- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.181
Gunaydin kizlar batima 4 gun var karnima agri girmeye basladi bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bakalim canim belki de bebis belirtisidir ben de son ana kadar agrilardan dolayi olmadi yine diye dusunuyodum umudunu yitirmeGunaydin kizlar batima 4 gun var karnima agri girmeye basladi bile
Bizim tedavi sürüyor o nedenle umutsuzum canom degilse verecek olan Allah ama insallah duzelir durumumuzDur bakalim canim belki de bebis belirtisidir ben de son ana kadar agrilardan dolayi olmadi yine diye dusunuyodum umudunu yitirme
Tabi oyle canim hersey Allahtan o isterse hersey mumkun. Belki de tedaviniz devam ederken sevinirsiniz ummadiginiz anda olur..Bizim tedavi sürüyor o nedenle umutsuzum canom degilse verecek olan Allah ama insallah duzelir durumumuz
Gec dollenmenin bile simdiye cikmasi gerekirdi sanki 26 sinin ustunden baya gecmisCanim hicbir ilac vs. Bitkisel birsey falan kullanmiyorum dr. Randevum 20 sinde beklicem valla annen stresten diyorda ben kolposkopiye kadar cok stresliydim simdi rahatim gecen ay baya baya agliyordm korkuyordm bu ay cok rahatim ne stresi kolposkopide donguyu bozmasmis teyzem de benden 3 gun once kolposkopi yaptirdi o sormus dr.a dr. Donguye birsey olmaz demis ve teyzemle aramizda 4 5 gun oynar hep o hastalandi bitti ama soyle birsey olmus olabilirmi ki 20 sinde kolposkopi oldu ya 26 sinda birlikte olduk ve normalde bat 4 kasimdi gec dollenme olabilirmi acaba bata 8 gun kala ??
olabilir canim kan testi yaptir en kesin sonuc icin bnceCanim hicbir ilac vs. Bitkisel birsey falan kullanmiyorum dr. Randevum 20 sinde beklicem valla annen stresten diyorda ben kolposkopiye kadar cok stresliydim simdi rahatim gecen ay baya baya agliyordm korkuyordm bu ay cok rahatim ne stresi kolposkopide donguyu bozmasmis teyzem de benden 3 gun once kolposkopi yaptirdi o sormus dr.a dr. Donguye birsey olmaz demis ve teyzemle aramizda 4 5 gun oynar hep o hastalandi bitti ama soyle birsey olmus olabilirmi ki 20 sinde kolposkopi oldu ya 26 sinda birlikte olduk ve normalde bat 4 kasimdi gec dollenme olabilirmi acaba bata 8 gun kala ??
bencede cikmasi lazm kesin duzensizlesiyor cnmGec dollenmenin bile simdiye cikmasi gerekirdi sanki 26 sinin ustunden baya gecmis
pazartesi yaptiricam cnmolabilir canim kan testi yaptir en kesin sonuc icin bnce
canim ins gelmez kirmizilar yaaGunaydin kizlar batima 4 gun var karnima agri girmeye basladi bile
Insallah ama karnım bugun de agriyor sen nasilsin ?canim ins gelmez kirmizilar yaa
bnim daha 8gun var bnimde normalda olmayan tek belirtim afedersn ic kismi ve yanlar cok sızlıyo yumruk atilms gbi ilk evlendgmde bi tek boyle olmustu daha olmamsti niye anlamadm.her ay tutunmayi kolaylastiriyo diye duphaston yaziyodu dr kontrole gtmedm hapi da icmicem bi ayda icmim bakm hayirlisiInsallah ama karnım bugun de agriyor sen nasilsin ?
Akinti durumun nasil canim ?bnim daha 8gun var bnimde normalda olmayan tek belirtim afedersn ic kismi ve yanlar cok sızlıyo yumruk atilms gbi ilk evlendgmde bi tek boyle olmustu daha olmamsti niye anlamadm.her ay tutunmayi kolaylastiriyo diye duphaston yaziyodu dr kontrole gtmedm hapi da icmicem bi ayda icmim bakm hayirlisi
Insallah bebistendirbnim daha 8gun var bnimde normalda olmayan tek belirtim afedersn ic kismi ve yanlar cok sızlıyo yumruk atilms gbi ilk evlendgmde bi tek boyle olmustu daha olmamsti niye anlamadm.her ay tutunmayi kolaylastiriyo diye duphaston yaziyodu dr kontrole gtmedm hapi da icmicem bi ayda icmim bakm hayirlisi
beyazla sari renk arasi akintim var canim yumurtlama haftasindan beri gecmedi halaAkinti durumun nasil canim ?
insAllah canim benimInsallah bebistendir
Canim bndede ilk eveldnigim zaamanlardaki agri vardi kasiklarimda Insallah bebistir.:))beyazla sari renk arasi akintim var canim yumurtlama haftasindan beri gecmedi hala
insAllah canim benim
Sari akinti bebisten olabilir canim insallah oyledirbeyazla sari renk arasi akintim var canim yumurtlama haftasindan beri gecmedi hala
insAllah canim benim
yaa hadi insAllah canim ya evlendikten sonra ilk defa boyle oldu ben de sasirdimC
Canim bndede ilk eveldnigim zaamanlardaki agri vardi kasiklarimda Insallah bebistir.:))
insAllah canim gerci bnde hep oluyodu korunurkendeSari akinti bebisten olabilir canim insallah oyledir
acaba kimyasal gebelik mi oldu canim kan vermedigin icin baslangicini bilemedik doktor anlarmiki simdi gitsen pek zannetmiyorumGunaydin arkadaslar canlarrr benim kirmizilar geldi dun sabah butun gun yollardaydim o kadar cok sancim varki anlatamam ve rengi cok koyu ve surekli hemen hemen 1 tl buyuklugunde parcalar geliyor kan mi diye biraz peceteyle ezmeye calistim degil beklemis kan boylrmi oluyor bilmiyorum daha once hiic 8 gun gecikmemistim ve boyle parca parca ilk defa denk geldim ve parcalanmiyor