- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.161
Canim benim iyiyiz cok şükür buyuyoruz teyzesi senin nasil gidiyor var mi bir bebis hissiCok sukur cnm sen ne iyi saglam ciktin hic terk etmedn buralari sen nasilsin nasil gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim iyiyiz cok şükür buyuyoruz teyzesi senin nasil gidiyor var mi bir bebis hissiCok sukur cnm sen ne iyi saglam ciktin hic terk etmedn buralari sen nasilsin nasil gidiyor
İyiyiz Allaha sukur canim sen neler yapiyorsun nasil gidiyorIyiyim kuzum sen nasilsin bebisin nasil
Afilim92 seni ruyamda gordum ben kuzum topikte konusuyorduk senin ismini gordum sonra bebisin haberini veriyordun bana. Hayra ciksin insallah degisikti
İyiyiz Allaha sukur canim sen neler yapiyorsun nasil gidiyor
Ogrendik ya teyzesi biz ogluş geliyor Allah nasip kismet ederse.. Rabbim sizlere de evlat nasip etsin tez zamanda hayirli haberler ver bize hepinizdem cok umutluyumBen de okuldayim cuma yorgunlugu var ustumde cinsiyete kac hafta kaldi
İnsallah canim ben cok ruya gorurum cogu da hayirli cikar insallah guzel haberler verirsin de gercek oldu deriz bol bol dua et olumlu seyler dusun gulum olucak Allahin izniyleAyyy cok heyecanlandim insallah ruyan cikar canim .Gecende ben de burdan baska bi arkadas icinbenzer ruya gördüm .Su an cok mutlu oldum gercekten hamis hamis beni gormussun hayr olsun insallah
Ha tamamm hatirladim baska biriyle karistirdim kuzumm Allah saglik versin minnakaOgrendik ya teyzesi biz ogluş geliyor Allah nasip kismet ederse.. Rabbim sizlere de evlat nasip etsin tez zamanda hayirli haberler ver bize hepinizdem cok umutluyum
Allah razi olsun kuzumHa tamamm hatirladim baska biriyle karistirdim kuzumm Allah saglik versin minnaka
Duygu bizi birakmadi sagolsun diger kizlarin da belki hamilelikleri zor geciyordur Rabbim bize de verecek o mucizeyi inaniyorummerhaba canlarim evet haklisin Afilim92 topigimiz ruhsuz kaldi biz sona kaldik yalniz kaldik olsun ne diyelim Allah var gam yok
Yok canim ya sanki kolposkopi yapildi biyopside falan yapildi diye kanamam olmustu bir kac gun ondan dolayi gecikiyor ama sabah mutlaka bir test daha yapicm cikmazsa dr.a basvurucam yarn 7. Gun ama ne yalan soyliyim keske demiyormda degil ne olur sanki boyle rahat bir gebelik gecirsem diyorm oglumda daha 1 aylikken kusmalar bayilmalar koku iyy cok zordu cook ac gezdm 8 ay kilo verdm sadeceCanim benim iyiyiz cok şükür buyuyoruz teyzesi senin nasil gidiyor var mi bir bebis hissi
Ya canim evladin en buyuk moral kaynagin sonuclarinda da hicbir sorun cikmiycak icini ferah tut.. Yalniz annenin hamilelikleri farkli farkli olabiliyormus belki rahat gecer belli mi olur hic belirtisiz geliverir. Sabah testini yapinca hemen soyle bize de bakalim belki cift cizgiyi goruruzYok canim ya sanki kolposkopi yapildi biyopside falan yapildi diye kanamam olmustu bir kac gun ondan dolayi gecikiyor ama sabah mutlaka bir test daha yapicm cikmazsa dr.a basvurucam yarn 7. Gun ama ne yalan soyliyim keske demiyormda degil ne olur sanki boyle rahat bir gebelik gecirsem diyorm oglumda daha 1 aylikken kusmalar bayilmalar koku iyy cok zordu cook ac gezdm 8 ay kilo verdm sadece
Ah caniimmm agziiin bal yesin kiz seninnnYa canim evladin en buyuk moral kaynagin sonuclarinda da hicbir sorun cikmiycak icini ferah tut.. Yalniz annenin hamilelikleri farkli farkli olabiliyormus belki rahat gecer belli mi olur hic belirtisiz geliverir. Sabah testini yapinca hemen soyle bize de bakalim belki cift cizgiyi goruruz
Guzel seyler dusunelim hersey guzel olsun kuzum haberlerini bekliyorum sabaha iyi geceler optumAh caniimmm agziiin bal yesin kiz seninnn
Insallah canim ya kismet tabiki bende optum cok hadi iyi uykular kuzumada sanadaGuzel seyler dusunelim hersey guzel olsun kuzum haberlerini bekliyorum sabaha iyi geceler optum
Saglik olsun canim sen doktoruna sor bakalim bi nedenmis gecikmenin sebebiEki Görüntüle 2066218 gunaydin arkadaslar an itibari ile 7 gun gecikmis durumdayim ve 5 tllik test hi bir ikinci cizgi golgesi bile yok
canim ilac vs kullaniysan ondan gecikmis olabilir belki ama bence bi kan ver yani bu testlerle degilde doktora gideceksen kesin sonucla gitEki Görüntüle 2066218 gunaydin arkadaslar an itibari ile 7 gun gecikmis durumdayim ve 5 tllik test hi bir ikinci cizgi golgesi bile yok
Canim hicbir ilac vs. Bitkisel birsey falan kullanmiyorum dr. Randevum 20 sinde beklicem valla annen stresten diyorda ben kolposkopiye kadar cok stresliydim simdi rahatim gecen ay baya baya agliyordm korkuyordm bu ay cok rahatim ne stresi kolposkopide donguyu bozmasmis teyzem de benden 3 gun once kolposkopi yaptirdi o sormus dr.a dr. Donguye birsey olmaz demis ve teyzemle aramizda 4 5 gun oynar hep o hastalandi bitti ama soyle birsey olmus olabilirmi ki 20 sinde kolposkopi oldu ya 26 sinda birlikte olduk ve normalde bat 4 kasimdi gec dollenme olabilirmi acaba bata 8 gun kala ??canim ilac vs kullaniysan ondan gecikmis olabilir belki ama bence bi kan ver yani bu testlerle degilde doktora gideceksen kesin sonucla git