• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ile gebelik hedefi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de varim😊 yalniz su andan sonra benimki biraz rastgele olacak. 3 gun ovulasyon testi yaptim hicbisey anlamadim. Zaten bu konularla ilgili bilgim sifirdi, okudum okudum anlamadim kafam corba gibi oldu. Yukledigim iki ovulasyon uygulamasina gore bikac gun onceden iliski icin deneseydim sansim cok yuksek olur diye gosteriyo uygulama, aptal kafam yaptigim teste guvendim ve o gunleri degerlendirmedim😥 simdi sanki bosa deneyecekmisim, bir ay kaybetmisim gibi bir his geldi coreklendi icime.
Hiç kafan karismasin adet biter bitmez bir gün ara ile başla canım.. Telefonunda uygulama varsa o uygulamadaki takvime göre yumurtlama zamanı gösterdiği gün 2-3gun öncesi ve ertesi gün özellikle dikkat et.Sen yine garantiye almak için bir kaç gün daha sürdür çünkü her ay aynı olmayabilir yumurtlaman bazen erken bazen geç olabilir.Sen bunlarında göze alıp ona göre ilerle.Ama başlayacqgib tarih adet biter bitmez ertesi gün temizlenip başla.

Denk getirme degil de belkide sebepsiz olmuyordur canım😔ne zamandır deniyorsunuz?
Daha hic denemedik ki😥😶gebelik oncesi muayeneye gittik ve simdilik herseyin normal oldugunu, 3 ay denememizi ve olmazsa tekrar gelmemizi soyledi. O 3 ayin ilk ayi temmuz. Ben yumurtlama gunumu kacirmis oldugumu dusunup ona hayiflaniyorum:(

Hiç kafan karismasin adet biter bitmez bir gün ara ile başla canım.. Telefonunda uygulama varsa o uygulamadaki takvime göre yumurtlama zamanı gösterdiği gün 2-3gun öncesi ve ertesi gün özellikle dikkat et.Sen yine garantiye almak için bir kaç gün daha sürdür çünkü her ay aynı olmayabilir yumurtlaman bazen erken bazen geç olabilir.Sen bunlarında göze alıp ona göre ilerle.Ama başlayacqgib tarih adet biter bitmez ertesi gün temizlenip başla.
Kesinlikle oyle yapicam. Suan bilmedigimden karmakarisik oldu ama anlamaya basliyo gibiyim. Olmazsa bu ay boyle gecmis olsun napalim..

Kesinlikle oyle yapicam. Suan bilmedigimden karmakarisik oldu ama anlamaya basliyo gibiyim. Olmazsa bu ay boyle gecmis olsun napalim..
Aynen canım ben seni deniyorsun olmuyor sanıyordum.Dedigim gibi adet biter bitmez bir gün ara ile yaklaştığında her gün yap yani tahmini yumurtlaman bir kaç gün kala her gün yap..Ertesi günde yap.
İnşallah bekletmez seni bebişinn🤱🤰

Aynen canım ben seni deniyorsun olmuyor sanıyordum.Dedigim gibi adet biter bitmez bir gün ara ile yaklaştığında her gün yap yani tahmini yumurtlaman bir kaç gün kala her gün yap..Ertesi günde yap.
İnşallah bekletmez seni bebişinn🤱🤰
Ayyy😍😍😍😍 amin❤❤❤ heyecanlandim birden☺☺

iki bebeğimi de kaybettikten sonra kendimi tek huzurlu hissettiğim yer kadınlar kulübü... tekrarlayan düşük olayı çok zor rabbim hiçkimsenin başına vermesin.. allahım evlat isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah... tekrarlayan düşüklerle ilgili tüm testler yapıldı normal çıktı çok şükür... kızlar bende ovulasyon günümü hesaplayacağım ama yapamadım bir türlü... doktor ilk lekenin geldiği gün adetin birinci günüdür oradan say dedi 10 mart - 10 nisan - 11 mayıs - 11 haziran -12 temmuz lekelerimin geldiği günler kızlar ben kaç günde bir adet oluyorum ? benim hesaplamama göre 31 gün oluyor ? doğru mu acaba ? telefondaki programa yazacağımda yardımcı olur musunuz :KK43:

Back