Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
neden ara veriyosun canım hiçbi zararı yok faydası var.doktor bana bebişi oluncaya kadar kullan dedi. zaten günlük vucut onu idrarala atıyomuş herhangibi depolama söz konusu degilmiş.
Evet canım biliyorum hiçbir zararı yok. Eğer bu ayda gebelik oluşmazsa doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum eğer devam et derse ederim.

Olur arkadaşlar inanın olur olunca da beklediğiniz günler hiç yokmuş gibi unutulur benimde 2 yıl olmadı kimse bısey demdı neden olmuyor diye çünkü herkes biliyordu herşey Allahtan diye dua sabır tedbir bizden takdir Allahtan bunu hiç unutmayın mutlaka Dr kontrolünde olun yumurta takibi yaptırın kesinlikle bana Dr m su akar yolunu bulur hiç endişelenme rahat ol dedi oldu şükür şimdi de kardeş olsun istiyorum
Canm ne guzel dogru diysn o oldugu zaman butun zaman gecip gdyr bence ins bizede nasip olur bende beklyrm cnm

Allahimm lutfen su sol kasigimdaki bugun iyice artan agri batmalar adet degilde bebek olsun zira esim bu ayda olmazsa daha denemeyelim istegim yerini korkuya birakiyor yavas yavas diyor :dua: su agzimin tatsizligi tuzsuzlugu migdemdeki boktan hafif bulanti bebekten olsun kist yada adet olmasn oofff baska bahara kalicak yaa yada bundan sonra bende istemicem hic :63:

Allahimm lutfen su sol kasigimdaki bugun iyice artan agri batmalar adet degilde bebek olsun zira esim bu ayda olmazsa daha denemeyelim istegim yerini korkuya birakiyor yavas yavas diyor :dua: su agzimin tatsizligi tuzsuzlugu migdemdeki boktan hafif bulanti bebekten olsun kist yada adet olmasn oofff baska bahara kalicak yaa yada bundan sonra bende istemicem hic :63:
Bat kaç canım?

Kızlar ya adete 4 gün var beyazımsı sarımsı bi akıntım var adet belirtisimi hamilelikmi bilemedim beyaz sarı koyu kıvamlı

İnşallah canım :dua: benimde yarın adet günüm inşallah hamileyimdir bende :KK51:
Ay canim benimm insallahh:dua: insalllahhh:dua: cok icten soyluyorum birsuru topikte gordum seni bugun gezinirken agustosada bakmissin yavrum ya insallah bosuna bakmis ve yazmis olursun :anne:agustos topigine buradan hep birlikte hamis devam edebilsek keske ya :işsiz:

Kızlar ya adete 4 gün var beyazımsı sarımsı bi akıntım var adet belirtisimi hamilelikmi bilemedim beyaz sarı koyu kıvamlı
Benimde 4 gunum var canim akinti normalde her ay yogunlastimi gunum yakin derim ve kirmizilari gorurum bu ay kupkuru massallah ama bir cok topikte akinti hamilelik belirtisi diye yorumlamis hanimlar

Benimde 4 gunum var canim akinti normalde her ay yogunlastimi gunum yakin derim ve kirmizilari gorurum bu ay kupkuru massallah ama bir cok topikte akinti hamilelik belirtisi diye yorumlamis hanimlar
Ya aslında benimde akıntı regl belirtisidir.ama biçok yerde akıntı hamilelik olabilir diye okuyunca acaba mı diyo insan.

Ovulasyonlarıda netten sipariş verdim bu ay olmazsa ümit olsun önümüzdeki aya
Canim hemen vermessydin keske akinti disinda belirtin yok mu bende vericem siparis ama kirmizilari gorunce vericem batlarimiz ayni :KK200: bi bakmissin birlikte :anneadayı: kutlama yapiyoruz :halay::KK71:

X