Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi canım benimde bir hafta kala agrılarımın olması dikkatimi çekti adet günümde dr aradım kan tahlılınde çıktı evde hıc test yapmadım
Normalde benimde anca adetime 1 gün kala yada adet günü kasık ağrım olur bacaklarımı dizlerime kadar vururdu ve gün boyu devam ederdi Ama bu ay çok önceden ve sadece sabahları oldu kasıklarımda hatta adet oldum diyip wc ye gittiğim çok oldu. Şimdi adetime 1gün kaldı kasık ağrım yok şuan inşallah hamileyimdir. Gecikmesini beklicem inşallah gecikir

Üzülmr
yorum yaptigin icin sagol arkadasim yasini uzerime okutturdum dilimi duadan alnimi secdeden eksik etmiyorum 5 vakit namazimi kiliyorum ama bazen artik gina geliyor insan kendini yabanci gibi hissediyor ailede kalici degilmisim gibi konusuyorlar... neyleyim, dil iste torba degil ki agizlarini buzeyim:KK43:
Üzülme canım bu da senin imtihanın öyle düşün Allah sabredenlerı sever bu arada ben elmaya okutmuştum umreye giden bir teyzemız götürdü meryem süresini falan okudu rüyamdada yeşil elma görmüştüm bu yıldızın elması ona verin diye inanıyorum onunda faydası oldu

yorum yaptigin icin sagol arkadasim yasini uzerime okutturdum dilimi duadan alnimi secdeden eksik etmiyorum 5 vakit namazimi kiliyorum ama bazen artik gina geliyor insan kendini yabanci gibi hissediyor ailede kalici degilmisim gibi konusuyorlar... neyleyim, dil iste torba degil ki agizlarini buzeyim:KK43:
Senin önceliğin kendin. Senden daha değerli kimse yok hayatta. Kimseyi önemseme. Umarim tez zamanda mevlam kucağına almayı nasip eder. Boşuna strese sokma canım kendini. Allah herkesin kalbindekini versin

Gwcmis olsn cnm senn de bir yil olmus benim gbi sakın inanma kahve lekeler inan ben hepsni yasasm hep adet oldm ama gonlum olmamandan yana cnm ovu testi kullndn mi

Zaten hamile olduğumu düşünmüyorum ama kistten supheleniyorum doktora gitmekten sıkıldığım içinde oturup bekliyorum .. Kullandım da o geç pozitif oluyor varsa bile 13. - 14. Gün arası bende geçen sefer 14. Gün pozitif göstermişti..

cok
Üzülmr

Üzülme canım bu da senin imtihanın öyle düşün Allah sabredenlerı sever bu arada ben elmaya okutmuştum umreye giden bir teyzemız götürdü meryem süresini falan okudu rüyamdada yeşil elma görmüştüm bu yıldızın elması ona verin diye inanıyorum onunda faydası oldu
cok sagol allh razi olsun iyi niyetliginiz icin bu ay cok ugrasacam insallh benimde bu ay yuzum guler insallh isteyen herkesin insallhh...

Yaa düşünme öyle :KK43: eşinle arada saygı sevgi varsa tamam tıka kulaklarını sen diğerlerine. Herşeyin vardır vakti zamanı bu ay bişi olacaksa da Allah tan olmayacaksa da.. kime neyi şikayet edeceğiz. sen bunu biliyorsun ya varsın onlar konuşsun dursun. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün arkadaşım huzurunu kaçırmalarına izin verme sen

Senin önceliğin kendin. Senden daha değerli kimse yok hayatta. Kimseyi önemseme. Umarim tez zamanda mevlam kucağına almayı nasip eder. Boşuna strese sokma canım kendini. Allah herkesin kalbindekini versin
insallh allhm sizlerinde kalbinize gore versin insallh bu ay hamile kaliriz hepimiz hayirlisiyla insallah.. cevremdeki insanlar oldugu surece illa bisey cikaryrlar duymamaya calissamda illa ki duyurtuyorlar bana

kizlar adetim 3 gun gecikti sabh kan verdim sonucunu yarin alacaktm eve geldgmde gebelik testi yaptim negatif cikti ama olsun dedim yarin sonuclar bnm icin onmli dedim ama yarim saat once ne oldu adet oldum yok byle birsey valla yok esime nasl syleyecegm regl oldugumu hatta o bana dedi git kan ver diye okadar cok hayal kirikligina ugradimki yasadgm belirtiler hepsi gwbelige isaretti offffff adami bosyere umutlandrdim:KK42:
Muhtemelen geç yumurtladin geç adet oldun.. Ve bu demek ki günleri denk getiremedin.. Üzülme inşallah bu ay tutar ..

Son düzenleme:
@tuba15 karabocukk karabocukk bn 2 bucuk yildir evliyim benden sonra evlenenlerin once evlenenlerin hamile kalip dogurdular bile kaynanam ve akrabalar bir taraftan habire bebek soruyorlar artik kulaklarimi tikiyorum:KK43:( allhm sen tez vakitte evladimi kucagima ver isteyen herkesin insallaahhh..... kimseye firsat verme yarabbimm..
Amin canım 4 yıldır evliyim seni anlıyorum ..

B
insallh allhm sizlerinde kalbinize gore versin insallh bu ay hamile kaliriz hepimiz hayirlisiyla insallah.. cevremdeki insanlar oldugu surece illa bisey cikaryrlar duymamaya calissamda illa ki duyurtuyorlar bana
Bak kendin vermişsin cevabini canim. Neymiş o zaman uzak tutacaksın o insanları hayatından. Mümkün olduğunca mesafe koy. Senin negatif enerjiye olumsuz düşüncelere ihtiyacın yok. Güzel düşünen insanlara hayırlı dualara ihtiyacımız var şu dönem

Yaa düşünme öyle :KK43: eşinle arada saygı sevgi varsa tamam tıka kulaklarını sen diğerlerine. Herşeyin vardır vakti zamanı bu ay bişi olacaksa da Allah tan olmayacaksa da.. kime neyi şikayet edeceğiz. sen bunu biliyorsun ya varsın onlar konuşsun dursun. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün arkadaşım huzurunu kaçırmalarına izin verme sen
annm babam kardeslerim uzaktalar o firsati degerlendiriyorlar benim ses cikaramadigimi bile bile soyleniyorlar neyleyim artik

annm babam kardeslerim uzaktalar o firsati degerlendiriyorlar benim ses cikaramadigimi bile bile soyleniyorlar neyleyim artik
Hiç doktora gittin mi ne zamandır deniyorsun ? Kaç günde bir adet oluyorsun ? Yumurta takibi yaptır olmazsa ilişki günleri belirlesinler .. Senin hormonlarin yerindeyse eşin baktirmasi lazım .. İlgilendin mi bu durumlarla ?

Sen yalnız değilsin gerekirse ve cevabı sivri dilliğini göster. Sinir oluyorum bu tip insanlara valla eşine söyle zoruma gidiyo de
evimiz bile ayri artik sirf esimin iyi niyetinden sesimi cikaramiyorum bir iki kere cevaplarini verdi yine ayni tas ayni hamam diyorumya torba degillerki agizlari buzulsun istedigini soyluyorlar

Hiç doktora gittin mi ne zamandır deniyorsun ? Kaç günde bir adet oluyorsun ? Yumurta takibi yaptır olmazsa ilişki günleri belirlesinler .. Senin hormonlarin yerindeyse eşin baktirmasi lazım .. İlgilendin mi bu durumlarla ?
6 ay korundum 2 yildir deniyorum bnde bebeklikten beri iltihap ve pko rahatsizligi cikti bende biraz borclardan dolayi tedavimi yarim biraktim 1 ay sonra tekrar gidecegim hormonlarim iyi dedi bnm ve esimin biseyi yok dedi suphelendim baska hastaneye gittim bu rahatsizliklar cikti ozel oldugu icin masraf cok oluyor siz ne zamndan beri deniyorsunuz doktora gittinizmi hic

Onlarla görüşmeni azalt en doğrusu bu olur senin için kendine zaman ayır gez toz

Hepimiz bi yerlerde bi şekilde gurbetlik çekiyoruz canım eşler birbirleri için buyüzden var ve bu yüzden adına eş denmiş. Her haline ortak derdine derman olmaya çalışacak. Eşinle konuştun mu bu konuyu laf söyletmesin sana o önlerine bi çizgi çektimi bişi diyemezler. Üzülüyorum de böyle olunca.

• Beğen
Reactions: spe
Normalde benimde anca adetime 1 gün kala yada adet günü kasık ağrım olur bacaklarımı dizlerime kadar vururdu ve gün boyu devam ederdi Ama bu ay çok önceden ve sadece sabahları oldu kasıklarımda hatta adet oldum diyip wc ye gittiğim çok oldu. Şimdi adetime 1gün kaldı kasık ağrım yok şuan inşallah hamileyimdir. Gecikmesini beklicem inşallah gecikir
Aslında idrar sıklığı da cok belli eder gebeliği

X