Ahh canım maalesef..bizi bizden başka kim anlar ki.bende iki düşük yaptım... bu ay niyetli gibiyiz ama çok korkuyorum yine aynı acıyı yaşarım diye
kaç haftalıktı kayıplarınız ? dediğiniz gibi bizi bizden başkası anlamıyor.. hele bir de gençsin daha demiyorlar mı dünyalar başıma yıkılıyor...Ahh canım maalesef..bizi bizden başka kim anlar ki.
Bende hep korkularlayim oysa ki ilk hamileligimde ne kadar sevinmiştim heyecandan gebelik testi yaparken ellerim titriyordu, eşime resim atmıştım oda işe gidiyordu arabada ağlamış mutluluktan.. Bilseydim sonunun böyle olacağını.Kötü haberi aldigimiz günde çok aglamistik birbirimizle konuşamadık bile.İkincisinde gebeliğimde korkudan sevinemedim bile.Zaten korktuğumda başıma geldi.
Şimdi 3.kismet olursa inşallah sağlıkla gelirHepimiz için Sağlıklısını dikiyorum.
araştırdılar canım... 20 tüp kan verdim... genetik testler.. pıhtılaşma testleri neler neler... hiçbir şey çıkmadı... çok ama çok bitik durumdayım rabbime sığınıyorum.... Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah içinde de bizlere....Tedawi oldunmu cnm cok uzuldum nedenini arastirdilarmi ?
Cok uzuldum bnm bi arkadasimnda bole olmus surekli dusuk oluyomus sorunu yoktu sonra arastirilmis bi doktor bulmus rahim agzi acikmis selviks dedikleri yermi öle bisey bebek bu yuzden dusuomus sonra ne oldu bilmiyorum ama tedawi edildi iki tane cocugu oldu hastane fln degistir bnce bi sebebi vardor rabbim saglikli hayirli evlat ve hamilelik nasip etsinaraştırdılar canım... 20 tüp kan verdim... genetik testler.. pıhtılaşma testleri neler neler... hiçbir şey çıkmadı... çok ama çok bitik durumdayım rabbime sığınıyorum.... Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah içinde de bizlere....
İkiside aynı hafta kalp atış için gittiğimiz hafta yani 6yi gecemedilerkaç haftalıktı kayıplarınız ? dediğiniz gibi bizi bizden başkası anlamıyor.. hele bir de gençsin daha demiyorlar mı dünyalar başıma yıkılıyor...bebeklerim ölüyor ve elimden hiçbir şey gelmiyor rabbim kimseye yaşatmasın bizlere de sağlıkla nasip etsin inşallah...
allahım razı olsun... rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah... öyle bir sorunda yok canım bende... normal muayeneye gidiyorum kalbi durmuş diyor... rahim ağzıyla ilgili bir şey olsa kanama falan oluyormuşCok uzuldum bnm bi arkadasimnda bole olmus surekli dusuk oluyomus sorunu yoktu sonra arastirilmis bi doktor bulmus rahim agzi acikmis selviks dedikleri yermi öle bisey bebek bu yuzden dusuomus sonra ne oldu bilmiyorum ama tedawi edildi iki tane cocugu oldu hastane fln degistir bnce bi sebebi vardor rabbim saglikli hayirli evlat ve hamilelik nasip etsin
rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere canım... benimkiler 9 ve 15 haftalıktı emin ol haftası büyüdükçe acısıda büyüyor... hele 15 haftalık melek kızım ultrasondaki o kıpırdamaları gözümün önünden hiç gitmiyor... allahım kimseye yaşatmasın... birde normal doğum yaptım ölü yavruma... zor günlerdi...İkiside aynı hafta kalp atış için gittiğimiz hafta yani 6yi gecemediler
Canım senin ki daha zor Allah sabrını versin..O kalp atışı alındıktan sonra hareketlerini gördükten sonra çok acıdır tahmin ederim..Allah sağlıklısıni nasıl etsin en kısa sürederabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere canım... benimkiler 9 ve 15 haftalıktı emin ol haftası büyüdükçe acısıda büyüyor... hele 15 haftalık melek kızım ultrasondaki o kıpırdamaları gözümün önünden hiç gitmiyor... allahım kimseye yaşatmasın... birde normal doğum yaptım ölü yavruma... zor günlerdi...
Cok uzuldum bnm cocugum hic olmadi olmadigi halde canim yanio senin durumun cok cok zor bisey anliyorum yinede hastane degistir farkli doktorlar dene ne kaybin olucak fikir edinirsin bol bol dua ediyorum hepimize insallah guzel hberlerle gelirsin bir gun ve bilgilerini paylasirsin mucizeninallahım razı olsun... rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah... öyle bir sorunda yok canım bende... normal muayeneye gidiyorum kalbi durmuş diyor... rahim ağzıyla ilgili bir şey olsa kanama falan oluyormuşbende öyle bir durum yok tek istediği dua sizlerden...
inşallah canım... inşallah seninde sağlıklı evlatların olur... gittim canım 10 15 değişik doktorlara profesörlere gittim.... sonuç aynı...Cok uzuldum bnm cocugum hic olmadi olmadigi halde canim yanio senin durumun cok cok zor bisey anliyorum yinede hastane degistir farkli doktorlar dene ne kaybin olucak fikir edinirsin bol bol dua ediyorum hepimize insallah guzel hberlerle gelirsin bir gun ve bilgilerini paylasirsin mucizenin
inşallah canım... hepimize inşallahCanım senin ki daha zor Allah sabrını versin..O kalp atışı alındıktan sonra hareketlerini gördükten sonra çok acıdır tahmin ederim..Allah sağlıklısıni nasıl etsin en kısa sürede
Uzuldum ya walla insallah bi daha yaşamazsim bu aciyiiinşallah canım... inşallah seninde sağlıklı evlatların olur... gittim canım 10 15 değişik doktorlara profesörlere gittim.... sonuç aynı...
inşallah canım... inşallah hiçkimse yaşamaz...Uzuldum ya walla insallah bi daha yaşamazsim bu aciyii
Hayirlisi olsun insallah son adetin olurKızlar ben adet oldum hemde beklenenden önce.. Normalde bu cumartesi-pazar gibi olacaktım.Neyseki bir an önce oldu da silik çizgi yüzünden kan vermeye gidecektim kafamda acabalar...birdaha miratech test almam bana ders oldu:)
Gebeliklerimin ikisinide çok erken zamanda 5-6liralik artı Med marka ile öğrendim hiç yaniltmadan.Birde şöyle bir durum var 1aydir kan sulandırıcı,folik asit,mide koruyucu kullanıyorum(2gebelik düşük olduğundan)ondan vücudumun düzeni şaştı adetim bile erken geldi.Ve tahmin ettiğim gibi adet dönemi içinde yumurtladim sanırım artık kullandiklarimdan mi bilemiyorum çünkü bünyem çok duyarlı ...Neyse umutlar sonraki aya kaldı.
Gebe arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum digerleri de üzülmesinler sonraki topikte bulusalim
canım ovulasyon gününü nasıl hesaplıyorsun ? benim adetin başında lekelenlerim oluyordaKızlar ben adet oldum hemde beklenenden önce.. Normalde bu cumartesi-pazar gibi olacaktım.Neyseki bir an önce oldu da silik çizgi yüzünden kan vermeye gidecektim kafamda acabalar...birdaha miratech test almam bana ders oldu:)
Gebeliklerimin ikisinide çok erken zamanda 5-6liralik artı Med marka ile öğrendim hiç yaniltmadan.Birde şöyle bir durum var 1aydir kan sulandırıcı,folik asit,mide koruyucu kullanıyorum(2gebelik düşük olduğundan)ondan vücudumun düzeni şaştı adetim bile erken geldi.Ve tahmin ettiğim gibi adet dönemi içinde yumurtladim sanırım artık kullandiklarimdan mi bilemiyorum çünkü bünyem çok duyarlı ...Neyse umutlar sonraki aya kaldı.
Gebe arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum digerleri de üzülmesinler sonraki topikte bulusalim
Canım ben hiç ovulasyon testi kullanmadım..Hani şu adet öncesi belirtiler (PMS)deniliyor göğüs ağrısı,hassasiyeti kasik ağrısı vs..onlar başladığını hissettiğim an özellikle göğüs acısı başlar başlamaz başlıyordum çalismalara..Oda adetim biter bitmez başlıyorum çünkü bir keresinde adetin bittiği 2.gun hamile kaldım.Yani zaten 5gun süren adetim var 7.gunde kaldım hadi sperm en fazla 4-5gün yaşasa 11-12.gün yumurtlamişimdir en geç yani ben erken yumurtluyorum sanırım.Hep o şekil gittim adet biter bitmez başladım 1hafta 10gün çalışmalara devam ettim.. Umarım mutlu haberi bir gün bizde alırızcanım ovulasyon gününü nasıl hesaplıyorsun ? benim adetin başında lekelenlerim oluyordalekeyi mi ilk sayacağım yoksa kanamayı mı bilemedim... birde bende 2 bebeğimi kaybettim... inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz...
Ama o belirtiler mesela aynisi bende oliyo ve sonra adet oluyorum. Ben sanirim bu denk getirme isini hicbi zaman beceremiycem.Canım ben hiç ovulasyon testi kullanmadım..Hani şu adet öncesi belirtiler (PMS)deniliyor göğüs ağrısı,hassasiyeti kasik ağrısı vs..onlar başladığını hissettiğim an özellikle göğüs acısı başlar başlamaz başlıyordum çalismalara..Oda adetim biter bitmez başlıyorum çünkü bir keresinde adetin bittiği 2.gun hamile kaldım.Yani zaten 5gun süren adetim var 7.gunde kaldım hadi sperm en fazla 4-5gün yaşasa 11-12.gün yumurtlamişimdir en geç yani ben erken yumurtluyorum sanırım.Hep o şekil gittim adet biter bitmez başladım 1hafta 10gün çalışmalara devam ettim.. Umarım mutlu haberi bir gün bizde alırızSenin düşüklerin sebebi araştırıldı mi?
Kullanıyormusun kan sulandırıcı fln?
Denk getirme degil de belkide sebepsiz olmuyordur canımAma o belirtiler mesela aynisi bende oliyo ve sonra adet oluyorum. Ben sanirim bu denk getirme isini hicbi zaman beceremiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?