- Konu Sahibi kahvekokulu
- #2.201
Kızlar bişey sormak istiyorum size. Benim daha önceden pelvik mr çekilmişti. Eğer tüpler tıkalı olsa mr da görünür değil mi. Bu ay da olmazsa eğer hsg çektireyim diyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de suan kist var canim ama oldu bitti bnde onceden leke olurdu ama bu kadar 3 gun onceden degil 1 gun onceden falan olurdu kistten olabilir haklisin canimKızlar onun sebebi kist varsa o yapıyomus.benimde öyleydi 2 gün önceden lekelenme oluyodu. Doktor bi arkadaşıma sordum bi bakmak gerek kistten dolayı olur bide kahverengiyse leke dedi.ama başlangıcı kesinlikle lekelenmeyi baz almalısın demişti.şuan düzene girdi çok sükür ama bi araştırın derim
ama bnim 4 gn once falan oluyo nasi olcek bu is 9gunmu regl oluyorum ben dr sa tabiki en dgru bilgidir tesekkur ederim canimTatlım benim eşim doktor tıbben lekelenmelerin geldiği gün adetin ilk günü sayılır az ya da cok fark etmez o söyler bana hep
Canim. Olmustu hatta 30unda tas gibi olmuştu goguslerim ve ovulasyonda o gun cift cizgiydi...Canım 8.günde nasıl belli olur belki de o ay farkında olmadan 2 kere yumurtlama olmuş olabilir mi çok afedersin 30 undan önce de ilişki olmuş muydu?
16 temmuzcanım seninde bat bugün demi durumlar nasıl
BEnim 14 temmuz16 temmuz
Evet dokuz gün regl oluyorsun .. Eğer iki üç ay hep boyle oluyorsan bu sayıyı baz alırsın ama yine değişirse diyelim üç ay beş gün oldu beş günü esas alırsınben de suan kist var canim ama oldu bitti bnde onceden leke olurdu ama bu kadar 3 gun onceden degil 1 gun onceden falan olurdu kistten olabilir haklisin canim
Merhaba ne güzel düşünmüşsün hiç de sıkılmadım gayet çokk güzel anlatmışsın(Bu yazım biraz uzun oldu,hamile değilim henüz belki sıkılan olur buraya not düşeyim dedim)
Tepenizden mutluluk kucağınızdan bebeler eksil olmasın emi :)
Bende sizler gibi bat beklemedeyim, 8 aydır bir deniyor 6 aydır takip ediyor bir aydır bitkiler kürler bişeyler yapıyorum , gurbetteyim yalnızım bu akşam yemek hazırlarken artık eşime dedim ki bu ayda olmazsa daha takvim gün o bu bakmıycam üzülüyorum hep dedim
Sonra bir de balkona gözüm gitti size de resim attım ancak hava karardı cok iyi çıkmadı , çatı teeee tepe yani çiçek ya da bitki yeşermiş orda büyüyor , o an dedim Allah'ım ol derse olur, bizler hep düşünüp üzülüyoruz orda tepede bu otu çıkaran mevlam bizlerede bir can vermez mi hiç :) olmuyorsa bizim bilmediğimiz sebebi suan için olumsuzlugu vardır, bir güzel dua ettim inancım tam sadece sabır bu yolda bize düşen dua , eşimin bir amcası var durumu cok iyi 2 kız evladı var hep oğlu olsun istedi , neyse yaptılar bebek bir doğru down sendromlu bir bebek , Allah'ta. Hayırlısı sağlıklısını istemeliyiz o amca oğlum olsun derdi şimdi diyor ki defolu ne acı degıl mi adam aylarca kabul edememiş eşi cok inançlı cok da severim kendi halimi geçtim ben günlerce eşimi toparlamaya çalıştım dedi bana , ziyarete gittik adam inanır mısnız çocuğun yüzüne bakmıyor doğru düzgün hala alışma süresinde ( 1 yaşında bebek )
Demem o ki yaratan bilir herşeyi suan bizim sınavımız olur beklememiz gerekir bir güzelliği vardır
Moral bozmasın kimse
Önce sizlere sonra kendimedir duam
canım mr da çıkmaz zaten gözle bakıyorlar minik yapışıklıklar varsa bile bunu göremezler..mr da bir tür usg gibi düşün...hsg çektirmekle açılıyor yapışıklık yok denilse bile çoğu kişi ondan sonra kendiliğinden gebe kalıyor...nedensiz, uzun süre bebek olmayınca hsg çektirmek en kolay basit yöntem..bence çektirKızlarrrr bişey sormak istiyorum size. Benim daha önceden pelvik mr çekilmişti. Eğer tüpler tıkalıolsa mr da görünür değil mi. Bu ay da olmazsa eğer hsg çektireyim diyorum bu konuyla ilgilibilgisi olan var mı???
hayırlısı canım yaa..önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması..Rabbim aratmasın!Kızlar bütün belirtiler bir anda kayboldu anlamadım ümidim yok artık
Canım beklemedeyim henüz bişey yok helan gelmezse iş çıkışı erken gebelik testi alıp yarın sabah yapıyım diyorumT tuba-kumsal canım ne yaptın
Ağrı veya acı oluyo mu canım yani hissediyo musun alttan olan tedavilerlecanım mr da çıkmaz zaten gözle bakıyorlar minik yapışıklıklar varsa bile bunu göremezler..mr da bir tür usg gibi düşün...hsg çektirmekle açılıyor yapışıklık yok denilse bile çoğu kişi ondan sonra kendiliğinden gebe kalıyor...nedensiz, uzun süre bebek olmayınca hsg çektirmek en kolay basit yöntem..bence çektir
ben henüz yaptırmadım ama çoğu insan anestezi ile yaptırmış eskiden hastanede çalışırdım çok yapılanı gördüm anestezi olmadan yapılırdı acı duymadıklarını söylerlerdi..bana henüz gerek olmadı çünkü ekimde evlendik ocakta hamile kaldım 10 hf lık kalbi durdu bu arada troid ve pıhtılaşma bozukluğu ve prolaktin yüksekliği çıktı onların tedavisi için bu süre geçti şimdilik herşey normal şükür..ocakta korunmayı bırakıp prolaktin ilaçla düşer düşmez gebe kalınca gerek yok dediler..ama yaptıran buradaki arkadaşlar daha net bilgi verir..acı konusunda ben ne desem boş!Ağrı veya acı oluyo mu canım yani hissediyo musun alttan olan tedavilerle
bende bu ay çektirmeyi düşünüyorum aşılama düşünüyorum dedim doktoruma adetin ikinci veya üçüncü günü gel hem nasıl tedavi uygulayacağımızı konuşuruz hemde aşılama için bilgi veririm o zaman dedi aşılamadan önce hsg çekilmesi gerekiyormuşben henüz yaptırmadım ama çoğu insan anestezi ile yaptırmış eskiden hastanede çalışırdım çok yapılanı gördüm anestezi olmadan yapılırdı acı duymadıklarını söylerlerdi..bana henüz gerek olmadı çünkü ekimde evlendik ocakta hamile kaldım 10 hf lık kalbi durdu bu arada troid ve pıhtılaşma bozukluğu ve prolaktin yüksekliği çıktı onların tedavisi için bu süre geçti şimdilik herşey normal şükür..ocakta korunmayı bırakıp prolaktin ilaçla düşer düşmez gebe kalınca gerek yok dediler..ama yaptıran buradaki arkadaşlar daha net bilgi verir..acı konusunda ben ne desem boş!
aşılamadan önce bunu yaptırıp kendiliğinden 1-2 ay sonra o kadar hamile kalan var ki arkadaşlar..bunu yabana atmayın küçük minik enfeksiyonlar tüplerde yapışıklık yada tıkanıklık yapıyor onlarda döllenmeye engel oluyor..ben soğan kürü ile de bu enfeksiyonların yada yumurtalık kistlerinin temizlendiğini biliyorum..o yüzden sene de bir her kadın mutlaka soğan kürü yapmalı bence..bebek düşünmese bile..aşılama yaptırmadan tavsiyem hsg çektirin..hsg ile tüplerinize bir sıvı veriliyor buda oraları temizlemiş oluyor...bende bu ay çektirmeyi düşünüyorum aşılama düşünüyorum dedim doktoruma adetin ikinci veya üçüncü günü gel hem nasıl tedavi uygulayacağımızı konuşuruz hemde aşılama için bilgi veririm o zaman dedi aşılamadan önce hsg çekilmesi gerekiyormuş
Canim 19 mayista ozel hastanede hsg cekildi bana zaten rontgen odasinda cekiliyor o rontgen yerine yatiyosun ve kadin dogumda nasil bacaklari kendimize topluyoruz ole muayene pozisyonu aliyosun islem yaklasik 6 ile 10 dakika arasi suruyor asla korkma bende korkmustum anestezi almadan girdim ve once spekulum olan aleti yerlestiriyor sonra iceri yavas yavas bana 2 doz halinda ilac verildi ilac verdigi gubi filmi cekiyo zaten yani sole solim daha once smear testi icin islem yaptirdiysan ona benzer ozellimte diyebilirim aci konusuna gelince ilk baslarda her sey normal ilaci verirken biraz adet agrisi baslamadan yada adetliyken hafuf bir agrimiz oluyo karnimizda ole bi agri hissi uyaniyor benim kinde o agri vardi 1 de extra ay dedirtecek bi agri oldu ama emin ol bunlar hic agri sayilmaz kolay bir yontem ama ben hamile kalamadi. Bide hsg cekilen ilk 3 gebelik sansi cok yuksemis ama ben daha spermle yumurtayi denk getiremedim heralde yarin adet gunum bende kirmizilari bekliyorum napimbende bu ay çektirmeyi düşünüyorum aşılama düşünüyorum dedim doktoruma adetin ikinci veya üçüncü günü gel hem nasıl tedavi uygulayacağımızı konuşuruz hemde aşılama için bilgi veririm o zaman dedi aşılamadan önce hsg çekilmesi gerekiyormuş