Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde benimde anca adetime 1 gün kala yada adet günü kasık ağrım olur bacaklarımı dizlerime kadar vururdu ve gün boyu devam ederdi Ama bu ay çok önceden ve sadece sabahları oldu kasıklarımda hatta adet oldum diyip wc ye gittiğim çok oldu. Şimdi adetime 1gün kaldı kasık ağrım yok şuan inşallah hamileyimdir. Gecikmesini beklicem inşallah gecikir
bence hamilesin canim Allahin izniyle

perissh perissh Ha bir de sanma ki tek senin basina geliyor maalesef bir cok insan bu konudan muzdarip bizimkiler soramiyor çünkü esimin ilac,kullandigini biliyorlar bu sebeple laf etseler ucu kendilerine dokunacak .Sen de sakın aldırma inançlı insanlarız evvelallah benim dayimin tam 17 sene sonra oldu çocuğu ve onlar 10,sene once birakmisti,tedaviyi su an okula bile basladi mucize bebek

perissh perissh Ha bir de sanma ki tek senin basina geliyor maalesef bir cok insan bu konudan muzdarip bizimkiler soramiyor çünkü esimin ilac,kullandigini biliyorlar bu sebeple laf etseler ucu kendilerine dokunacak .Sen de sakın aldırma inançlı insanlarız evvelallah benim dayimin tam 17 sene sonra oldu çocuğu ve onlar 10,sene once birakmisti,tedaviyi su an okula bile basladi mucize bebek
massallh demekkki bizlerinki yannda hicmis rabbim sen bizede evlat nasip et tez vakitte insallah..

Sabahtan beridir birde mige bulantisi ama ogurmuyorum kendini hissettiriyor yattigim yerden kalkinca sol kasikta bir agri suratim sirke satiyormus kocam diyor bulantimdan haberi yok psikolojik degildir insallah yada baska bir problem bata son 3 gun :KK200:

Screenshot_2017-07-06-12-05-23.png

Evet canım ben 2 yaklaşık iki aydır kullanıyorum. İnşallah tez vakitte bebiş haberi alırız. Çünkü bu ayda olmaz ise önümüzdeki ay Folikasite ara verebilirim.
neden ara veriyosun canım hiçbi zararı yok faydası var.doktor bana bebişi oluncaya kadar kullan dedi. zaten günlük vucut onu idrarala atıyomuş herhangibi depolama söz konusu degilmiş.

test yaptınmı canım hadi inş geliyodur bebiş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Yok bitanem yapmadim 10 temmuzun gecmesini beklicem bu sefer sonra baya uzuluyorum gecen yillarda oglum kucukken planli yapmadigimiz halde bir kac sefer belirti ve gecikmeyle acaba diyip heyecanla esimle beta yapmistik ama hep husran olmustu simdi 2. Ayimiz deniyoruz olmuyor ins. Bu ay vardir hic uzulmek ve uzmk istemiyorum adami o cok istiyor busefer sonuc negatif cikinca kendimi gereksiz beceriksiz hissediyorum

Yok bitanem yapmadim 10 temmuzun gecmesini beklicem bu sefer sonra baya uzuluyorum gecen yillarda oglum kucukken planli yapmadigimiz halde bir kac sefer belirti ve gecikmeyle acaba diyip heyecanla esimle beta yapmistik ama hep husran olmustu simdi 2. Ayimiz deniyoruz olmuyor ins. Bu ay vardir hic uzulmek ve uzmk istemiyorum adami o cok istiyor busefer sonuc negatif cikinca kendimi gereksiz beceriksiz hissediyorum
benimde 10 Temmuz canım hadi inş beraber veririz güzel haberleri bizimde 3. deneme. yarın sabah test yapıyım diyorum ya yok biliyorum ama ne biliyim işte ümidim kesilsin hiç olmazsa

Kızlar ya bende bugün sabah test yaptım erken olanlardan ama çıkmadı acaba kesin yok mudur moralim bozuldu bat 8 temmuz :/ olsa çıkardı degilmi

benimde 10 Temmuz canım hadi inş beraber veririz güzel haberleri bizimde 3. deneme. yarın sabah test yapıyım diyorum ya yok biliyorum ama ne biliyim işte ümidim kesilsin hiç olmazsa
Insallah ama gecen ayda reglime 6 gun kala once bir kahverengi lekelendim havalara uctum resmen yerlesme diye ama husraaaaannn :KK43: u ayda korkuyorum aslinda gelecekse hemen gelse 11 temmuzdada tatile gidiyoruz kotu denk geldi ya

Kızlar ya bende bugün sabah test yaptım erken olanlardan ama çıkmadı acaba kesin yok mudur moralim bozuldu bat 8 temmuz :/ olsa çıkardı degilmi
üzülme tatlım ya adetin geçmesini bekle bide bakalım inş beebiş yola çıkmıştır kaç günde bi adet oluyosun ovulasyon kullandın mı bide.kan testi yaptırabilsen kesin sonuc cıkar da

Insallah ama gecen ayda reglime 6 gun kala once bir kahverengi lekelendim havalara uctum resmen yerlesme diye ama husraaaaannn :KK43: u ayda korkuyorum aslinda gelecekse hemen gelse 11 temmuzdada tatile gidiyoruz kotu denk geldi ya
ayy bebiş vardır inş belirtilerin var gibi canım ya.varsa eger havuza falan girme mikrop kapmasın.denizden bişey olmuyormus da

X