- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.321
ınsallah canım bu süreçte bana en cok destek olanlardan biri sensin Allah razı olsun kardeşimAhahah cok hoş ikinizde mutlu olmayi fazlasiyla hakettiniz her anin keyfini cikarin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah canım bu süreçte bana en cok destek olanlardan biri sensin Allah razı olsun kardeşimAhahah cok hoş ikinizde mutlu olmayi fazlasiyla hakettiniz her anin keyfini cikarin
Allah senden de razı olsun kuzumınsallah canım bu süreçte bana en cok destek olanlardan biri sensin Allah razı olsun kardeşim
anlatıyorummm
ayagım burkuldu cabuk gel diye aradım yarm saat sonra kapıdaydı gel üstümü giyemedim yardım et dedim . salona geçti son testi peçeteye sarıp bantladım zor acılcak sekılde ve yarın yıldonumu oldugu için not yazdım yıldönümümüz kutlu olsun bu küçük hediye senin için diye onu süslü bir kutuya koydum .-salona geçti ya hediyemi bugün vereyim dedim yok yok ayagın önemli hadi gelince ver dedi olmaz dedim ısrarladım .Bu arada video modu actım .Kutuyu actı yazıyı okudu peceteye yöneldi pembe uc kısmı gördü ilk bu ne yaa kalem mi aldın dedi evet dedim suratı düştü .Sonra tamamını açtı şok bu ne yaa ne yaaa bu dogru mu yani ben baba mı olcam filan dedi bana sarılıyor birlikte agladık bagırıyor baba olcam diye sus diyorum anlamıyor beni kucakladı döndürüyor .Yarım saat mala bagladık sonra test vermeye gittik öyle işte
Allah razi olsun canim bnim beni de yalniz birakmayin buralardasana hep dua edeceğim kafanı takma bak neler atlattık biz
seni de alıp hamiş topiğine tasıncazAllah razi olsun canim bnim beni de yalniz birakmayin buralarda
Sirada sen varsin canim hatta bebisin su an gobusunde bile olabilir hadi siradaki guzel haber senden gelsin insallahAllah razi olsun canim bnim beni de yalniz birakmayin buralarda
Cok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinOhh beee hadi gozumuz aydiiiinnn saglikcakla gelsin kuzumuz be darisi basina kronikuykucu canim
seni de alıp hamiş topiğine tasıncaz
Sirada sen varsin canim hatta bebisin su an gobusunde bile olabilir hadi siradaki guzel haber senden gelsin insallah
Ohh beee hadi gozumuz aydiiiinnn saglikcakla gelsin kuzumuz be darisi basina kronikuykucu canim
bnde de sari akinti var canim kremsi belim ve ayaklarim agriyo.bunlar normalde de olan regl belirtilerm tek sey ic kisma yumruk yemis gbi sizlama var farkli olarak ilk evlendgmde olmustu bi tek.kafami oyalamaya calisiyorum elimden geldgnceBelirtilerimi yazayim kronike faydasi olabilir
1 haftadir surekli uyumak istiyorum 8 de uyanıyorum mesela tekrar yatiyorum 10 bucukta alarmla zor kalkiyoru normalde cok uyumam .Gecen hafta iki kez araba tuttu midem bulandi .Diger belirtilerim kasik karin ve bas agrisi .Ozellikle bas her sabah uyandığımda agri oluyor kasik batmalari yokluyor .2 gundur sari su gibi akintim var kizlar
Canim sagol yanlis bilgi vermek istemem ama ben normalde idrarimi tutabilirim 5 6 saat disarda olsam da eve gelene kadar bi yerde girmem mesela ama 2 haftadir okulda 2 3 kere gidip ustune de eve zor yetişmeye basladim .Hatta cocuk gibiyim diye kendime güldüm kac kez benim su an idrarim cok koyu sanki gun boyu wc ye gitmemisim gibiAfilim92 tebrikler canim cok sevindim!kizlar benim reglimin 21. Gunu bu saat itibariyle bata son 7 kaldi..ama bu aksam saat basi idrar cikmaya basladim hafiften belim agiriyor bu ay sadece ovulasyon testi ile ntakipnettim ve tek sefer deneyebildik simdi heveslenmeyecektim bu ay ama idrar rengim aksam koyu idi tuhafima gitti az su ictim herhalde dedim fakat saat basi nidrara cikinca acaba dedim!belirti ve test icinde cok erken napsam bilemedim..dua edin!tavsiye varsa onuda alayim lutfen
Sagol canim cevap verdigin icin!Evet canim rahime yerlesince dollenen embriyo once kana bhcg salgiliyor sonra idrara geciyor oda idrar renginin koyu olmasina neden oluyor..embriyonun rahime ulasmasi da 5-6 gunu bukduguna gore o salinacakta kanda bhcg yukselecekte idarar gececek..seninki adete yakin oldugu icin normalde ben daha 7 gun olmus yumurta catlayali dollense bile daha yeni ulasmis olmali ki bu belirtiler icin erken diyorum kendime..ama engelde olamiyorumCanim sagol yanlis bilgi vermek istemem ama ben normalde idrarimi tutabilirim 5 6 saat disarda olsam da eve gelene kadar bi yerde girmem mesela ama 2 haftadir okulda 2 3 kere gidip ustune de eve zor yetişmeye basladim .Hatta cocuk gibiyim diye kendime güldüm kac kez benim su an idrarim cok koyu sanki gun boyu wc ye gitmemisim gibi
Bi arkadaşım. Ilk gecede hamile kalmıştı evlendikten sonra tek sikayeti esi ise gittikten sonra saatlerce uyumasiydi megerse hamileymis :)Sagol canim cevap verdigin icin!Evet canim rahime yerlesince dollenen embriyo once kana bhcg salgiliyor sonra idrara geciyor oda idrar renginin koyu olmasina neden oluyor..embriyonun rahime ulasmasi da 5-6 gunu bukduguna gore o salinacakta kanda bhcg yukselecekte idarar gececek..seninki adete yakin oldugu icin normalde ben daha 7 gun olmus yumurta catlayali dollense bile daha yeni ulasmis olmali ki bu belirtiler icin erken diyorum kendime..ama engelde olamiyorum
benim de koyu ya 2 3 gundur farkettim Allahim insAllah bosa umutlanmiyorumdur insAllah sen de hamilesindir canimAfilim92 tebrikler canim cok sevindim!kizlar benim reglimin 21. Gunu bu saat itibariyle bata son 7 kaldi..ama bu aksam saat basi idrar cikmaya basladim hafiften belim agiriyor bu ay sadece ovulasyon testi ile ntakipnettim ve tek sefer deneyebildik simdi heveslenmeyecektim bu ay ama idrar rengim aksam koyu idi tuhafima gitti az su ictim herhalde dedim fakat saat basi nidrara cikinca acaba dedim!belirti ve test icinde cok erken napsam bilemedim..dua edin!tavsiye varsa onuda alayim lutfen
amiin canım inş sürpriz yapar bu ay bize!benim de koyu ya 2 3 gundur farkettim Allahim insAllah bosa umutlanmiyorumdur insAllah sen de hamilesindir canim