysa bunu değerlendirin bence. Eğer hamilelik ise ilişki sakıncalı olabilir. ikinci yumurtlamayıda değerlendirin derim
Haber veririm mutlaka inşallah öyledir canım inşallah rabbim hepimize nasip etsinTamam canım mutlaka haber ver içimden bi his hamilesin diyor inşallah doğru diyordur
Ayy keske siizn gibi olabilsem , ben olsaydım kaç kere gidip almıstım eczaneden hcg testini bu arada birde şöyle düşünün; bu geç yumurtlamaysa bunu değerlendirin bence. Eğer hamilelik ise ilişki sakıncalı olabilir. ikinci yumurtlamayıda değerlendirin derim
O zaman haklısın canımcanım geçen ay ben çok silik çizgilerle uğraştığım için bu sefer temkinli davranmaya çalışıyorum o yüzden
Canım ilk idrarını bir kaba yap bekletsende birşey olmaz. 24 saat içinde geçerli sonuç veriyor bildiğim kadarıyla sonrada eczaneden alıp o idrarla yaparsın testiniKızlar bugün Kü mide ağrılarına ve tansiyon düşmeleri e dayanamayarak test yaptım bata 6 gün varken. Çok ince silik bir çizgi daha doğrusu çok zor gördüm acaba kuruma çizgisi mi emin olamıyorum ilk 10 dkkada çıktı tabi ilk idrarda değil birde normal kaset test nolur taşlamayın beni fotosunu çektim hiç belli olmuyor o yüzden yüklemiyorum. Yarın birdaha yapıcam elimde test yok o yüzden yine ilk idrarla yapamıcam
Hiç böyle düşünmemiştim teşekkür ederim bilgi içinCanım ilk idrarını bir kaba yap bekletsende birşey olmaz. 24 saat içinde geçerli sonuç veriyor bildiğim kadarıyla sonrada eczaneden alıp o idrarla yaparsın testini
Aynen tekrarla bakalım testi inşallah hamilesindir canım yaKızlar bugün Kü mide ağrılarına ve tansiyon düşmeleri e dayanamayarak test yaptım bata 6 gün varken. Çok ince silik bir çizgi daha doğrusu çok zor gördüm acaba kuruma çizgisi mi emin olamıyorum ilk 10 dkkada çıktı tabi ilk idrarda değil birde normal kaset test nolur taşlamayın beni fotosunu çektim hiç belli olmuyor o yüzden yüklemiyorum. Yarın birdaha yapıcam elimde test yok o yüzden yine ilk idrarla yapamıcam
Hayırlısı olsun canım bat ımız aynı gün birlikte bekleyeceğizz Güncelliyorum hemen tarihiManyakPrenses canım yeni bat tarihim 31 temmuz malesef
Senin bat tarihin neydi canım tabloya ekliyim. Hamilesindir belki ona göre seninkini de yazayımcanım geçen ay ben çok silik çizgilerle uğraştığım için bu sefer temkinli davranmaya çalışıyorum o yüzden
İnş canım ya birazdan yapıcam testi aldım şimdi eczanedenAynen tekrarla bakalım testi inşallah hamilesindir canım ya
Ayy çok heyecanlıı yaptıysan koy hemen bakalımmİnş canım ya birazdan yapıcam testi aldım şimdi eczaneden