Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ile gebelik hedefi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
klomeni adetin kacinci gunu.basladiniz ve adetinizi kesti mi ben 3.gun basladim ertesi.gunu.kesildim 7 8 gun surerdi klomen boyle bir durum yapar mi ??

Bak canım sana bir de doğal kür önereyim mi yeterince hormon tedavisi görmüşsün madem herseyin iyi çıktı o zaman yumurtalıkların için incir havuç kürü yap ne kaybedersin ki en azından denemiş ol,süt hormonun düşükse tabi genelde bu kürü yapanların videosunu izledim buradan da okudum faydasını gören olmuş dene istersen

klomeni adetin kacinci gunu.basladiniz ve adetinizi kesti mi ben 3.gun basladim ertesi.gunu.kesildim 7 8 gun surerdi klomen boyle bir durum yapar mi ??
Klomeni doktorum adetimin 5.günü başlattı sabah akşam olmak üzere 10 tane toplamda 5 gün de bitti,bu süre zarfında doktora gittim mesela kullandığım üçüncü gün diyelim ya da 4. Gün büyüme iyi diyordu ama 19mm olmuş dedi yarından sonra ertesi gün şu saatte çatlatma iğnesi ol dedi.Ama adetimi kesmedi sen doktora sorsaydın belki sana yan etki yaptı ya da başka bir ilaç önerirdi

Önümüzdeki ay da onu deneyeyim bari sanırım bir o kaldı denemediğim

himm.. sormadim 27sinde gel demisti yolu biraz uzak neyse artik bakicaz. bu ay mi kullandin insallah hayirli sonuclar alirsin canim

2 yillik evliyim bnde eger bu ay tutmaz ise sogan suyu, zeytin yagi incir denicem sirayla kür takvimi yaptim artik hangisinde tutarsa

himm.. sormadim 27sinde gel demisti yolu biraz uzak neyse artik bakicaz. bu ay mi kullandin insallah hayirli sonuclar alirsin canim
Yok canım bu ay istemedim rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalıymış açıldı ben de yumurtamın doğal seyrini merak ettim açıkçası doktor iyi gidiyor dedi
Şimdilk beklemekteyim hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…