Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar aklima ne geldi bugun temmuzda dusunerek gruba dahil olduk ya ilk istedgmzde olsaymis 5 aylik hamis olcaktk:KK43: uzulmuyorum desemde kafama takiyorum Allaha tevvekkulum sonsuz insAllah hakkimizda hayirlisi olsun
Ah kuzum ahh ben ilk bat mayista basladm napalim varmis her serde bir hayir bak ben cok sorun atlattim son bir sonucumu bekkiyorum rahim agzi kanseri testim negatif cikti ama hucre cikti ne oldugu belirlenemeyen onun icinde kolpoakopi biyopsi yapti dr. Onun sonucunh bekliyorum :dua:

canım ben ilk istedigim ayda hamiş kalsaydım şimdi 8 aylık bebişim dünyada olacaktı onunla oynuyor olacaktım ama kısmet rabbim doğru zamanını bekliyor demekki

Ben de kimyasal gecirmeseydim su an 7 aylik hamileydim:KK43: Allah buyuk kronik biz de bu topikten mezun olacağız mutlu mesut

Ah kuzum ahh ben ilk bat mayista basladm napalim varmis her serde bir hayir bak ben cok sorun atlattim son bir sonucumu bekkiyorum rahim agzi kanseri testim negatif cikti ama hucre cikti ne oldugu belirlenemeyen onun icinde kolpoakopi biyopsi yapti dr. Onun sonucunh bekliyorum :dua:

gunaydin kizlar dediginiz gibi Allah buyuk herkesin bi vakti var insAllah Allahim hayirli zamanda nasip etsin sabretmeyi ogretiyodur Rabbim belkide bize

Afilim92 Afilim92 canim iliskiden snra dinlen dus alma hmn bide sonrasnda cok dikkat et bn kendime o konularda cok kusurlu buluyorum is yapiyorum kosturuyorum hic dikkat etmiyorum eskiden anneler neler yapiyomus ama farketmeden ama sonucta bizim vucudumuz onlarinki gbi degil beslenmemiz yasamimiz farkli daha cok dikkat etmeliyiz

Canim genel olarak agir kaldirmamaya calisiyorum ayagim kirilmisti ya 2 3 poset tasiyinca bile sisiyor .Ama temizlik konusunda ben de dikkat edemiyorum mesela hem bugun hem yarin misafir gelecek bugun ki yemekli hatta ...
7 bucukta kalktim temizlik yaptim su an yemekleri yapiyorum kahvaltimi yapip okula yetiscem .Maalesef kosturuyoruz insallah bebis haberino aliriz da insanlar da daha anlayışlı olur haftaici zor oluyor benim icin

insAllah onlarda temiz cikar canim icini ferah tut

Merhaba kızlar ;
gebe kalma sürecinde ya da gebeliğinde MİYOSİTOL POSİTİVE kullanan var mı? Ya da folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?

Kızlar merhaba bebeğimin kalp atışını duyduk fakat benim tsh 3.3 çıktı çok mu yüksek bilgisi olan var mı bu konuda?

Teşekkür ederim canım :KK16:

Teşekkür ederim canım buarada ne zaman başladın ve doktorun folik asidi ne zaman bırakman gerektiğini söyledi?:emir_bebek:

Rica ederim canm.Gecen hafta cuma gunu basladim.Dozu cok fazla oldugu icin ikiye bölup iciyorm gunde bi tane yarim yani Ne zaman birakicagimi söylemedi ilerleten kontrollerde söyler Snde mi hamilesin?:)

Rica ederim canm.Gecen hafta cuma gunu basladim.Dozu cok fazla oldugu icin ikiye bölup iciyorm gunde bi tane yarim yani Ne zaman birakicagimi söylemedi ilerleten kontrollerde söyler Snde mi hamilesin?:)
Yok canım henüz hamile değilim ama hamile kalmak istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaah bizede ... 10 günden beri kullanıyorum ve bakalım görücez bu ay ne olacak :anneadayı:❤️
Araştırdığıma göre de bunu da fazla kullanmaya gerek yokmuş ama bebeğin ilk üç aylık gelişim periyodunda çok iyi bir vitaminmiş benim kullandıgımda bayagı içerikli geldi bana diğer incelediklerime göre de sorayım dedim

Yok canım henüz hamile değilim ama hamile kalmak istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaah bizede ... 10 günden beri kullanıyorum ve bakalım görücez bu ay ne olacak :anneadayı:❤️
Araştırdığıma göre de bunu da fazla kullanmaya gerek yokmuş ama bebeğin ilk üç aylık gelişim periyodunda çok iyi bir vitaminmiş benim kullandıgımda bayagı içerikli geldi bana diğer incelediklerime göre de sorayım dedim

Hmm Rabbim sizede nasip etsin cmm :) Iyo yaptn sormaklar Hayirli gecelr❤

X