- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
Canım üzülme Allah nasip eder işnşallah en kısa zamanda söyle bakalım yeni bat tarihini seni de ekleyelim istersen tablomuzaYine olmadi 4.ay başarısız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım üzülme Allah nasip eder işnşallah en kısa zamanda söyle bakalım yeni bat tarihini seni de ekleyelim istersen tablomuzaYine olmadi 4.ay başarısız
Insallah canim 6 agustos ekliyebilirsinCanım üzülme Allah nasip eder işnşallah en kısa zamanda söyle bakalım yeni bat tarihini seni de ekleyelim istersen tablomuza
Gecmedi yumurtlama gununu degerlendirdim yarin adet gunumHmmm.. testlerde sadece idrar ile deneyin diye yazı oluyor muhakkak. Kanınızı oraya damlattığınız için kırmızı çizgide kamufle olmuştur yüksek ihtimal. Kaç gün geçti adetiniz
Ben silik bir çizgi görüyorum varsa erken gebelik testi deneyim onda net çizgi çıkıyor benimde öyleydi sabah erken test yaptım çizgi belirdiNormal yaptigimdada oyle cikiyor
Yok canim ya elimde Kasey test var ondada golge gibi isik tutunca Hafif cizgi gorunuyoBen silik bir çizgi görüyorum varsa erken gebelik testi deneyim onda net çizgi çıkıyor benimde öyleydi sabah erken test yaptım çizgi belirdi
Eğer ilk 10 dkka içinde o belirsiz çizgiyi gördüyseniz vardır ben yarın birdaha yapıcam idrar testi eğer alma imkanınız varsa erken gebelik testi alıp yapınYok canim ya elimde Kasey test var ondada golge gibi isik tutunca Hafif cizgi gorunuyo
Sağlık ocağı yakınınızdaysa adet geçer geçmez kanda baktırın bence deIki gun bekliycem cnm Ben adet gunum yarin oldum bittim test yapmaktan
Aynen cnmSağlık ocağı yakınınızdaysa adet geçer geçmez kanda baktırın bence de
Tamam canım ekliyorummInsallah canim 6 agustos ekliyebilirsin
Eğer testin pozitif çıkarsa haber ver canımmMerhaba listeye bat 9 temmuz yazdırdım ama hayatımda ilk kez erken geldi adetim. Ben 9unu da geçer kesin her zamanki gibi diyodum ama bugün kanama başladı hafif kasık ağrısı da var yerleşme kanaması degildir heralde bilemiyorum. Devam etmezse test yaparim belki
evet burada öyle bişey okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum amaIlk 10 da bide su tutuñca silinmezse gercek demi cizgi
Hadi hayırlısı canım heyecanla bekliyorum sonucunuCanim sanirim var AMA daha cok yeni 3 test yaptim golge cizgi var cikti cikacak gibi iki gun sonra tekrarlarim gunum gecmis olur dogru sonucsa size de tavsiye ederim
Canım hayırlısı olsun inş 2. denemen de olurr yeni bat tarihin ne peki güncelleyeyim tablodaOlmadı benim 1. Ay denemem olumsuz. İnşallah 2. Ayda çift çizgiyi görürüm