Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızımı ilk kucağına aldığım an tarifi yok mevlam herkese tekrar tekrar yaşatsın inşaallah evlat can dır
AMİNEM (23).jpg

@tuba15 karabocukk karabocukk bn 2 bucuk yildir evliyim benden sonra evlenenlerin once evlenenlerin hamile kalip dogurdular bile kaynanam ve akrabalar bir taraftan habire bebek soruyorlar artik kulaklarimi tikiyorum:KK43:( allhm sen tez vakitte evladimi kucagima ver isteyen herkesin insallaahhh..... kimseye firsat verme yarabbimm..
Kaynanan ogluna da soruyor mu ?Takılma hic zaten stres cok onemli bir faktor canını sıkarak daha kötü yapma kendini icini ferah tut yapman gereken ilac kür varsa onlari yap bol bol meryem suresi oku okumuyorsan da dinle arkadaşım

• Beğen
Reactions: spe
Allahım o kadar tatlıki rabbim evladni sana bagslasn evlat kokusu bsska cnm ya ins bizede nasp olur hayirlis hersyn:))
Olur arkadaşlar inanın olur olunca da beklediğiniz günler hiç yokmuş gibi unutulur benimde 2 yıl olmadı kimse bısey demdı neden olmuyor diye çünkü herkes biliyordu herşey Allahtan diye dua sabır tedbir bizden takdir Allahtan bunu hiç unutmayın mutlaka Dr kontrolünde olun yumurta takibi yaptırın kesinlikle bana Dr m su akar yolunu bulur hiç endişelenme rahat ol dedi oldu şükür şimdi de kardeş olsun istiyorum

Olur arkadaşlar inanın olur olunca da beklediğiniz günler hiç yokmuş gibi unutulur benimde 2 yıl olmadı kimse bısey demdı neden olmuyor diye çünkü herkes biliyordu herşey Allahtan diye dua sabır tedbir bizden takdir Allahtan bunu hiç unutmayın mutlaka Dr kontrolünde olun yumurta takibi yaptırın kesinlikle bana Dr m su akar yolunu bulur hiç endişelenme rahat ol dedi oldu şükür şimdi de kardeş olsun istiyorum
Allah bağışlasın insallah kardes de gelir :)

Adete bir hafta kala kasıklarda ağrı oluyorsa ve her an adet olacağım zannedıpde olamıyorsanız kesin hamilesınız
Ya canım benim adetime 8-9 gün varken her sabah adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım vardı bu kesin belirti mi ki? Benim adetime 3gün kala test yaptım negatif çıkmıştı ama

Ya canım benim adetime 8-9 gün varken her sabah adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım vardı bu kesin belirti mi ki? Benim adetime 3gün kala test yaptım negatif çıkmıştı ama
Vallahi canım benimde bir hafta kala agrılarımın olması dikkatimi çekti adet günümde dr aradım kan tahlılınde çıktı evde hıc test yapmadım

Kaynanan ogluna da soruyor mu ?Takılma hic zaten stres cok onemli bir faktor canını sıkarak daha kötü yapma kendini icini ferah tut yapman gereken ilac kür varsa onlari yap bol bol meryem suresi oku okumuyorsan da dinle arkadaşım
yorum yaptigin icin sagol arkadasim yasini uzerime okutturdum dilimi duadan alnimi secdeden eksik etmiyorum 5 vakit namazimi kiliyorum ama bazen artik gina geliyor insan kendini yabanci gibi hissediyor ailede kalici degilmisim gibi konusuyorlar... neyleyim, dil iste torba degil ki agizlarini buzeyim:KK43:

X