Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
G gulsahali88 canm nasilsn nasi gidiyo var mi belirtilerin k.boynuzunu kullndn mi ??:)
Cnm esim kullanio keçiboynuzu özünü bide 2 gündür eşime zeytinyağında bekletilmiş incir yediriyorm.bugün 8.gün benim çalışmalara basliycam inşallah bakalım.bide ben kendime maydanoz sut buhari yaptm dün ve bugün bakalım inşallah faydası olur.belim ve sol kasık acayip ağrıyo.

Cnm esim kullanio keçiboynuzu özünü bide 2 gündür eşime zeytinyağında bekletilmiş incir yediriyorm.bugün 8.gün benim çalışmalara basliycam inşallah bakalım.bide ben kendime maydanoz sut buhari yaptm dün ve bugün bakalım inşallah faydası olur.belim ve sol kasık acayip ağrıyo.

Hadi hayirlisi canm Şifa olsun canina Insallah olurr❤

Benim garibim günde 3 öğün soruyor. Hayatım şimdi ne yiyeyim, içeceğim bir şey var mı diye?Çok şükür sorun çıkarmıyor. Inşallah iyi sonuç alırız karşılığında:dua:
inşallah canım güzel sonuç alırsınız inşallah bizimki doktor sıkıntı yok dedi diye rahat

kronikuykucu kronikuykucu canım geçen sefer doktorun sana dedigi gibi mi oldu acaba? Yumurtanın çatlaması gereken 12. günde gittim ben kontrole. Güzel 16 cm olmuş 5 gün sonra catlar büyük ihtimal dedi. Dedim normalde bugünlerde catlaması lazım. Bazen olabilir falan dedi gecti. Şimdi ondan mı gecikiyor diye geldi aklıma

kronikuykucu kronikuykucu canım geçen sefer doktorun sana dedigi gibi mi oldu acaba? Yumurtanın çatlaması gereken 12. günde gittim ben kontrole. Güzel 16 cm olmuş 5 gün sonra catlar büyük ihtimal dedi. Dedim normalde bugünlerde catlaması lazım. Bazen olabilir falan dedi gecti. Şimdi ondan mı gecikiyor diye geldi aklıma
canim bnde doktora 12.gunumde gittim 19 mm di yumurta cumartesiydi.cumartesi,pazartesi,carsamba,cuma iliski ddi. illa 12sinde catlicak diye bise yok yani cnmcm 18.gunune kadar catlayabilir belkide ondan gec kalmistir belkide hamilesindir ayyy insAllahhhh

X