- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 32
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.041
Bende düşük yapmasaydım su an 20 haftalık hamileydim ne yazık ki rabbimin uygun gördüğü hayatı yaşıyoruz o böyle dediyse vardır bir bildiği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum Rabbim güzel haberler vermenizi nasip etsin inşallahAyyyy cok sevindim pasa geliyor pasa
Allah yüzünüzü güldürsün inşallah canım sana tavsiyem afedersin o sırada aklında bebek yapma fikri değil de hoş vakit geçirmek olsun ve uzan bolca. Bu ay güzel haberler ver bizeBugun ovulasyon günüm dua edin kizlar bu kez olsun
Hadi hayirlisi olsun kuzum rabbim sag salim kavustursun insallahTeyzoşlar paşa geliyo pipimizi gördük
Ah kuzum ahh ben ilk bat mayista basladm napalim varmis her serde bir hayir bak ben cok sorun atlattim son bir sonucumu bekkiyorum rahim agzi kanseri testim negatif cikti ama hucre cikti ne oldugu belirlenemeyen onun icinde kolpoakopi biyopsi yapti dr. Onun sonucunh bekliyorumkizlar aklima ne geldi bugun temmuzda dusunerek gruba dahil olduk ya ilk istedgmzde olsaymis 5 aylik hamis olcaktk uzulmuyorum desemde kafama takiyorum Allaha tevvekkulum sonsuz insAllah hakkimizda hayirlisi olsun
Benimde ovulasyon testim koyu cikti, tarihlerimiz nerdeyse ayni demekki...Bugun ovulasyon günüm dua edin kizlar bu kez olsun
canım ben ilk istedigim ayda hamiş kalsaydım şimdi 8 aylık bebişim dünyada olacaktı onunla oynuyor olacaktım ama kısmet rabbim doğru zamanını bekliyor demekki
Ben de kimyasal gecirmeseydim su an 7 aylik hamileydim Allah buyuk kronik biz de bu topikten mezun olacağız mutlu mesut
Ah kuzum ahh ben ilk bat mayista basladm napalim varmis her serde bir hayir bak ben cok sorun atlattim son bir sonucumu bekkiyorum rahim agzi kanseri testim negatif cikti ama hucre cikti ne oldugu belirlenemeyen onun icinde kolpoakopi biyopsi yapti dr. Onun sonucunh bekliyorum
insAllah onlarda temiz cikar canim icini ferah tutAh kuzum ahh ben ilk bat mayista basladm napalim varmis her serde bir hayir bak ben cok sorun atlattim son bir sonucumu bekkiyorum rahim agzi kanseri testim negatif cikti ama hucre cikti ne oldugu belirlenemeyen onun icinde kolpoakopi biyopsi yapti dr. Onun sonucunh bekliyorum
folidoce diye bi ilac kullaniyorum bnMerhaba kızlar ;
gebe kalma sürecinde ya da gebeliğinde MİYOSİTOL POSİTİVE kullanan var mı? Ya da folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?
Merhaba kızlar ;
gebe kalma sürecinde ya da gebeliğinde MİYOSİTOL POSİTİVE kullanan var mı? Ya da folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?
Allahım size de göstersin inşalllah tekrar canım teşekkür ederizHadi hayirlisi olsun kuzum rabbim sag salim kavustursun insallah
Teşekkür ederim canımfolidoce diye bi ilac kullaniyorum bn
Teşekkür ederim canım buarada ne zaman başladın ve doktorun folik asidi ne zaman bırakman gerektiğini söyledi?Canm bn Folik asit olarak Folibol 5 mg kullaniyorm
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım buarada ne zaman başladın ve doktorun folik asidi ne zaman bırakman gerektiğini söyledi?
Yok canım henüz hamile değilim ama hamile kalmak istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaah bizede ... 10 günden beri kullanıyorum ve bakalım görücez bu ay ne olacakRica ederim canm.Gecen hafta cuma gunu basladim.Dozu cok fazla oldugu icin ikiye bölup iciyorm gunde bi tane yarim yani Ne zaman birakicagimi söylemedi ilerleten kontrollerde söyler Snde mi hamilesin?:)
Yok canım henüz hamile değilim ama hamile kalmak istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaah bizede ... 10 günden beri kullanıyorum ve bakalım görücez bu ay ne olacak
Araştırdığıma göre de bunu da fazla kullanmaya gerek yokmuş ama bebeğin ilk üç aylık gelişim periyodunda çok iyi bir vitaminmiş benim kullandıgımda bayagı içerikli geldi bana diğer incelediklerime göre de sorayım dedim