- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #8.961
Git canım inşallah kalp atışını duyarsın miniğinin
Insallah canm ilk gebeligimm cok heyecan verici :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git canım inşallah kalp atışını duyarsın miniğinin
Benimde kuzum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, tez zamanda da isteyenlere nasip etsin amiiinInsallah canm ilk gebeligimm cok heyecan verici :))
Cnm esim kullanio keçiboynuzu özünü bide 2 gündür eşime zeytinyağında bekletilmiş incir yediriyorm.bugün 8.gün benim çalışmalara basliycam inşallah bakalım.bide ben kendime maydanoz sut buhari yaptm dün ve bugün bakalım inşallah faydası olur.belim ve sol kasık acayip ağrıyo.G gulsahali88 canm nasilsn nasi gidiyo var mi belirtilerin k.boynuzunu kullndn mi ??:)
Cnm esim kullanio keçiboynuzu özünü bide 2 gündür eşime zeytinyağında bekletilmiş incir yediriyorm.bugün 8.gün benim çalışmalara basliycam inşallah bakalım.bide ben kendime maydanoz sut buhari yaptm dün ve bugün bakalım inşallah faydası olur.belim ve sol kasık acayip ağrıyo.
Benimde kuzum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, tez zamanda da isteyenlere nasip etsin amiiin
Amin cnm saol Allah razı olsunHadi hayirlisi canm Şifa olsun canina Insallah olurr❤
inşallah canım güzel sonuç alırsınız inşallah bizimki doktor sıkıntı yok dedi diye rahatBenim garibim günde 3 öğün soruyor. Hayatım şimdi ne yiyeyim, içeceğim bir şey var mı diye?Çok şükür sorun çıkarmıyor. Inşallah iyi sonuç alırız karşılığında
masAllah canim bnim cok sevindim gozun aydinKızlar keseyi gördük minicik 5 haftalıkmış doktor haftaya gel dedi kalp atışı için ben çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah tez zamanda
selam kızlar..kahverengi lekem geldi birkaç saate kırmızıya döner artık sanırım..
Merhaba kızlar. Hala gelen giden yok. Devamlı gelecekmiş hissi ama gelemedi kırmızılar
Sağol kuzum darısı başına inşallab tez zamandamasAllah canim bnim cok sevindim gozun aydin
Merhaba kızlar. Hala gelen giden yok. Devamlı gelecekmiş hissi ama gelemedi kırmızılar
canim bnde doktora 12.gunumde gittim 19 mm di yumurta cumartesiydi.cumartesi,pazartesi,carsamba,cuma iliski ddi. illa 12sinde catlicak diye bise yok yani cnmcm 18.gunune kadar catlayabilir belkide ondan gec kalmistir belkide hamilesindir ayyy insAllahhhhkronikuykucu canım geçen sefer doktorun sana dedigi gibi mi oldu acaba? Yumurtanın çatlaması gereken 12. günde gittim ben kontrole. Güzel 16 cm olmuş 5 gün sonra catlar büyük ihtimal dedi. Dedim normalde bugünlerde catlaması lazım. Bazen olabilir falan dedi gecti. Şimdi ondan mı gecikiyor diye geldi aklıma
ah kader arkadasimm bugun kontrole gttimde dedim dr 4 ay bitti niye gelmiyo yavru,nasip diyo cok sukur degerlerinde bise yok zafere giden yolda caliscaz beklicez diyoYeni batimi söylemeyeceğim bu topikte 4.bati bekliyorum ama eger hamis olursam bu emojiden istiyorum
Insallah guzel gunler yakindir canim bu arada esin hic test yaptırdı mi ?ah kader arkadasimm bugun kontrole gttimde dedim dr 4 ay bitti niye gelmiyo yavru,nasip diyo cok sukur degerlerinde bise yok zafere giden yolda caliscaz beklicez diyo