- Konu Sahibi kahvekokulu
- #2.241
14 temmuz bat canımBat a kaç günün var tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 temmuz bat canımBat a kaç günün var tatlım
Takvime göre 15inde yumurtlama gunum 10-12-14 -15 seklinde yapsak olur mu ki acaba diyorum bir gun sonrası yumurtlarsam kacirirsam diye korkuyorum ama bu iez de art arda 4 gun olcak bilemedim :)ben eşime keçiboynuzu pekmezi sabahları aç karnına yedirmiştim gün aşırı denemiştik ve yumurtlamadan önceki 3.gün son lişkimiz olmuştu o dönem ondan bile hamile kalmıştım..demem o ki gün aşırı olmalı sperm kalitesi açısından ve yumurtlama günü kaçmasın diye süreyi uzun tutmalı bence...
Bende bu ay da olmazsa çektirmeyi düşünüyorum canım özel de yaptırayım o zaman korkum var zaten.Canim ben hsg çektirdim. Doktorum araştırma hastanesinde Prof. Devlet hastanelerinde anestezi vermeden çekiyorlar. Ben çok acı çektim zor bir işlem geldi bana göre. Eğer özel hastaneye gidiyorsan orda anesteziyle çekil derim arkadaşım. Ben 2 düşük yaptim sebebini araştırmak için bu işlem de vardı
Ayyy inşallah hayırlısıyla allahım kızlar dua edelim birbirimize.ayy hadi inş güzel haberlere :)
15 temmuz ise 11-13-15-17 yap ama bu olmuyorsa en azından 12-15-18 yapmalısın..spermler genellikle 48-72 saat yaşar bizde 72 saati denemiş olduk tutmuştu hiç beklemiyordum şok olmuştum günüm geçtikten 3 gün sonra ilk testimi yapmıştım o kadar beklemiyordum kaçırdık sanmıştım..ama keçiboynuzundan mı nedendir bilinmez 3 gün öncesinden tutmuştu iyi biliyorum çünkü ultrasonla yumurta takibi yapılıyordu ve çatladığı günü ve son ilişkiyi iyi biliyorum...Takvime göre 15inde yumurtlama gunum 10-12-14 -15 seklinde yapsak olur mu ki acaba diyorum bir gun sonrası yumurtlarsam kacirirsam diye korkuyorum ama bu iez de art arda 4 gun olcak bilemedim :)
Kızlarrrrr yok bişeyler söyleyecek olann
Çok kendini dinleme tatlım eger varsa erken gösteren gebelik testlerinde seninki 2,3 gün sonra çıkar , allahım hayırlı kılsın inşallah güzel haberlerini alırızBiricik kaderdaşlarım sol kasıkta batma ve şu an ağzımda değişik bir tat var. Ve midem bulanıyo afedersiniz kusucak gibi oluyorum bu da ne şimdi ? Yoksa kafayı iyidem iyiye yedim mi ben?
14 temmuz batkaç günün varki canm
Çok su içtiğim için belirtiden sayamıyorum ama afedersiniz kabızlık ve gaz sorunum var.Çok kendini dinleme tatlım eger varsa erken gösteren gebelik testlerinde seninki 2,3 gün sonra çıkar , allahım hayırlı kılsın inşallah güzel haberlerini alırız
İdar sıklığı ne durumda
idrar testi yaptır yapmanı tavsiye derim :)14 temmuz bat
Normal idrar testlerinden dün ve bugün sabah ilk idrarla yaptım negatif malesef.idrar testi yaptır yapmanı tavsiye derim :)
Normal idrar testlerinden dün ve bugün sabah ilk idrarla yaptım negatif malesef.
Anladim cok teşekkür ederim.Nasipte varsa tek denemede de oluyor Insallah olur15 temmuz ise 11-13-15-17 yap ama bu olmuyorsa en azından 12-15-18 yapmalısın..spermler genellikle 48-72 saat yaşar bizde 72 saati denemiş olduk tutmuştu hiç beklemiyordum şok olmuştum günüm geçtikten 3 gün sonra ilk testimi yapmıştım o kadar beklemiyordum kaçırdık sanmıştım..ama keçiboynuzundan mı nedendir bilinmez 3 gün öncesinden tutmuştu iyi biliyorum çünkü ultrasonla yumurta takibi yapılıyordu ve çatladığı günü ve son ilişkiyi iyi biliyorum...
Takip edin akinti rengi degisirse hemen hastaneye gidin kahverengiye falan dönerse adetinizden farkli oldugunu hissettiginiz an gidinBiricik kaderdaşlarım sol kasıkta batma ve şu an ağzımda değişik bir tat var. Ve midembulanıyo afedersiniz kusucak gibi oluyorum bu da ne şimdi ? Yoksa kafayı iyidem iyiye yedimmi ben? Bide bunlara katı olmayan sulu sarıya çalan bir akıntı eklendi. Bilgisi olan yazsın kızlar bekliyorum
Canim 19 mayista ozel hastanede hsg cekildi bana zaten rontgen odasinda cekiliyor o rontgen yerine yatiyosun ve kadin dogumda nasil bacaklari kendimize topluyoruz ole muayene pozisyonu aliyosun islem yaklasik 6 ile 10 dakika arasi suruyor asla korkma bende korkmustum anestezi almadan girdim ve once spekulum olan aleti yerlestiriyor sonra iceri yavas yavas bana 2 doz halinda ilac verildi ilac verdigi gubi filmi cekiyo zaten yani sole solim daha once smear testi icin islem yaptirdiysan ona benzer ozellimte diyebilirim aci konusuna gelince ilk baslarda her sey normal ilaci verirken biraz adet agrisi baslamadan yada adetliyken hafuf bir agrimiz oluyo karnimizda ole bi agri hissi uyaniyor benim kinde o agri vardi 1 de extra ay dedirtecek bi agri oldu ama emin ol bunlar hic agri sayilmaz kolay bir yontem ama ben hamile kalamadi. Bide hsg cekilen ilk 3 gebelik sansi cok yuksemis ama ben daha spermle yumurtayi denk getiremedim heralde yarin adet gunum bende kirmizilari bekliyorum napimsabahbende bu ay çektirmeyi düşünüyorum aşılama düşünüyorum dedim doktoruma adetin ikinci veya üçüncü günü gel hem nasıl tedavi uygulayacağımızı konuşuruz hemde aşılama için bilgi veririm o zaman dedi aşılamadan önce hsg çekilmesi gerekiyormuş
Sabah olctum canim 37.3 tu gecen ayda boleydi yanlis hatirlamiyosam sanirim hamile kalamadim yine bu ay umut bitti yani atesi olcunceBence herkes ölcsün vücut sıcaklığını dil altından bakalım adet gününe kadar artacakmı düşerse adet olucaz artarsa hamile olabiliriz lütfen ölcenler yazsın adete kaç gün kaldıklarınıda