- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #10.101
Bir gun daha sabret canim eminim ki cok zorlaniyosun ama gecicek hepsiMasallah canim bebekler dogduktan sonra zaman daha hizli geciyor. Ben de bugün son kez ise gidecegim .Ama cok zorlaniyorum .Aşırı sicak
Insallah canim. Sen simdi bayrami bebisin kucağında mi kutlayacaksin ne guzel yaa .Bizimki de insallah kurban bayramina .Bir gun daha sabret canim eminim ki cok zorlaniyosun ama gecicek hepsi
Aynen bu defa da böyle dene istersen. Benim en sevdiğim arkadaşım 3 düşük yaptı üstüne aylarca denedi bu Seferde hamile kalamadı, üstüne tüp bebek tutmadı. Dedim ki bir rahat bırak kendini sonra hamile kaldı :) kafanı dağıt, tatile çıkacak mısın bu yaz? Çık deniz kum güneş bir çok kişi tatilde hamile kalıyor :)canım on gun boyunca aynı tarıf ettıgın sekılde akıntım oldu ama pazar günü hasta oldum malesef kısmet bu ay dr a gıtmcem hayırlısı akısına bıraktım
agustosta dusunuyoruz ınsAllah canımmAynen bu defa da böyle dene istersen. Benim en sevdiğim arkadaşım 3 düşük yaptı üstüne aylarca denedi bu Seferde hamile kalamadı, üstüne tüp bebek tutmadı. Dedim ki bir rahat bırak kendini sonra hamile kaldı :) kafanı dağıt, tatile çıkacak mısın bu yaz? Çık deniz kum güneş bir çok kişi tatilde hamile kalıyor :)
Arkadasim darisi basima insallahMasallah canim bebekler dogduktan sonra zaman daha hizli geciyor. Ben de bugün son kez ise gidecegim .Ama cok zorlaniyorum .Aşırı sicak
Insallah canim. Ben 29 dan sonra sürünerek gittim resmen .Su ağırlaşma tabirini dibine kadar yasadim .Hareketler aşırı yavaşlıyor .Oturunca kalkamiyorsun .Bebek karninda rahat etmeyince surekli vuruyor .Arkadasim darisi basima insallah
Bugun evdeyim şükür canim .Dun odamiz değişti .Bugun silinecek mobilyalar .Aksam esim halleder artik .Sonra yavas yavas yıkayacağız ,ütüleyip yerlestirecegiz.Afilim92 kuzum naptin evde dinleniyosun artik dimi izne ayrildin mi
İyi kuzum yikadim yatirdim rahatladi simdi uyuyo pasam teyzesi. Kendini yorma isler olur gider canim esin de bak yardimci oluyo ne guzel.. Dinlenmene bak artik simdiye kadar yoruldun acisini cikar.. Al meyveni uzat ayaklarini mis gibi dinlen cok hakettin bunu..Bugun evdeyim şükür canim .Dun odamiz değişti .Bugun silinecek mobilyalar .Aksam esim halleder artik .Sonra yavas yavas yıkayacağız ,ütüleyip yerlestirecegiz.
Sen napıyorsun kuzun nasil?
Yaa miss miss yerim onu .Evet en guzeli oyle yapmak canim dinlenmem gerekiyor .Bayramdan sonra annem gelcek insallah .Derler toparlarİyi kuzum yikadim yatirdim rahatladi simdi uyuyo pasam teyzesi. Kendini yorma isler olur gider canim esin de bak yardimci oluyo ne guzel.. Dinlenmene bak artik simdiye kadar yoruldun acisini cikar.. Al meyveni uzat ayaklarini mis gibi dinlen cok hakettin bunu..
Hersey gozunde buyuyordur senin su anda biliyorum :) Rahat oturamiyorsun bile perde yikanacak hali yikanacak şu işlerin yapilmasi lazim diye dusunuyorsundur durmadan hatta kendini yormamaya gayret ederek azicik azicik yapmaya da calisiyorsundur.. Yorma kendini annen de gelecekmis nasilsa dinlenmene bak seninle birlikte pasa da calisti cok yoruldu annesiYaa miss miss yerim onu .Evet en guzeli oyle yapmak canim dinlenmem gerekiyor .Bayramdan sonra annem gelcek insallah .Derler toparlar
Cok şükür perde hali isi yok .Perdeleri esim yıkadı. Halılar temiz .Yapmak istesem de yapamıyorum ancak yemek bulasik canim .Çamaşır biteli 1 saat oldu kalkip asamadim .Iyice ağırlastim yaa .Hersey gozunde buyuyordur senin su anda biliyorum :) Rahat oturamiyorsun bile perde yikanacak hali yikanacak şu işlerin yapilmasi lazim diye dusunuyorsundur durmadan hatta kendini yormamaya gayret ederek azicik azicik yapmaya da calisiyorsundur.. Yorma kendini annen de gelecekmis nasilsa dinlenmene bak seninle birlikte pasa da calisti cok yoruldu annesi
Maalesef son aylar cok zor geciyo canim.. Ben yemek yemek icin masada dik sekilde oturamiyodum yeri daraldigi icin rahat hareket edemiyodu bebis baski yapiyodu her yerime yataktan kalkamiyosun sık çişe cikmak ve akinti da cabasi.. Hele akinti beni en cok bezdiren seydiCok şükür perde hali isi yok .Perdeleri esim yıkadı. Halılar temiz .Yapmak istesem de yapamıyorum ancak yemek bulasik canim .Çamaşır biteli 1 saat oldu kalkip asamadim .Iyice ağırlastim yaa .
Cok sukur akintim yok ama bel ağrısı nefes darligi var. Az kaldi insallah kucagima alinca hepsi gececekMaalesef son aylar cok zor geciyo canim.. Ben yemek yemek icin masada dik sekilde oturamiyodum yeri daraldigi icin rahat hareket edemiyodu bebis baski yapiyodu her yerime yataktan kalkamiyosun sık çişe cikmak ve akinti da cabasi.. Hele akinti beni en cok bezdiren seydi
Nefes darligi bebis asagi inince azaliyo hatta geciyo canim benim carpintim da vardi son haftalarda gecmisti. Bel agrisi cok kotu ayakta kalinca sanki ikiye bolunuyo gibi agriyo.. Ama hepsi sonra hic yasanmamis gibi oluyor canim bebisini kucagina aldiktan sonra sanki hic hamilelik yasamamissin gibi hissediyosun :) Sag salim kucaginiza alin insallah yavrunuzu dunyalara bedel o mutluluk..Cok sukur akintim yok ama bel ağrısı nefes darligi var. Az kaldi insallah kucagima alinca hepsi gececek
Insallah canim .Sağlıkla gelsin de hepsi gelir gecer insallah .Dünyaya gelen büyüyor. Oyhh senin pasa buyuycek ben dogum yapana kadar .Abisi olcak.Nefes darligi bebis asagi inince azaliyo hatta geciyo canim benim carpintim da vardi son haftalarda gecmisti. Bel agrisi cok kotu ayakta kalinca sanki ikiye bolunuyo gibi agriyo.. Ama hepsi sonra hic yasanmamis gibi oluyor canim bebisini kucagina aldiktan sonra sanki hic hamilelik yasamamissin gibi hissediyosun :) Sag salim kucaginiza alin insallah yavrunuzu dunyalara bedel o mutluluk..
Ya teyzesi biz buyucez o zamana kadar abi olucak benim oglum.. Ne zamana geliyordu canim 31 sin su an sanirim temmuz sonlari miInsallah canim .Sağlıkla gelsin de hepsi gelir gecer insallah .Dünyaya gelen büyüyor. Oyhh senin pasa buyuycek ben dogum yapana kadar .Abisi olcak.
32+1 iz canim :) 15 Temmuz gibi görünüyor.Ya teyzesi biz buyucez o zamana kadar abi olucak benim oglum.. Ne zamana geliyordu canim 31 sin su an sanirim temmuz sonlari mi
Pardon kuzum takvimde hafta bir hafta onden gidiyor diye hatirladim malum uykusuzluk32+1 iz canim :) 15 Temmuz gibi görünüyor.