Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak canım sana bir de doğal kür önereyim mi yeterince hormon tedavisi görmüşsün madem herseyin iyi çıktı o zaman yumurtalıkların için incir havuç kürü yap ne kaybedersin ki en azından denemiş ol,süt hormonun düşükse tabi genelde bu kürü yapanların videosunu izledim buradan da okudum faydasını gören olmuş dene istersenHormon testi yapıldı rahim filmi de çekildi klomenden önce hepsi temiz cıktı. Yalnız yumurtalarım yeterince büyümüyor 4 5 mm kalıyor bir de luteal faz yetmezliği var yumurtlamadan 8 9 gün sonra adet oluyorum. Klomenle 13 14 15 mm toplam üç yumurta oldu bakalım ne olacak. Hayatım boyunca hiçbir ilacı klomen kadar düzenli kullanmadım isteyince insan ne güzel yapıyormuş her şeyi![]()
Klomeni doktorum adetimin 5.günü başlattı sabah akşam olmak üzere 10 tane toplamda 5 gün de bitti,bu süre zarfında doktora gittim mesela kullandığım üçüncü gün diyelim ya da 4. Gün büyüme iyi diyordu amaklomeni adetin kacinci gunu.basladiniz ve adetinizi kesti mi ben 3.gun basladim ertesi.gunu.kesildim 7 8 gun surerdi klomen boyle bir durum yapar mi ??
Önümüzdeki ay da onu deneyeyim bari sanırım bir o kaldı denemediğimBak canım sana bir de doğal kür önereyim mi yeterince hormon tedavisi görmüşsün madem herseyin iyi çıktı o zaman yumurtalıkların için incir havuç kürü yap ne kaybedersin ki en azından denemiş ol,süt hormonun düşükse tabi genelde bu kürü yapanların videosunu izledim buradan da okudum faydasını gören olmuş dene istersen![]()
Önümüzdeki ay da onu deneyeyim bari sanırım bir o kaldı denemediğim![]()
Nasıl yapılıyor ne zaman başlanıyor?inşallah o çare olur
![]()
himm.. sormadim 27sinde gel demisti yolu biraz uzak neyse artik bakicaz. bu ay mi kullandin insallah hayirli sonuclar alirsin canimKlomeni doktorum adetimin 5.günü başlattı sabah akşam olmak üzere 10 tane toplamda 5 gün de bitti,bu süre zarfında doktora gittim mesela kullandığım üçüncü gün diyelim ya da 4. Gün büyüme iyi diyordu ama19mm olmuş dedi yarından sonra ertesi gün şu saatte çatlatma iğnesi ol dedi.Ama adetimi kesmedi sen doktora sorsaydın belki sana yan etki yaptı ya da başka bir ilaç önerirdi
Adetin son günü diye biliyorum,ibrahim saraçoğlunun videoları var onlara bakarsan canım daha doğru bilgi edinirsin muhakkakNasıl yapılıyor ne zaman başlanıyor?
2 yillik evliyim bnde eger bu ay tutmaz ise sogan suyu, zeytin yagi incir denicem sirayla kür takvimi yaptim artik hangisinde tutarsaEvliliğimizin 10.ayımdayım Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım,iki aydır klomen-çatlatma iğnesi ile tedavi gördüm;açıkçası doktor her defasında hormonların çok iyi klomene çok “coşkulu cevap veriyor”yumurtaların diyor,ama nasip olmadı,bu ay klomen kullanmadan soğan kürü- testere dişli aslan pençesi ile doğal tıbbı desteği uygulamaya karar verdim.
Buarada yaşım 32
Benimle beraber takip etmek isteyen ya da destekleyici fikir vermek isteyen yardımcı olmak isteyen herkesin fikrine açığım dilerim Rabbim tüm bekleyiş içinde olanların beklediklerini nasip etsin![]()
Yok canım bu ay istemedim rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalıymış açıldı ben de yumurtamın doğal seyrini merak ettimhimm.. sormadim 27sinde gel demisti yolu biraz uzak neyse artik bakicaz. bu ay mi kullandin insallah hayirli sonuclar alirsin canim
İlk bebeğin mi olacak inşallah??2 yillik evliyim bnde eger bu ay tutmaz ise sogan suyu, zeytin yagi incir denicem sirayla kür takvimi yaptim artik hangisinde tutarsa![]()
Ewt ilk olcak olursa insallahİlk bebeğin mi olacak inşallah??
Rabbim tez zamanda inşallah sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin canı gönülden dua ettimEwt ilk olcak olursa insallah
Insallah canim benim insallahRabbim tez zamanda inşallah sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin canı gönülden dua ettim
Tüm isteyenlere inşallah![]()
Doktora gitmişsindir muhtemelen ne dediler?Eger özel değilseInsallah canim benim insallah![]()
Taktıgim icin bebegim olmuyomus esimde bende bi sorum yok hersey iimis ama olmuyo.Doktora gitmişsindir muhtemelen ne dediler?Eger özel değilse
bende iki düşük yaptım... bu ay niyetli gibiyiz ama çok korkuyorum yine aynı acıyı yaşarım diyeSelamBende iki düşük yaşamış biri olarak 6ay aradan sonra temmuzu gözüme kestirdim inşallah kısmetse
bat 25 temmuz
Takmadan da olmuyor of insan şaşırıyor yeminle Allah nasip edecek işin aslı bu,kısmet ne zamansa inşallah olurTaktıgim icin bebegim olmuyomus esimde bende bi sorum yok hersey iimis ama olmuyo.
2 asilama yaptirdim onlarda da sanssizligim oldu ne yazikki. Ole ya
Tedawi oldunmu cnm cok uzuldum nedenini arastirdilarmi ?bende iki düşük yaptım... bu ay niyetli gibiyiz ama çok korkuyorum yine aynı acıyı yaşarım diye![]()
![]()
![]()
Öle takaninda oluyo takmayaninda nasip isi iste bizimkisi biraz nazliTakmadan da olmuyor of insan şaşırıyor yeminle Allah nasip edecek işin aslı bu,kısmet ne zamansa inşallah olur![]()