Yaaa inşallah hayirlisi olur canimBen en son 30 nisan adet oldum bende pko var progestan kullanmadan bebek tutunamıuor.1 hafta önce test yaptım 2 çizgi çıktı sonra kan verdim deger düşüyordu 2 gğn sonra kanamam başladı..şuan 4.günüm
Cumartesileri 12 ye kadar açıkmış sağlık ocağı. Hiç gitmediğinizden bilememişimBugün sağlık ocağına gidip eşimle beraber hemogram testi yaptıralım diyoruz yani değerlerimize bakalım. Reglimin 3. Günü de jinekoloğa görüneceğim bakalım
Stres ve yoğun çalışmadan dolayı gecikmiş olabilir mi? Lütfen stres yapmayın yaptıkça daha da geç gelirAyy kızlar cildiracam ben hala regli olmadi m 4 gün geçti gecen ay hiç ilişki olmadığı için %100 eminim hamile değilim bu kız deli mi niye olmamış demeyin hemsireyim pandemiden dolayı olmadi :) olayın özü ben neden regli olamıyorum olsam da günleri saymaya başlasam
Stresten ziyade sabırsızlanıyorum zaten 32 33 günde bi oluyorum süresi giderek uzayınca sınır oluyo insan büyük bi ihtimal düzensiz uykudan belki gelir bugün yarınStres ve yoğun çalışmadan dolayı gecikmiş olabilir mi? Lütfen stres yapmayın yaptıkça daha da geç gelir
Evet ya bendede 2 gun gecikti cabuk olmak icin sabirsizlaniyordumStresten ziyade sabırsızlanıyorum zaten 32 33 günde bi oluyorum süresi giderek uzayınca sınır oluyo insan büyük bi ihtimal düzensiz uykudan belki gelir bugün yarın
Adet söktürücü masaj yap düzenli. Youtube da ebru ceylan adet söktürücü masaj yap çıkar. Iliski olmamis gebelik yok eminim dedigin için oneriyorm. Hamile olduguni sananlar yapmasn sakin.Ayy kızlar cildiracam ben hala regli olmadi m 4 gün geçti gecen ay hiç ilişki olmadığı için %100 eminim hamile değilim bu kız deli mi niye olmamış demeyin hemsireyim pandemiden dolayı olmadi :) olayın özü ben neden regli olamıyorum olsam da günleri saymaya başlasam
Saol cnm bnm gördüm bunu ara ara yapıyorum ama düzenli yapmadım hiçAdet söktürücü masaj yap düzenli. Youtube da ebru ceylan adet söktürücü masaj yap çıkar. Iliski olmamis gebelik yok eminim dedigin için oneriyorm. Hamile olduguni sananlar yapmasn sakin.
Hamile olmadigina emin olduğun zamanlar yap yani adet gunlerinse ozellikle. Adet cabuk sokuluyor lekelenme uzamiyor faydali bayaSaol cnm bnm gördüm bunu ara ara yapıyorum ama düzenli yapmadım hiç
Saol bebegimHamile olmadigina emin olduğun zamanlar yap yani adet gunlerinse ozellikle. Adet cabuk sokuluyor lekelenme uzamiyor faydali baya
Yaa cabim inşallah bu defa baska aya gitmeyiz
İnşallah bu ay hayirli olurMerhaba kizlar hazirandan transfer oldum
AminnnBenimde 28 haziran kizlar yumurtlama donemindeymism bugunlerde dun doktor soyledi insallah hepimize nasip olur